Σελίδα 1 από 464 123451121314151101201301401 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1 έως 20 από 9261

Θέμα: Μουσικά Θέματα

. Το avatar του χρήστη Hetfield

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

music1 Μουσικά Θέματα

Εδώ μπορούν να μιλήσουν όσοι ασχολούνται με τη μουσική και όχι μόνο!

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Αφου στο μπασκετ μιλαμε για τους Μεταλικα, στο τοπικ της μουσικης θα ηθελα να πω πως ο Χατζης κι ο Βασιλοπουλος μας ανεβαζουν αυτοματως επιπεδο.

Κι ενα of topic: Nirvana, Queen, John Lennon, Μητροπανος, Νταλαρας, Σιδηροπουλος, Μακεδονας, Κοτσιρας, Παπακωνσταντινου, ρεμπετικα, δημοτικα και...Νινο! hop

Καλα, το τελευταιο μη το παρετε τοις μετρητοις.

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas
    Αφου στο μπασκετ μιλαμε για τους Μεταλικα, στο τοπικ της μουσικης θα ηθελα να πω πως ο Χατζης κι ο Βασιλοπουλος μας ανεβαζουν αυτοματως επιπεδο.

Κι ενα of topic: Nirvana, Queen, John Lennon, Μητροπανος, Νταλαρας, Σιδηροπουλος, Μακεδονας, Κοτσιρας, Παπακωνσταντινου, ρεμπετικα, δημοτικα και...Νινο! hop

Καλα, το τελευταιο μη το παρετε τοις μετρητοις.
    Δεν παιζεσαι!

. Το avatar του χρήστη Red-Fuel

Περιοχή
    Στον κόσμο μου
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ωραία... Εγώ είμαι μονόχνωτος στο μουσικό μου στυλ.

Έχω κόλλημα με τις νέες κυκλοφορίες και έχω να προτείνω τα εξής για όποιον ενδιαφέρεται (όλα 2005):

Αs I Lay Dying - Shadows Αre Security (Nu Death Metal)
    Bruce Dickinson - Tyranny Of Souls (φαντάζομαι όσοι έχουν σχέση με το αντικείμενο ξέρουν)
    Brainstorm - Liquid Monster (Mελωδικό Metal)
    Kamelot - The Black Halo (Μελωδικό Metal - ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ)
    Μasterplan - Aeronautics (ίσχυει ό,τι και απο πάνω)
    Pain - Dancing With Dead (Industrial/Techno Metal)
    System Of A Down - Mezmerize (Nu Metal - To καλύτερο νέο συγκρότημα, σε λίγο θα βγει ο χαρακτηρισμός "νέο")

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Petroskappa
    Ωραία... Εγώ είμαι μονόχνωτος στο μουσικό μου στυλ.

Έχω κόλλημα με τις νέες κυκλοφορίες και έχω να προτείνω τα εξής για όποιον ενδιαφέρεται (όλα 2005):

Αs I Lay Dying - Shadows Αre Security (Nu Death Metal)
    Bruce Dickinson - Tyranny Of Souls (φαντάζομαι όσοι έχουν σχέση με το αντικείμενο ξέρουν)
    Brainstorm - Liquid Monster (Mελωδικό Metal)
    Kamelot - The Black Halo (Μελωδικό Metal - ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ)
    Μasterplan - Aeronautics (ίσχυει ό,τι και απο πάνω)
    Pain - Dancing With Dead (Industrial/Techno Metal)
    System Of A Down - Mezmerize (Nu Metal - To καλύτερο νέο συγκρότημα, σε λίγο θα βγει ο χαρακτηρισμός "νέο")
    Εγω ακουω Rock παλιο και Hard Rock και Metal οχι Death Metal.Απ'αυτα που εγραψες ξεχωριζω εναν Bruce Dickinson μια λεξη Θεος!

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ki egw palia rock akouw..

Scorpions, Deep Purple, Bon Jovi, Bryan Adams..

Apo ellhnika logw diamonhs markia apo Ellada akouw oti katsei..Protimhsh rempetika kai h Arvanitakh..
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

. Το avatar του χρήστη Red-Fuel

Περιοχή
    Στον κόσμο μου
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από allouminotauroc
    οι MetaLLICA οτι και να λετε ξεπουλήθηκαν !!!!!!
    Μην νομίζεις ότι θα κάνω την πάπια σ'αυτό.

Το 1991 οι Μetallica έβγαλαν τον πιο εμπορικό τους δίσκο και έναν από τους πιο εμπορικούς στην ιστορία της μουσικής. Το Βlack Album. Εκτός από τη δεδομένη αξία του από μουσικής πλευράς, έδωσε και την απαραίτητη ώθηση στο Heavy Metal γενικότερα, ενώ το Grunge Rock έκανε την αντεπίθεση του κερδίζοντας αρκετό κόσμο (Νirvana).

Έτσι λοιπόν το μόνο εύκολο γι'αυτούς θα ήταν μετά από 2-3 χρόνια να βγάλουν έναν παρόμοιο δίσκο, γνωρίζοντας πάλι την επιτυχεία. Παρ'όλα αυτά χρειάστηκε να περάσουν 5 χρόνια πριν βγάλουν το Load το οποίο ο κόσμος (και ειδικά οι Έλληνες μεταλλοπατέρες) κατηγόρησαν ως ξεπούλημα. Ο λόγος; Ότι έπαιζαν Hard Rock και όχι Μetal. Ακούγωντας το Load και το Reload μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις ότι τα riffs είναι Sabbath-ικά ενώ είναι ξεκάθαρες οι επιρροές από Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd κλπ, μουσική όχι εύκολη (εμπορικά) στα μέσα των 90s. Έτσι λοιπόν, αντίθετα με τις κατηγορίες περί ξεπουλήματος, οι Metallica απέδειξαν ότι μπορούν να αλλάξουν τον ήχο τους και να αφήσουν τις φόρμες που τους έκαναν επιτυχημένους, προσφέροντας ποιοτικές δουλειές. Τώρα, διάφορες φαιδρότητες ότι κουρεύτηκαν και φλώρεψαν, είπαμε αυτές είναι Ελληνικές "μαγκιές" που όπως στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική θεωρούμε ότι όταν ανήκουμε σε έναν χώρο αυτός δεν πρέπει να αλλάζει παρά να ακολουθεί τις επιταγές μας, έτσι και στην μουσική (και στο Metal συγκεκριμένα) θεωρούμε ότι είμαστε "παντρεμένοι" με την μπάντα που γουστάρουμε περισσότερο και αυτή πρέπει να παραμείνει πιστή στις ορέξεις μας.

Ακόμα και τώρα, οι Metallica στο τελευταίο τους άλμπουμ πάλι άλλαξαν τον ήχο τους σε πιο αντιεμπορικό, έβαλαν μια χύμα παραγωγή (το τάμπουρο ακούγεται λες και βαράς άδειο τενεκέ της Κόκα Κόλα - η Πέπσι διαφημίζεται σε άλλο site ) και τα τραγούδια τους είναι ωμά και μεγάλα σε διάρκεια. Εμένα δεν μ'άρεσε αλλά δεν μπορώ να μην τους δώσω τον πόντο για το ότι τολμούν. Και το προτιμώ αυτό από άλλες μπάντες που από το 1985 δεν έχουν αλλάξει τον ήχο τους και κάθε νέα κυκλοφορία τους μοιάζει με την προηγούμενη.

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Petroskappa
    [quote:e3993cc477="allouminotauroc"]οι MetaLLICA οτι και να λετε ξεπουλήθηκαν !!!!!!
    Μην νομίζεις ότι θα κάνω την πάπια σ'αυτό.

Το 1991 οι Μetallica έβγαλαν τον πιο εμπορικό τους δίσκο και έναν από τους πιο εμπορικούς στην ιστορία της μουσικής. Το Βlack Album. Εκτός από τη δεδομένη αξία του από μουσικής πλευράς, έδωσε και την απαραίτητη ώθηση στο Heavy Metal γενικότερα, ενώ το Grunge Rock έκανε την αντεπίθεση του κερδίζοντας αρκετό κόσμο (Νirvana).

