ή μαλλον ... [youtube]r3_yKM8i6Oc[/youtube]
ρε μαγκες να βαλω κατι που τα σπαει στην κυριολεξια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[youtube]zhrp_h_BkPs[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
ή μαλλον ... [youtube]r3_yKM8i6Oc[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
Kaine (27-08-09)
Queensryche θεοί. Από τις αγαπημένες μου φωνές ο Tate.
d.n.a. (27-08-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=4tsjQdqeBGk[/youtube]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
[youtube]www.youtube.com/watch?v=gAOnu2oscF0&feature=related[/youtube]
Επειδή μου τα έχεις ζαλίσει όλο το καλοκαίρι.![]()
*****8.23*****
kouzoulo (28-08-09)
"Pray to God I think of a nice thing to say
But I don't think I can so fuck you anyway..."
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
DaRkSaGa79 (28-08-09)
Fuck off and die!
[youtube]YfSiEsNu2iQ[/youtube]
valadis (04-09-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=BvwzUx2ykfQ&feature=related[/youtube]
*****8.23*****
[youtube]www.youtube.com/watch?v=5GkjO5ll7EY&feature=related[/youtube]
*****8.23*****
Κάπου εκεί ανάμεσα στις πολλαπλές μουσικές αναζητήσεις της εφηβείας τέθηκε το ερώτημα αν υπάρχει ελληνικός στίχος για μαγνητικές κιθάρες.
Μια χιλιοπαιγμένη κασέτα ήρθε από Βερολίνο τότε.
Αφιερωμένα όλα στον Παντία.
Συγχωρεμένος.
Ένα από τα πολλά της μεγάλης μου αγάπης........
[youtube]www.youtube.com/watch?v=k-UKum5XxfE&feature=related[/youtube]
kouzoulo (28-08-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=LnRgFqk-J8Y[/youtube]
Το καλύτερο τραγούδι που έχω ακούσει τους τελευταίους μήνες (για να μην πω περισσότερο) είναι αυτό:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
...πλάκα κάνω αλλά έχω βαρεθεί τόσο πολύ με την κατάσταση που επικρατεί στην μουσική σκηνή σήμερα και έχω βαρεθεί τόσο πολύ να ακούω τα ίδια και τα ίδια και έχω βαρεθεί άλλο τόσο να ψάχνω στο ιντερνετ για καμιά άσημη μπάντα της προκοπής που πλέον λέω να το παρατήσω το άθλημα!!!!
...θα το κάνει,..θα τον ξεφτιλίσει.....Τον ξεφτίλισε!!!Τον ξεφτίλισε!!!...
τι ηλικία έχεις φίλε???? γιατί καλές μπάντες υπάρχουν, αλλά οι περισσότερες (όπως και οι κορυφαιες) βρίσκονται στο διάστημα 60-80.....εγώ με αυτές μεγάλωσα αν και δεν είμαι ακομη 19.....ευτυχώς όμως είχα καλούς δασκάλους....![]()
δυστυχώς τα πράγματα στην μουσική σκηνή πάνε από το κακό στο χειρότερο.....και η κακή αντιγραφή των Beatles καλά κρατεί......αλλά σκαθάρι γεννιέσαι.....δεν γίνεσαι.....οι άνθρωποι ήξεραν μουσική.....τι κάθομαι και λέω όμως τώρα.....απλά τους έχω όλους γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι και συνεχίζω να ακούω την παλιά κλασική ροκ σκηνή!!!!!! ενίοτε ακούω και κλασική μουσική!! πάντως μετά τους R.E.M. και τους Depeche Mode δεν μου έρχεται στο μυαλό άλλη μπάντα που να με κέρδισε...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks