παντως και εγω λυπαμαι ειλικρινα για τον τζακσον ! ειδωλο ο τυπος! κριμα
Εγώ πάντως ελπίζω να ανακοινωθεί νέα ημερομηνία, Depeche Mode είναι αυτοί...
παντως και εγω λυπαμαι ειλικρινα για τον τζακσον ! ειδωλο ο τυπος! κριμα
θα γινει της φουκουσιμας
Κι εγω λυπηθηκα. Ποιος θα βιαζει τα παιδακια τωρα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (23-05-09)
Πέστα πρόεδρε. Δεν τον συμπάθησα ποτέ αν και μεσουρανούσε στα χρόνια της εφηβείας μου. Ήταν εντελώς έξω από τα γούστα μου.
Και αυτή η μανία του να ασπρίσει και να αλλάξει νομίζω είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο σέβεται ο ίδιος τον εαυτό του. Στην προκειμένη περίπτωση είναι όντως κρίμα να αρρωσταίνεις και μάλιστα από τέτοια ασθένεια αλλά ο κύριος τα ήθελε και τα έπαθε. Η φύση εκδικείται.
ελα ελα ελα υποτειθεται ειμαστε υπερανω!! σε οτι εχει να κανει με τα παιδια μεσα και εγω , αλλα ηταν ο σταρ σε οτι ειχε να κανει με το επαγγελμα του , απο εκει και περα στα θεματα περι ηθικης , γαμησε τα , καλυτερα πηγε ο μπους!(υπερβολες)
θα γινει της φουκουσιμας
Καθολου υπερβολες.Ξερή αληθεια μονο.Χωρις ωραιοποιήσεις.
Πηδαγε ανήλικα ή τουλαχιστον προσπαθουσε γιατι το γαριδακι...δεν....
Ηταν πρεζονι και το έπαιζε "ίνδαλμα" και δεν ξερω τι.
Αυτα τα δυο μου αρκουν δεν παω παραπανω σε "αναλυσεις" και φιλοσοφικες διεισδυσεις. Επρεπε να εχει πεθανει χρονια πριν στο αποσπασμα αλλα ευτυχως απ' οτι φαινεται η φυση του ετοιμαζει πιο αργο και επωδυνο θάνατο. Δεν με χαλαει Βαλαντη.
Με την ιδια λογικη που ποτε δε γουσταρα την χεβι μεταλ μιας και το τρυπημα ητανε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ συστατικο για να σηκωθει είτε η φωνή είτε το πουλι στους "ήρωες" της μουσικης. Και δε με χαλαει γι' αυτο. Με χαλαει επειδη το γαμημενο σταρ συστεμ (και οι ίδιοι ασφαλως) ήταν ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ προτυπα για χιλιαδες παιδια.
Ε,οχι τωρα να κανω θεό τον καθε πρεζάκια. Και δε μιλαμε τώρα για χασίς ή καμια φούντα. Μιλάμε για πολύ πράμα. Και σορι απο τους φιλους της συγκεκριμενης μουσικής αλλα εφ' οσον μιλαμε για τέχνη, θα μιλησουμε σε ΟΛΟ της το πεδίο. Οποτε δεκτο να σου αρέσει η μουσική, απαραδεκτο να σου αρέσει ο πρεζάκιας.
Phaedra (23-05-09)
Νταξει ρε ο Πουσ... Ιδιος καριολακος ειναι.
ΑΝ ισχύει αυτό που λες συμφωνώ.
Είναι το πως στέκεται/υπάρχει/γεννιέται η όλη βιομηχανία του θεάματος. Κάνεις ΜΕΓΑ λάθος (ακριβώς όπως στο λέω) αν νομίζεις ότι μόνο το χέβι μέταλ (που δε γουστάρεις) λειτουργεί έτσι. Από κατηγορίες άλλο τίποτα: Ρεμπέτικα, house, rave, rock, metal, electronica και τόσες άλλες.
Οι μουσικές αυτές γεννήθηκαν από προσωπικότητες οι οποίες σίγουρα ήταν ιδιοφυείς/πολυσχιδείς με ότι αυτό συνεπάγεται. Ακόμα και σε διάφορους κλάδους της επιστήμης (τεχνολογία, συγγραφείς κλπ) θα διαβάσεις (και ξέρεις) τις άπειρες ιστορίες.
Οι άνθρωποι αυτοί έζησαν/ζουν τη ζωή τους με κάθε κόστος, τη ρούφηξαν μέχρι το μεδούλι. Αν είναι να τους κατηγορούμε λίγο μετράει, τη ζωή τους όμως πολλοί θα θέλαμε.
