Δεν ξέρω Πάνο. Απλά το έγραψα για προβληματισμό (δεν είναι όλα τα πράγματα όπως μας τα παρουσιάζουν)
Ε δε νομίζω ρε Κοσμά, του πούστη τόσες φορές έχουν έρθει και από τον ίδιο διοργανωτή. Να είναι τόσο μουνιά αποκλείεται, έχουν δείξει το ποιόν τους τόσα χρόνια με τον επαγγελματισμό τους. Σίγουρα έχει κλαπεί η κιθάρα αφού δεν έχει ξαναπαίξει με αυτή σε συναυλία.
---
Φαίνεται ε;![]()
Δεν ξέρω Πάνο. Απλά το έγραψα για προβληματισμό (δεν είναι όλα τα πράγματα όπως μας τα παρουσιάζουν)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η επιστροφή των χρημάτων, που ξεκίνησε το Σάββατο 23 Μαΐου 2009, για τα εισιτήρια της συναυλίας των DEPECHE MODE, της 12ης Μαΐου 2009 που ματαιώθηκε, συνεχίζεται μέχρι και το Σάββατο 20 Ιουνίου, στο TICΚET HOUSE Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και στο TICKET HOUSE Θεσσαλονίκης, (Μητροπόλεως 102).
Μέρες και ωράρια λειτουργίας:
Αθήνα: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:30 έως 18:30 Σάββατο, από τις 10:30 έως 16:00
Θεσσαλονίκη: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30 Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 15:00
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση των εισιτηρίων είναι:
- To εισιτήριο για όσους δεν ακυρώθηκε
- Το απόκομμα του εισιτηρίου με την ονομαστική τιμή και το λογότυπο του συγκροτήματος για όσους είχαν μπει στο χώρο και το εισιτήριο τους είχε ακυρωθεί.
Rockwave Festival 2009
Terravibe Park-Μαλακάσα
![]()
Line-up
27-06-2009
Terra Stage
PLACEBO 22:00
MOBY 20:00
GOGOL BORDELLO 18:45
AVIV GEFFEN 17:30
CABARET BALKAN 16:30
Vibe Stage
FOALS 19:00
EXPATRIATE 16:30
SUNNY SIDE OF THE RAZOR 13:15
RAINTEAR 12:15
28-06-2009
Terra Stage
THE KILLERS 22:00
DUFFY 20:30
DINOSAUR JR 19:00
K.BHTA 17:45
GAD. 17:00
Vibe Stage
TRICKY 20:00
EDEN JAMES 18:30
DE NIRO 16:00
JAMERLLADA 13:15
29-06-2009
Terra Stage
MOTLEY CRUE 22:00
MONSTER MAGNET 20:30
ARCH ENEMY 19:00
LAUREN HARRIS 17:30
Vibe Stage
W.A.S.P. 20:00
VOIVOD 18:30
INACTIVE MESSIAH 16:00
SCAR OF THE SUN 13:15
30-06-2009
Terra Stage
SLIPKNOT 22:00
MASTODON 20:30
DOWN 19:10
KYLESA 17:55
TORCHE 17:00
Vibe Stage
SAXON 20:00
LITA FORD 18:30
EDEN DEMISE 16:00
GOD.FEAR.NONE 13:15
PLACEBO
MOBY
G.BORDELLO
AVIN GEFFEN
CABARET BALKAN
FOALS
EXPATRIATE
SUNNY SIDE OF THE RAZOR
RAINTEAR
KILLERS
DUFFY
D.JR
K.BHTA
GAD
TRICKY
M.CRUE
M.M
ARCH ENEMY
LAUREN HARRIS
WASP
VOIVOD
SLIPKNOT
MASTODON
SAXON
LITA FORD
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ Προπώληση 50 euro Box Office 55 euro
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ Προπώληση 85 euro
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ Προπώληση 150 euro
*****8.23*****
a fantastic GREEK SONG BY Giorgos Tsalikis!mpliaaaaaaaaaaaax!
stixoi:ΠΑΡΑΠΑΠΑΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
ΠΑΡΑΠΑΠΑΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΛΕΩ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!
ελεος ρεεεε!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!
ΓΙΑΝΝΗ ΑΣΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΤΩΩΩ!
