η σειρά είναι
Pink Floyd
Led Zeppelin
Deep Purple![]()
όπως και να το κάνουμε οι Floyd είναι ιερά τέρατα!!!!
πόσο ωραίο τραγούδι............από τα αγαπημένα μου των Doors....
άλλη κομματάρα.....ποπο...το σοβαρέψαμε πολύ το θέμα!!!!
μιας και το ρίξαμε στην ποιότητα πάρε ένα αγαπημένο!!!! (δυστυχώς δεν βρήκα κάποιο καλύτερο βίντεο στο Youtube.....)
[youtube]gQRoZ6F8YLc[/youtube]
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
a ρε λεμυ γι'αυτο σε γουσταρω γιατι εισαι ρε ΓΝΗΣΙΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΛΑΣ ΡΕ και οχι καραγκιοζακι
θα γινει της φουκουσιμας
τρελη πορωση αυτο το κομματι..
[youtube]www.youtube.com/watch?v=pYVfFdmNL9g&feature=related[/youtube]
[youtube]tr-BYVeCv6U[/youtube]
The story of ROCK
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[youtube]BGvd-C7bw8g[/youtube]
Επειδή η αγρύπνια αγριεύει το μυαλό
BURN mf BURN
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[youtube]2WgO3Pp9CWY[/youtube]
vs.
[youtube]w9TGj2jrJk8[/youtube]
vs.
[youtube]q1moiym6-Nk[/youtube]
Δεν μπορώ τίποτ' άλλο να πω
πιο βαθύ, πιο απλό, πιό μεγάλο
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[youtube]vl5XGFmyqzQ[/youtube]
Well the clock says it's time to go now
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Eleni7 (05-04-09)
Stairway To Heaven
Bohemian Rhapsody
Wish You Were Here
Βέβια υπάρχουν πολλά κομμάτια από Floyd που θα έβαζα ψηλότερα από όλα αυτά!!! Δεν νομίζω πως ένα από αυτά είναι το Wish You Were Here....σίγουρα από τα πιο εμπορικά τους κομμάτια, αλλά όχι ο ύμνος τους.....
ενδεικτικά να αναφερω τα Brain Damage, Shine on You Crazy Diamond, High Hopes.....και....και....και.....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
[youtube]9hca-yvFUPk[/youtube]
Απλά κομματάρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
― Bertrand Russell
Ναι, αυτούς
[youtube]zAJoAO88Bdk[/youtube]
Το εμπνεύστηκαν όντως αλλά πουθενά δεν τους ανέφεραν. Ανέφεραν το κομμάτι σαν δικό τους και γιαυτό τους λέω κλέφτες.Θα μπορούσαν απλά να το κάνουν διασκευή.
Κατά τα άλλα είναι μπαντάρα, τους έχω δει live (όχι με την αρχική σύνθεση φυσικά), γ@μάνε και δέρνουν![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δεν είναι διασκευή.....απλά εμπνεύστηκαν από εκεί!!!!
πάντως οι Deep το έχουν πει πως εμπνεύστηκαν από το τραγούδι αυτό!!!!![]()
― Bertrand Russell
Τι εμπνεύστηκαν βρε συ, ίδιο είναι. Καθαρή αντιγραφή. Έτσι είναι οι εμπνεύσεις?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ως ένα σημείο είναι η αντιγραφή των Deep....μετά το τραγούδι θυμίζει το Trooper των Iron Maiden....
― Bertrand Russell
LETS GET READY TO RUMBBBBLLLLLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[youtube]4ZSG3w3w9PA[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
Eleni7 (05-04-09)
stayin alive!!!
[youtube]OCAjmuA1HDk[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
Eleni7 (05-04-09)
αγαπημενο soundtrack και αγαπημενη ταινια
[youtube]mepFmJNqsus[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
Eleni7 (05-04-09)
Bookmarks