mikatsi (23-01-10)
Αν κατάλαβα καλά την απορία σου, τότε αντιγράφεις την διεύθυνση από το
youtube μετά πατάς το πρωτελευταίο(όπως το βλέπεις από δεξιά) εικονίδιο στο ανοιχτό προς απάντηση θέμα του φόρουμ (το γράφει κιόλας youtube σε μαύρο και κόκκινο) και στο μέσον κάνεις επικόλληση τη διεύθυνση, μετά καταχώρηση και αυτό ήταν.
Αν υποψιαστώ ότι δίνω και συμβουλές σε τέτοια θέματα (άσχετηηηηηη)
θα ζητήσω να με παρασημοφορήσετε.
Αλλά όταν πρόκειται για πατριωτάκι (τρελά νερά γαρ) πρέπει όπωσδήποτε να κάνω την υπέρβασή μου και να με πιάσει κρίση εξυπνάδας
![]()
mikatsi (23-01-10)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
mikatsi (23-01-10)
Χρήστο εγώ την βάζω όλη όχι μόνο μετά το =
Καλέ αλήθεια λέω. Δοκίμασες και δεν γίνεται;
Αν θυμάμαι καλά παίζει ρόλο κάτι άλλο στο αν θα τη βάλεις όλη ή όχι
αλλά δεν ξέρω τι. Πρέπει να το είχε γράψει ο Κοσμάς σε κάποια παλαιότερη δημοσίευση αλλά πάει καιρός και άντε να το βρω.
Πάει θα το τρελάνουμε το παιδί και έχει ήδη όπως εγώ αρκετή δόση λόγω καταγωγής.
Ας τα δοκιμάσει και τα δύο να δούμε ποιό λειτουργεί![]()
εγω βαζω ολο το λινκ..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
λογικά παίζει ρόλο ο browser. να φανταστώ χρησιμοποιείς Internet Explorer???????
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
αν το λες σε εμενα χρηστο ναι εξπλορερ εχω.
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Και Internet Explorer και Mozilla. Χτές το βράδυ που έβαλα για παράδειγμα τραγούδι εδώ ήμουνα στο Mozilla αν θυμάμαι καλά γιατί το άλλο μου κόλλαγε συνέχεια και με πετούσε έξω. Όλη τη διεύθυνση αντέγραψα δεν ξέρω.
Λοιπόν θα πάω να δοκιμάσω να βάλω ξανά άσμα από το μοτζιλάκι να δώ τι παίζει
Δεν θα με τρελάνουν αυτά, εγώ θα τα τρελάνω![]()
και στους 2 πήγαινε το ερώτημα
[youtube]5q9H2cd36RU[/youtube]
― Bertrand Russell
Eleni7 (23-01-10)
Το τραγούδι είναι παραγγελιά του γιου μου.
Από μοτζίλα για να δούμε...
[youtube]www.youtube.com/watch?v=qkyRHRIvoGo&feature=fvst[/youtube]
Και ναι και από Μοτζίλα όλη τη διεύθυνση έβαλα καλά το θυμόμουν.
Ωρέ τι ισχύει τελικά;![]()
Ότι πρέπει για γαύρους, αν και ο Χατζιδάκις πάντα είναι μελαγχολικός
η μουσική του είναι γεμάτη με τόνους μελαγχολίας, δεν σου δίνει όμως ποτέ την αίσθηση της απελπισίας.
Κατά το γνωστό: Ο άνθρωπος καταστρέφεται, ποτέ δε νικιέται.
Κατά τα φαινόμενα κι ο Ολυμπιακός επίσης.![]()
Red Sting (23-01-10)
Την απόφαση να βάλουν τελεία στην πορεία των Scorpions μετά από 40 χρόνια καριέρας ανακοίνωσαν τα μέλη του συγκροτήματος. Το θρυλικό γερμανικό γκρουπ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έκανε γνωστό ότι το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες και θα έχει την ονομασία «sting of the trail» θα είναι και το τελευταίο τους.
«Θέλουμε να τελειώσουμε την καριέρα μας στο υψηλότερο σημείο και νομίζουμε ότι αυτό το άλμπουμ είναι ότι καλύτερο έχουμε κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια».
Αμέσως μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ οι Scorpions θα κάνουν και την τελευταία παγκόσμια περιοδεία τους που ως συνήθως θα περάσει λογικά και από την Ελλάδα.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=0E_f03gJ8io&feature=player_embedded[/youtube]
έβαλα το ουισκάκι μου και άραξα ... έτσι νιώθω .... αφιερωμένα σε όλους ΕΚΤΟΣ από τους μπούφους της πλ.Αλεξάνδρας
[youtube]www.youtube.com/watch?v=RrUUNw7hZNM[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=XW6QzLAm8is&feature=PlayList&p=47B74D38F32 AE675&index=0&playnext=1[/youtube]
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
dtakis80 (25-01-10), stelios-7- (25-01-10)
Ώρα για κουλτούρα...
[youtube]UqgOGomWUl0[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pandragon : 26-01-10 στις 07:54
έλα να ανεβαίνουμε!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
[youtube]OvUXlO23mrI[/youtube]
― Bertrand Russell
Ετσι γιατι το δικο μου το ... παθος ειναι ο Θρυλος!!
[youtube]bzkn9kw1zYQ[/youtube]
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Θέλετε να ανέβουμε? ΟΚ, let's do it
[youtube]yXzasAPChuM[/youtube]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
pandragon (26-01-10)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=wrbKvxGgFfg[/youtube]
*****8.23*****
[youtube]www.youtube.com/watch?v=5xgjj0K9IhU[/youtube]
Yμνος!
pandragon (26-01-10)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=8Gj2MCf2G80[/youtube]
*****8.23*****
Bookmarks