differance (02-07-09)
λεει σε καποια φαση ο τραγουδιστης των saxon "κανονιστε να φωναξετε περισσοτερο εδω που ειστε γιατι κατω παιζουν οι mastodon και δεν ανεχομαι οι fans τους να ακουγονται περισσοτερο απο τους δικους μας..." και εγινε της ποπης!!!
θα γινει της φουκουσιμας
differance (02-07-09)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αφιερωμένο σε όσους έχουν έλλειμα..
[youtube]JgfrRhzq97A[/youtube]
Μαρινάκης: 'Θέλω να γίνω Πατέρας..'
Και ένα μεταμεσονύκτιο ηπειρώτικο..
[youtube]LctRP_T7kcQ[/youtube]
Έλα λίγο να θυμόμαστε τι σημαίνει thrash metal
[youtube]RhFuAv843yk[/youtube]
[youtube]woxYmS5RvFw[/youtube]
Καλημέρααααα [youtube]OXAVSBSEYPI[/youtube]
Υπερφωνάρα..
Kaine (06-07-09)
[youtube]5tbIuzlKH9o[/youtube]
Αφιερωμένο στη γαμωDiDi.
[youtube]KnlL5ExbJ0Q[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=F9Txc0ZhtfI[/youtube]
*****8.23*****
πάρτε και μια γεύση από το τι ζήσαμε την Δευτέρα στο Καραϊσκάκης!!!!!
Ηοliday με Παπακωνσταντίνου!!!!!
[youtube]hGueG-Id2JM[/youtube]
Το ξεκίνημα!!!!!! Coming Home
[youtube]WyzHArLjwPg[/youtube]
Tease me Please me!!!!!! δώστε προσοχή στα κορίτσια που χορεύουν!!!!!!
[youtube]jF7hjyaJfFU[/youtube]
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
d.n.a. (08-07-09), differance (08-07-09), Eleni7 (08-07-09), Yulin (09-07-09)
λοιπόν να σχολιάσω λίγο την συναυλία της Δευτέρας!!!!!
πρώτα βγήκαν οι Spitfire , οι οποίοι ήταν μεν καλοί, αλλά δεν μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση...
κατά τις 8:30 βγήκε ο Βασίλης , ο οποίος ήταν όπως πάντα πολύ καλός και μας άγγιξε με την φωνή του!!!! είπε βέβαια παραπάνω μπαλάντες από ό,τι περίμενα , αλλά τι να κάνουμε....έπρεπε να ικανοποιηθούν και τα κορίτσια....
10:20 με 10:30 βγήκαν οι Σκορπιοί!!!!! δυναμικό ξεκίνημα με Coming Home!!!! γενικά είχαν πολλή ενέργεια και η παρουσία τους ήταν από τις καλύτερες!!!!! όλα τα λεφτά ο Roth!!!!!!!!!! ο άνθρωπος κεντάει!!!!!! μεγάλο παράπονο που δεν έπαιξαν Fly To The Rainbow.......
πάντως ρε παιδιά στη συναυλία ήταν πολλά άτομα που νόμιζαν πως πήγαν στο Μέγαρο......μόνο που δεν έκαναν παράπονα πως χοροπηδούσαμε και φωνάζαμε....αφήστε δε ,που ήταν μια κυρία με 2 πιτσιρίκια , τα οποία ποδοπατήθηκαν όταν ήταν στην σκηνή ο Παπακωνσταντίνου.....πού τα πας τα μικρά στις πρώτες 10 σειρές;;;;;;;;;;;;;;;;;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πήγα κι εγώ που λέτε Scorpions. Πρόλαβα λίγο ΒΠ αλλά δε με ενδιέφερε ούτως ή άλλως αφού δεν ακούω ελληνόφωνο ροκ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τουλάχιστον το 1/3 του κοινού του ανήκε, συν ότι ήταν πιο ενθουσιώδες.
Έπαιξαν καλά οι Σκορπιοί και οι γκεστ εμφανίσεις ήταν επίσης καλές. Ειδικά η εκτέλεση του Doctor Doctor από UFO μόλις ανέβηκε ο Μιχαλάκης μας πόρωσε. Στα αρνητικά ήταν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο ΒΠ και μαζί με τον Μάινε κούρασαν τον κόσμο με τα "παιχνίδια" τους. Γενικά ήταν ένα live που περάσαμε καλά αλλά όχι κάτι μεγαλειώδες.
Για αυτή τη δουλειά φρόντισαν οι AC/DC!![]()
differance (09-07-09), steliosb (09-07-09)
Ήταν και ο Michael Schenker στη συναυλία? Ω ρε μπούστημ τι έχασα...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Red Sting (11-07-09)
Bookmarks