Έτσι λοιπόν το μόνο εύκολο γι'αυτούς θα ήταν μετά από 2-3 χρόνια να βγάλουν έναν παρόμοιο δίσκο, γνωρίζοντας πάλι την επιτυχεία. Παρ'όλα αυτά χρειάστηκε να περάσουν 5 χρόνια πριν βγάλουν το Load το οποίο ο κόσμος (και ειδικά οι Έλληνες μεταλλοπατέρες) κατηγόρησαν ως ξεπούλημα. Ο λόγος; Ότι έπαιζαν Hard Rock και όχι Μetal. Ακούγωντας το Load και το Reload μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις ότι τα riffs είναι Sabbath-ικά ενώ είναι ξεκάθαρες οι επιρροές από Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd κλπ, μουσική όχι εύκολη (εμπορικά) στα μέσα των 90s. Έτσι λοιπόν, αντίθετα με τις κατηγορίες περί ξεπουλήματος, οι Metallica απέδειξαν ότι μπορούν να αλλάξουν τον ήχο τους και να αφήσουν τις φόρμες που τους έκαναν επιτυχημένους, προσφέροντας ποιοτικές δουλειές. Τώρα, διάφορες φαιδρότητες ότι κουρεύτηκαν και φλώρεψαν, είπαμε αυτές είναι Ελληνικές "μαγκιές" που όπως στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική θεωρούμε ότι όταν ανήκουμε σε έναν χώρο αυτός δεν πρέπει να αλλάζει παρά να ακολουθεί τις επιταγές μας, έτσι και στην μουσική (και στο Metal συγκεκριμένα) θεωρούμε ότι είμαστε "παντρεμένοι" με την μπάντα που γουστάρουμε περισσότερο και αυτή πρέπει να παραμείνει πιστή στις ορέξεις μας.

Ακόμα και τώρα, οι Metallica στο τελευταίο τους άλμπουμ πάλι άλλαξαν τον ήχο τους σε πιο αντιεμπορικό, έβαλαν μια χύμα παραγωγή (το τάμπουρο ακούγεται λες και βαράς άδειο τενεκέ της Κόκα Κόλα - η Πέπσι διαφημίζεται σε άλλο site ) και τα τραγούδια τους είναι ωμά και μεγάλα σε διάρκεια. Εμένα δεν μ'άρεσε αλλά δεν μπορώ να μην τους δώσω τον πόντο για το ότι τολμούν. Και το προτιμώ αυτό από άλλες μπάντες που από το 1985 δεν έχουν αλλάξει τον ήχο τους και κάθε νέα κυκλοφορία τους μοιάζει με την προηγούμενη.[/quote:e3993cc477]Μπραβο ρε μαγκα τα ειπες ολα!Οσο για το Black Album τι να πω?Ο καλυτερος Metal δισκος που εχει βγει ποτε!Και ας μην ξεχναμε οτι ειναι μονο τεσσερα ατομα και βγαζουν γαμω τις μουσικες τα παλληκαρια!Ασε που εχει περασει πολλα αυτη η μπαντα οπως οταν σκοτωθηκε ο καλυτερος μπασιστας εκεινης της εποχης απο Metal συγκροτηματα o Cliff Burton σε τροχαιο δυστηχημα σε περιοδεια της μπαντας στη Σουηδιαστις 21 Σεπτεμβριου 1986!Απλα θελω να πω οτι παρα τον θανατο του Cliff συνεχισαν και εβγαλαν τρομερους δισκους στη συνεχεια!

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Poly exei proodeusei i elliniki mousiki skini oso leipw sti ksenitia. Xtes piga se ena magazi me live mousiki sti Rodo kai apolausa ta nea soukse:

sokerdem-sokeresa
    sokerdem-sokeresa
    tou-ker mou-ker fou-ker kou-ker
    sokerdem.......

kai to eksisou yperoxo

ainti male ainti male ainti male
    tsikoulata tsikitsikita tsikitsikita....

8eika komatia... hop

ΚΑΠΕΤΑΝ-ΜΟΥΝΙΟΣ Το avatar του χρήστη giovanni silva7

Περιοχή
    Scotland Yard
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ποιοτητα σερ!!! :P

ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Καλα εγώ εδώ ειμαι εκτος έδρας ,εκτός τοπικ, εκτος φορμας, εκτός ρυθμού.... Πα να βαλω μια βοτκα...
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

. Το avatar του χρήστη Hellfire

Περιοχή
    Βριλησσια
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

h rokia thelei magkia,kai ta paidia ths ta agapaei
    OLD TIME CLASSIC ROCK 4 EVER.......
    Sex beer and rock n' roll

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Ειναι οι Ανασες των Λυκων που κυβερνουν την Αγρια Χωρα μου....