δεν ξέρω τι λέτε εσείς για το RockWave (το οποίο συχνά τιμώ) , αλλά από προχτές που μια ψυχή μου θύμησε τον Σταμάτη Γονίδη έχω λιώσει στο καψουροτράγουδο και στο ουϊσκι
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Μακαρι να ρθουν καποια στιγμη Ελλαδα οι R.H.C.P![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
παρτε και μια κομματαρα για να μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα
[youtube]bHP6U5vQ3mU[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
πωπωπω ρε πουστη μου φετος θελω να παω σε τρεις μερες αλλα δεν εχω χρονο γμαω το φελεκι μου!
αντε θα δω και heaven & hell επιτελους!!!! και testament!!!
θα γινει της φουκουσιμας
[youtube]lj-x9ygQEGA[/youtube]
The Literal Version![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
The Metal Hunt Project.gr. Αναζητάμε «νέο αίμα»! Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να βρούμε αυτό που ψάχνουμε… τον ιδανικό παρουσιαστή για το ελληνικό «Headbangers Ball» To κυνήγι ξεκινάει και δίνουμε ραντεβού με τους επίδοξους παρουσιαστές στο Terra Vibe Park!
Αν είσαι γνήσιος οπαδός της metal μουσικής μπες στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], ζήσε την εμπειρία του Metal Hunt Project και συνάντησε το MTV Search στο Terra Vibe Park στις 29 & 30 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του Rockwave Festival. Οι «κυνηγοί» του MTV Search δίνουν ραντεβού με τους επίδοξους παρουσιαστές στο stand του MTV για να αναδείξουν τον πιο «metal» VJ, ο οποίος θα παρουσιάσει την ελληνική εκδοχή του «Headbangers Ball».
Το MTV Search ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και μέσα από την περιοδεία που έκανε σε διάφορα σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας ανέδειξε τα πρώτα πρόσωπα του MTV, τον Άλεξ & τη Ναυσικά. Πρόσφατα στη λίστα των VJs προστέθηκε και η Νίκη, η οποία επίσης αναδείχθηκε από το MTV Search και τη γνωρίσαμε μέσω του MTV Pulse που αποτελεί τον πιο πρωτότυπο και ενημερωμένο τηλεοπτικό οδηγό πόλης.
Επισκεφθείτε το stand του MTV στο Rockwave Festival στις 29 & 30 Ιουνίου και rock it on camera για μια θέση στην πιο «metal» εκπομπή που έγινε ποτέ!
Το Metal Hunt Project πραγματοποιείται με την υποστήριξη των Rock Hard magazine, Rockwave Festival και Terra Vibe park.
[youtube]5hSW67ySCio[/youtube]
Γιατί έτσι μου σφηνώθηκε στο μυαλό από την ώρα που ξύπνησα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[youtube]XButvIIZ5m4[/youtube]
Καλύτερο από το αυθεντικό
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[youtube]NlrjPL4if9s[/youtube]
[youtube]R3DO-GEBhVc[/youtube]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[youtube]wWbl1JHa8m4[/youtube]
Αφιερωμένα στον Σάκη τα τελευταία 2 posts
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
3, 4, 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009Για 14η χρονιά τo Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του. Έλληνες και ξένοι, ελληνίδες και ξένες μαζί θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, τη ζωή μας και την αξιοπρέπειά μας. Γιατί ο ρατσισμός δεν πλήττει μόνο όσους τον υφίστανται, θίγει εξίσου και όσους τον ανέχονται. Το κυνήγι των μεταναστών και των προσφύγων δεν βελτιώνει τη ζωή των ντόπιων, αντίθετα προετοιμάζει την αφαίρεση των δικαιωμάτων όλων μας, αποκτηνώνει τις κοινωνίες και οπλίζει τη ρατσιστική Ακροδεξιά. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δεν είναι πρόβλημα, έχουν προβλήματα. Πάνω τους οι κυρίαρχοι μεταθέτουν τα βάρη της δικής τους κρίσης, όπως κάνουν με τους εργαζόμενους και τους φτωχούς, εξαπολύοντας αστυνομίες και στρατούς ενάντια στα θύματα της δικής τους πολιτικής.
ΠΑΡΚΟ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΡΕΝΤΗ
(Αγίας Άννης και Πέτρου Ράλλη)
…και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει…
Οι μετανάστριες και οι μετανάστες δεν είναι μόνοι!
Μαζί, λοιπόν, στο δρόμο που άνοιξε η Κωνσταντίνα Κούνεβα, στο δρόμο της ενότητας ελλήνων και αλλοδαπών εργαζομένων και ανέργων, στο δρόμο της αλληλεγγύης, της ζωής και της αξιοπρέπειας.
Στο χώρο φτάνουν τα λεωφορεία Β18, Γ18 και το τρόλεϊ 21. Επίσης, θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από το σταθμό μετρό του Ελαιώνα στο χώρο του φεστιβάλ και αρκετές θέσεις στάθμευσης.
ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΓΗ, ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ Η ΙΣΟΤΗΤΑ,Πρόγραμμα Συναυλιών
ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Παρασκευή 3 Ιουλίου, 9.30 μ.μ.:
Σάββατο 4 Ιουλίου, 9.30 μ.μ.:
- The Last Drive
- Victory Collapse
- Big Fat Lips
- Sancturia
- The Dogvilles
Την Παρασκευή και το Σάββατο στο χώρο της σκηνής o Βασίλης Βασιλάτος και η ομάδα κρουστών του Ε.Μ.Π.
- Βilbomatiks (ska, Χώρα των Βάσκων)
- Dorretta Carter & Band (funk, Τζαμάικα, Αυστρία)
- Melody Vice
- Pink Tank Project
Κυριακή 5 Ιουλίου, 9.30 μ.μ.:
Η Μάρθα Φριντζήλα,
ο Φοίβος Δεληβοριάς
και η Ματούλα
τραγουδούν Μάνο Χατζιδάκι σε ενορχήστρωση Παναγιώτη Τσεβά.
«Γιατί, αλήθεια, Ελευθερία,
γεννημένη από σεισμούς,
είναι έξω από τα κράτη
κι έξω απ' τους θεσμούς.
Έχει απ' τον ήλιο κάτι
κι από τους αστερισμούς
- Σκηνή μεταναστών
- Χορευτικό Συγκρότημα - Γουινέα
- Συγκρότημα από τη «Γη του Πελαργού» - Ουκρανία
- Dodona - Αλβανία
- Συγκρότημα από τον Ελληνοπακιστανικό Σύλλογο Ελλάδας
- Renas, από τη Δημοκρατική Ένωση Συρίας
- MC Yinca
- Αφιέρωμα στη δεύτερη γενιά μεταναστών με τους:
- Χορευτικό από την Ένωση Αφρικανών Γυναικών
- Who’s Next - Φιλιππίνες
- Minus One - Φιλιππίνες
- Renovatio - Αλβανία
- Άκης - Αλβανία
- Τe ver8et - Αλβανία
- Black Jack - Κένυα
- Neoyorubapeople
- Rodina - Πολυφωνικό βουλγαρικό συγκρότημα
- Al Mahaba
- Συγκρότημα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπανγκλαντές (DOEL)
- Συγκρότημα από τη Μαροκινή Κοινότητα
- Rajbir group –Ινδία
- Συγκρότημα Πολιτιστικού Κέντρου Κουρδιστάν
- Παρασκευή 3 Ιουλίου,11 μ.μ.:
- Σάββατο 4 Ιουλίου, 11 μ.μ.:
Παρασκευή 3 Ιουλίου, 10 μ.μ.:
- Ανοιχτές συζητήσεις για θέματα που η επίσημη πολιτική αποσιωπά, αλλά είναι σημαντικά για την καθημερινή ζωή των ανθρώπων και την προοπτική των κοινωνικών κινημάτων (ακροδεξιά, μετανάστες, δεύτερη γενιά, δικαιώματα κρατουμένων, οικονομική κρίση, ομοφοβία κ.α.)
- Θεατρικά δρώμενα, εργαστήρια, προβολές, εκθέσεις σκίτσου και φωτογραφίας, και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.
Σάββατο 4 Ιουλίου, 10 μ.μ.:
Κυριακή 5 Ιουλίου, 10 μ.μ.:
ΡεμπέτικαΗ κομπανία του Μάνι
Ρεμπέτικη Κομπανία
Κυριακή 5 Ιουλίου, 11 μ.μ.:
Ο Θανάσης Γκέκας και το συγκρότημά του...
... και μετά δημοτικά και ρεμπέτικα χωρίς μικρόφωνο
*****8.23*****
Από τα αγαπημένα μου κλασσικά κομμάτια:
[youtube]www.youtube.com/watch?v=DZHw9uyj81g[/youtube]
Bookmarks