Χρήμα πόσες απόψεις; αληθινές ή ντεμέκ έχουμε και λέμε
i. [youtube]rkRIbUT6u7Q[/youtube]
ii. [youtube]JkhX5W7JoWI[/youtube]
iii. [youtube]WCkOmcIl79s[/youtube]
[youtube]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[youtube]www.youtube.com/watch?v=SkIyrX_qpuY[/youtube]
*****8.23*****
[youtube]www.youtube.com/watch?v=zbWyq6MRUX8[/youtube]
*****8.23*****
μιας και οι μερες πλησιαζουν , σας αφιερωνω ενα τραγουδακι απο μια ΕΞΑΙΡΕΤΗ φωνη
mahalia jackson !!!!
[youtube]P1ObvLVJRPU[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
stelios-7- (11-12-09)
[youtube]QrojFR7jM9E[/youtube]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[youtube]www.youtube.com/watch?v=TN34cgp1AFU[/youtube]
captain-cook (15-12-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=F8ksMrFlSng[/youtube]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ήθελα να βάλω disco τελικά βρήκα κάτι ενδιάμεσο
[youtube]596qaxm-u4o[/youtube]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε από τον πρώην κιθαρίστα των Deep Purple, τον Richie Blackmore. Eδώ με τον Joe Lynn Turner στα φωνητικά, που αργότερα πήγε στους Deep Purple. Γενικά τα δυο συγκροτήματα αντάλλαξαν πολλούς καλλιτέχνες και θα έλεγα μοιάζουν αρκετά στον ήχο τους.
[youtube]t62zOXvSrh0[/youtube]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
d.n.a. (14-12-09)
sabar77 (15-12-09)
ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ METALLICA - MOTLEY CRUE & MAIDEN & REMMSTEIN FUCK GREAT !!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟ
ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ ΤΡΕΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΙ ΡΕ ΓΜΤ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ 24 - 06!!!!
θα γινει της φουκουσιμας
AKOMH TO LINE UP ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ , ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΜΤ???
θα γινει της φουκουσιμας
Το site δεν επιβεβαιώνει ότι θα έρθουν όλοι αυτοί στην Αθήνα. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο. Εκτός και αν έχεις κάποια άλλη πληροφόρηση Βαλάντη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
καποιοι απο τους παραπανω θα ερθουν δεν μπορει!
θα γινει της φουκουσιμας
24 Ιουνιου αργει?
Θα τρελλαθω αν ερθουν ολοι αυτοι.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
[youtube]fIMujtfPHfc[/youtube]
On the 24th of June [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] will hold [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] in [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Metallica,Megadeth,Anthrax and Slayer will be probably play in Athens.
Εκει θα αφησω τα κοκαλακια μου...![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεν ξέρω που το διάβασες αυτό αλλά δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω από πουθενά. Οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι -προς το παρόν τουλάχιστον![]()
Bookmarks