[youtube]YCFXGanTx4A[/youtube]
Δείτε, ακούστε την Βαζέλα και ανατριχιάστε γάβροι
[youtube]jzTRQSH5UmM[/youtube]
Δείτε από το 2:34 και μετά όταν η Μελίνα ξεσηκώνετε κατά του "Απρόσωπου" (του αρχινταβατζή) τι φοράει
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[youtube]www.youtube.com/watch?v=vrDP134KLCs[/youtube]
μ'αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι!
Λόγω των σημερινών ευροεκλογών ένα ανάλογο τραγούδι
Ειδικά για τους αιώνιους ευρω-πέους
Αχ Ευρώπη!!!!!!!!!!!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=G6koD5wna84[/youtube]
δεν θυμαμαι ποσες φορες το εχω ποσταρει αυτο το βιντεο!
[youtube]24ugAlcAGgA[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
...αλλα δυστυχως περιγραφει ΑΚΡΙΒΩΣ την ψυχοσυνθεση μου! δεν ξερω ρε παιδι μου πως εχω γινει ετσι? πως τα παιχνιδια της ζωης με εχουν φερει σε αυτη τη φαση ? καθε φορα υπαρχει κατι που δεν με αφηνει να επιπλευσω , κατι που θα με κρατησει χαμηλα και "ταπεινα" !
θα γινει της φουκουσιμας
Είσαι πολύ ευαίσθητος Βαλάντη γι΄αυτό τα παθαίνεις αυτά.
Φαίνεται από χιλιόμετρα. Αλλά αυτό είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα τελικά. Πάντως ότι και αν γίνει θα περάσουν τα σύννεφα
Κάτι σε κρατάει χαμηλά; Θα βγάλεις καινούργια φτερά αργά ή γρήγορα
[youtube]www.youtube.com/watch?v=f6TbFaiP-xE[/youtube]
valadis (07-06-09)
Κι εγώ έζησα κάποιες άσχημες και ανεπανόρθωτες καταστάσεις κι έμαθα ότι μόνο ορισμένα πράγματα στη ζωή δεν διορθώνονται.
Για όλα τα άλλα πάντα υπάρχει ένα διέξοδο.
Άλλωστε το ποτήρι δεν χρειάζεται να το βλέπεις ούτε μισογεμάτο, ούτε μισοάδειο. Αυτό είναι τελικά μεγάλος μύθος.
Απλά είναι μισό ποτήρι νερό![]()
Ψυχοθεραπεια στα μουσικα θεματα;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ημουν κ εγω AC/DC.To οτι μονο στην μπουρτζοχωρα μας η συναυλια δεν ηταν sold out που το βαζετε?Ενω αν τραγουδαγε καμια Σασα Μπαστα..![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
παρεπιπτόντως ωραία τατού και ωραίος καναπές.......![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
d.n.a. (08-06-09)
Bookmarks