AIIZ (26-05-09)
Dave Brubeck - Take Five
[youtube]www.youtube.com/watch?v=vmDDOFXSgAs[/youtube]
AIIZ (26-05-09)
παιδια γινεται να μου βρειτε ενα λινκ αν γινεται για rapidshare για το poker face της lady gaga αν γίνεται σήμερα;;;πλιιιζ
Για το ποιο;
Σορι κιολας αλλα ειμαι λιγο ασχετου ε;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εννοεις οτι θες να κατεβασεις το τραγουδι; Αν ναι περιμενε μισο λεπτο και θα σου δωσω λινκ...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Galletti97 (27-05-09)
γεια σου ρε σακη ιεραποστολε!
προτεινε καμια καλη ταινια να δουμε αποψι γιατι σκυλοβαρεθηκα
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Για να φτιαχτούμε λίγο εν' όψη της σημερινής συναυλίας!
[youtube]TixXx1KDerg[/youtube]
YΓ. Καλά να περάσετε όσοι πάτε![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
d.n.a. (28-05-09)
Περιμένω να ακούσω :
1 Rock N' Roll Train
2 Hell Ain't A Bad Place To Be
3 Back In Black
4 Big Jack
5 Dirty Deeds Done Dirt Cheap
6 Shot Down in Flames
7 Thunderstruck
8 Black Ice
9 The Jack
10 Hells Bells
11 Shoot To Thrill
12 War Machine
13 Dog Eat Dog
14 Anything Goes
15 You Shook Me All Night Long
16 T.N.T.
17 Whole Lotta Rosie
18 Let There Be Rock
και Encore
19 Highway To Hell
20 For Those About To Rock (We Salute You)
Ο τραγουδιστής των Depeche Mode Ντέιβιντ Γκάχαν υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση αφαίρεσης κακοήθους όγκου από την ουροδόχο κύστη, ανακοίνωσε το βρετανικό συγκρότημα, προαναγγέλλοντας παράλληλα επανάληψη της παγκόσμιας περιοδείας του στις αρχές Ιουνίου. Το συγκρότημα καλεί τους fans του, που δεν μπόρεσαν να δουν το συγκρότημα από κοντά λόγω της αιφνίδιας ασθένειας του τραγουδιστή του, να κρατήσουν τα εισιτήριά τους, καθώς «γίνονται προσπάθειες» για να δοθούν οι ακυρωμένες συναυλίες.
Οι Depeche Mode αναγκάστηκαν να ακυρώσουν σειρά προγραμματισμένων συναυλιών, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, μετά την έκτακτη εισαγωγή του τραγουδιστή τους στο νοσοκομείο στις 12 Μαΐου. Το συγκρότημα είχε ανακοινώσει τότε ότι η εισαγωγή του οφειλόταν σε επιπλοκές που παρουσίασε λόγω γαστρεντερίτιδας.
«Βάσει των οδηγιών των γιατρών, ο Ντέιβ πρέπει να αναπαυθεί ως τις 8 Ιουνίου, για να είναι εγγυημένη η πλήρης ανάρρωσή του» προστίθεται στην ανακοίνωση του συγκροτήματος το οποίο εκφράζει τη βαθειά του λύπη για την ακύρωση συναυλιών του και ευχαριστεί τους θαυμαστές του για την υποστήριξή τους. Λόγω του προβλήματος υγείας που παρουσίασε ο Γκάχαν είχαν ματαιωθεί επίσης οι συναυλίες του συγκροτήματος στην Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και την Κροατία. Η περιοδεία αναμένεται να συνεχιστεί από τις 8 Ιουνίου με συναυλία στη Λειψία της Γερμανίας.
οι ac / dc ετοιμαζονταν να πανε στη συναυλια γυρω στις 18:50 και εγω αφησα το ξεν/χειο για δουλεια στις 18:46 !!! ειχα στηθει για φωτογραφιες και βιντεο και...ηρθε αυτη η μαλακισμενη που τους κανονιζει τα ξενοδοχεια που διαμενουν κατα την περιοδεια τους και ετσι τους εχασα ελενη για 4 λεπτα!!!! αλλα θα μεινουν εδω ως τη δευτερα!!! χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο
θα γινει της φουκουσιμας
Eleni7 (29-05-09)
Σπερα μόλις γύρισα... τα γερόντια σκίζουν κώλους ακόμα... περισσότερα αυριο...
differance (29-05-09), Eleni7 (29-05-09)
d.n.a. (29-05-09), differance (29-05-09), Eleni7 (29-05-09)
Bookmarks