Στο λέω και εμπειρικά έχοντας παίξει σε μια μπάντα πως όταν είσαι σε τέτοια φάση γουστάρεις να κάνεις πράγματα και τρέλες που δεν είχες το θάρρος πριν. Πόσο μάλλον όταν καταφέρεις να γίνεις μεγάλος και τρανός. Κάπου η ισορροπία σου χαλιέται.
Τέσπα, το πόιντ είναι ότι δε φταίει η μουσική για τα πρότυπα των νέων. Άλλα αίτια προηγούνται που δεν είμαστε στο κατάλληλο φόρουμ να συζητάμε και δε θέλω κιόλας.![]()
Κοιτα δεν αντιλεγω οτι υπηρξαν καποιες μορφες. Και το ξερω πολυ καλα. Κυριως για αυτα που δε γουσταρω φροντιζω να μαθαινω, αυτα που γουσταρω θα τα μαθω με το χρονο.
Δεν εχω καμια αντιρρηση να ρουφηξεις τη ζωη μεχρι το μεδουλι. Χτυπωντας ενεσεις ομως ρουφας μαλακια μεχρι το μεδουλι, και καμια ζωή. Αν χαλιεται η ισορρροπια σου οπως λες τοτε καλως εκανα τα σχολια που έκανα.
Σιγουρα δε φταιει ΜΟΝΟ η μουσικη. Αλλα εχει και αυτη πολυ μεγαλο μερίδιο στα προτυπα των νεων. Ενα απο τα μεγαλυτερα για να ακριβολογουμε παγκοσμίως μετά ίσως μόνο απο τον κινηματογραφο.
Μιας και ειπες για το Ρεμπετικο που το γνωριζω πολυ καλα. Σαφως και οι μεγαλοι ρεμπετες (ισως πλην του μεγαλυτερου, του Τσιτσανη για τον οποιο μονο φημες υπαρχουν και ουδεμια αποδειξη) ηταν χρηστες κυριως χασις. Οσοι επεσαν σε βαρυτερα ναρκωτικα (και αν δεν το ξερεις, το τονίζω, οτι το 1920-30 και μεχρι την απελευθέρωση ή το 1935 δεν θυμαμαι καλα, που αρχισε να "ξεπορτιζει" το πρωϊμο ρεμπετικο ηταν ΕΛΕΥΘΕΡΗ η παραγωγη χασις, και μαλιστα η Τριπολη εκανε και εξαγωγή και το ελληνικό κράτος εισέπραττε φόρους) εγιναν αυτοματως αποδιοπομπαιοι τραγοι και δακτυλοδεικτουμενοι. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ενας απο τους κορυφαιους κατ' εμε ρεμπετες ο Ανεστης Δελλιας που πεθανε απο την πρέζα (χρηστης ηρωϊνης και κοκαϊνης παραλληλα) και εγινε αυτοματως παραδειγμα προς αποφυγη.
Επ' ουδενι δε βαζω στην ίδια μοίρα το χασις με την ηρωϊνη, την κοκαϊνη το LSD και τα παρομοια.
Τα ξέρω πάνω-κάτω και συμφωνώ.
Είναι όμως τελείως διαφορετικές εποχές τώρα Σάκη. Άλλο να είσαι στον Α' και Β' Παγκόσμιο πόλεμο και άλλο στα χρόνια της απελευθέρωσης από τα 60'ς και μετά.
Δε δικαιολογώ σε καμμία περίπτωση τα ναρκωτικά (ούτε καν καπνίζω πια) αλλά αν είναι να ακούω ωραία κομμάτια ας πάρει και όλη την Κορινθία ο καλλιτέχνης, στα @@ μου.
Δε θα πάει το παιδάκι να καπνίσει επειδή το είδε στην τιβι αλλά γιατί καπνίζει ο γονιός του. Αυτό είναι που θέλω να σου δώσω να καταλάβεις.
Τέσπα πάω για ύπνο και τα λέμε αύριο.![]()
ωραια κουβεντα πιασατε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Tελικα αδικως εβριζα την didi.
Πηγα σημερα και πηρα τα λεφτα μου πισω για τους Depeche Mode.
Aς ελπισουμε καποια στιγμη να ξαναρθουν γιατι θελω να τους δω.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Violent Femmes - Blister in the Sun
[youtube]www.youtube.com/watch?v=2aljlKYesT4[/youtube]
Let me go WILD .....
![]()
Bookmarks