ΑΘΑΝΑΤΕ ΑΓΓΕΛΑΚΑ!!!

Περιοχή
    Βριλησσια
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
    Ειναι οι Ανασες των Λυκων που κυβερνουν την Αγρια Χωρα μου....

ΑΘΑΝΑΤΕ ΑΓΓΕΛΑΚΑ!!!
    swsth!!!!

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από I am the God of hell fire
    [quote:aebe4d3f2d="FIREWOMAN"]Ειναι οι Ανασες των Λυκων που κυβερνουν την Αγρια Χωρα μου....

ΑΘΑΝΑΤΕ ΑΓΓΕΛΑΚΑ!!!
    swsth!!!! [/quote:aebe4d3f2d]ωραια! μεχρι στιγμης ειμαστε στο ουδετερο! κακολογησες τον Αντωνη μας αλλα γουσταρεις τον Αγγελακα!

θα εισαι υπο παρακολουθηση μεχρι να βγουν βασιμα συμπερασματα..!

Περιοχή
    Βριλησσια
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

[quote:8e5e3737c9="I am the God of hell fire"][quote:8e5e3737c9="FIREWOMAN"]Ειναι οι Ανασες των Λυκων που κυβερνουν την Αγρια Χωρα μου....

ΑΘΑΝΑΤΕ ΑΓΓΕΛΑΚΑ!!!
    swsth!!!! [/quote:8e5e3737c9]ωραια! μεχρι στιγμης ειμαστε στο ουδετερο! κακολογησες τον Αντωνη μας αλλα γουσταρεις τον Αγγελακα!

θα εισαι υπο παρακολουθηση μεχρι να βγουν βασιμα συμπερασματα..! [/quote:8e5e3737c9]sas euxaristw para polu,den tha sas apogohteusw.....

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

HOPE so my child, HOPE so!!!

και για να σου κανω ενα μικρο τεστακι .. ποιο ειναι το τραγουδι που δεν λεει ποτε ο Γιαννης στις συναυλιες του; ελεγε για την ακριβεια γιατι εχουν διαλυθει.....

αν το βρεις, εχεις εξτρα ποντους ζωης!

firewalkwithme Το avatar του χρήστη oikon7

Περιοχή
    Wuppertal, Γερμανία
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ευτυχώς πρόλαβαν και το διέλυσαν οι Τρύπες πριν γίνει σούπα το πράγμα. Αυτά να τα βλέπουν μερικοί μερικοί αμετανόητοι γηραλέοι, υπερκορεσμένοι.

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από oikon7
    Ευτυχώς πρόλαβαν και το διέλυσαν οι Τρύπες πριν γίνει σούπα το πράγμα. Αυτά να τα βλέπουν μερικοί μερικοί αμετανόητοι γηραλέοι, υπερκορεσμένοι.
    εδω δεν με βρισκεις συμφωνη.. ενιωθα μια ολοκληρη εποχη να χανεται οταν εμαθα πως διαλυθηκαν.. πανε τα χρονια της αθωοτητας.. ξερεις πως ο Αγγελακας επαιζε παλια μουσικη στο Μπερλιν ε; και σιγουρα θα εχεις παει στο Ρεζιντεντς, κατω απο το Ναυρινο... αχ... φευγουν τα χρονια...

εχει πολλα να δωσει ακομα παντως.. περιμενω με αγωνια τον δισκο τωρα τον Σεπτεμβριο..

Περιοχή
    Βριλησσια
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

HOPE so my child, HOPE so!!!

και για να σου κανω ενα μικρο τεστακι .. ποιο ειναι το τραγουδι που δεν λεει ποτε ο Γιαννης στις συναυλιες του; ελεγε για την ακριβεια γιατι εχουν διαλυθει.....

αν το βρεις, εχεις εξτρα ποντους ζωης!
    ta kanonika paidia.....??

Σελίδα 1 από 464 123451121314151101201301401 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές