Red Sting (08-06-09)
Red Sting (08-06-09)
Ε,ανοιχτε γκρουπ ψυχοθεραπειας κι εγω θα σας λυνω τα προβληματα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Απλα και γρηγορα αγορι μου. Λετε το προβλημα , το λυνω. Ετσι ομορφα χοχοχο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
α κανω ακομα μια αναζητηση τραγουδιου μάλλον τίτλου.χτες το πρωι ακουσε κανεις το 1ο τραγουδι που επαιξε στην πρωινη εκπομπη του νοβασπορ εφεμ;ήταν περίπου 9 η ώρα όταν ξεκίνησε η εκπομπή.το τραγούδι έλεγε κάτι σαν why don't you...(το υπολοιπο δεν το καταλαβα)και ήταν νομίζω ένας άντρας που τραγουδούσε με ψιλή φωνή
Μαράκι δεν κατάλαβα ποιό λες. Πάντως κι εγώ ψάχνω ένα τραγούδι με τίτλο "Fly away with me". Το τραγουδάει γυναίκα και το ακούω πολύ συχνά στο ραδιόφωνο αλλά δεν μπορώ να το βρω στο youTube. Μου βγάζει τραγούδια με τον ίδιο τίτλο αλλά δεν είναι αυτό. Όποιος ξέρει τίποτα ας βοηθήσει μάνα και κόρη![]()
Ο κορυφαίος και αγαπημένος μου σε ένα υπέροχο τραγούδι...
Την εικόνα σου - Νίκος Ξυλούρης
[youtube]www.youtube.com/watch?v=EqHWGBNXX5E[/youtube]
Phaedra (08-06-09)
Eleni7 (08-06-09)
Κι ένα που αρέσει σε μένα. Ένα από τα πολλά.
Λίγο μελαγχολικό αλλά.....c' est la vie
Emerson Lake and Palmer - C' est la vie
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Aso4qltChjM[/youtube]
παντα αναρωτιομουν πως γινεται η τεχνη να μας προκαλει αυτα τα ερεθισματα που μας προκαλουν να αισθανθουμε , να αντιδρασουμε , να σκεφτουμε , να αναρωτηθουμε !!!! πως γινεται αυτο το πραγμα ? τι περιεργο ον ο ανθρωπος ρε παιδι μου ! τι κρυβει καθενας μεσα του? υστερα λενε στον αθλητισμο οτι τιποτε δεν ειναι προβλεψιμο σε οτι εχει να κανει με αθληματα που εχουν μπαλα μεσα , διοτι ειναι σφαιρικη και μπορει να στραφει προς πασα κατευθυνση, ο ανθρωπος ποσο απροβλεπτος γινεται οταν μπορει και εχει αυτη τη δυνατοτητα να δημιουργει και να το εκφραζει με τεχνη , ωστε να επηρεαζει τους υπολοιπους?
θα γινει της φουκουσιμας
Red Sting (09-06-09)
ωραιο λενακι το τραγουδακι
αλλα και αυτο ειναι ωραιο...
[youtube]-M_2c3QILbo[/youtube]το πρωτοακουσα το 92 , ημουν 14-15 φουλ ερωτευμενος με μια γειτονισσα που ηταν 12 χρονια μεγαλυτερη !!!![]()
θα γινει της φουκουσιμας
...allo ενα αγαπημενο ...[youtube]Cy-TzQUfycE[/youtube]
δεν μου αρεσει η version αυτη
θα γινει της φουκουσιμας
Βαλάντη να σου απαντήσω από μόνη μου είναι πολύ δύσκολο. Σου παραθέτω κάποιες σκέψεις του Οδυσσέα Ελύτη για την ποίηση. Νομίζω ότι τα λέει όλα και ισχύει γενικά για τη δημιουργία, την τέχνη και τους αποδέκτες της. Εμένα, εσένα, όλους μας.
"Γι' αυτό γράφω. Γιατί με γοητεύει να υπακούω
σ' αυτόν που δε γνωρίζω, που είναι ο εαυτός μου ολάκερος, όχι ο μισός που ανεβοκατεβαίνει τους δρόμους και
"φέρεται εγγεγραμμένος στα μητρώα αρρένων του Δήμου"
"Είναι σωστό να δίνουμε στο άγνωστο το μέρος που του ανήκει· να γιατί πρέπει να γράφουμε.
Γιατί η Ποίηση μας ξεμαθαίνει από τον κόσμο, τέτοιον που τον βρήκαμε· τον κόσμο της φθοράς.
Η Ποίηση έρχεται κάποια στιγμή να δούμε ότι είναι η μόνη οδός για να υπερβούμε τη φθορά, με την έννοια που ο θάνατος είναι η μόνη οδός για την Ανάσταση".
ωραίο το November Rain.....θυμίζει πολλά όμως που πρέπει να ξεχάσω , οπότε το αποφεύγω....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
πωπωπω ρε ελενη , δακρυσα ... και να φανταστεις δεν μου αρεσει η ποιηση ή μαλλον δεν την πολυκαταλαβαινω, ειμαι σαν να προσπαθω να μαθω ρωσσικα!! ειδικα το δευτερο τμημα ... αστα!!
καλο ειναι που και που να τα θυμομαστε αυτα που πρεπει να ξεχαστουν , διοτι μας βοηθουν να σκεφτουμε "καθαροτερα" και μας δινουν και μια ταυτοτητα στο τι ημαστε και τι ειμαστε!
θα γινει της φουκουσιμας
δίκιο έχεις Βαλάντη , αλλά είναι αρκετά πρόσφατα για να τα ξαναθυμάμαι.....ας περάει λίγος καιρός....γενικά δεν έχω πρόβλημα με το παρελθόν. πιστεύω πως μα μαθαίνει πράγματα και δεν το φοβάμαι!!!
πάλι ψυχανάλυση στο θρεντ της μουσικής....![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks