ο Slash μου την σπάει άπειρα. γενικά ολοι των GNR....παρόλο που μου αρέσει το συγκρότημα....πολύ ποζέρια.....και όχι μόνο....γενικά μου την σπάει το στυλάκι τους....
επίσης ο Slash δεν ξέρει και τίποτα σπουδαίο από κιθάρα.....
αυτός ο Chirs Daughtry είναι γνωστή φωνή....το τραγούδι είναι δικό του;;;; σίγουρα το έχω ακούσει στο ράδιο....καλό τραγουδάκι...για ποπ καλό είναι!! (αν και φαίνεται να προσπαθεί να το παίξει λίγο ροκ....)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
θα γινει της φουκουσιμας
σου είπα πως μου αρέσουν πάρα πολύ οι GNR, αλλά μου την σπάει το στυλάκι τους...
πάρε και ένα από τα καινούρια τους τραγούδια που μου αρέσει πολύ!!!
[youtube]DzfkcLwwGX0[/youtube]
σου απάντησα για τους lustmord!!!! ολόκληρο ποστ αφιέρωσα!!!! μου έχεις βάλει και thnaks!!!!![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
― Bertrand Russell
καλα σου λεω και εμενα μεσα στην περιεργεια μου , "φτιαχνομαι" κιολας!! ξερεις ειναι κατι που σε ιντριγκαρει , κατι που σου δημιουργει μια αισθηση ρε παιδι μου , που δεν ξερω τελικα τι ειναι αυτο που με ελκυει περισσοτερο , η dark ambient κατασταση ή η ικανοποιηση της περιεργειας μου!!!![]()
θα γινει της φουκουσιμας
εδω κοιτα και ακου!!!
[youtube]JdAg_bNoBGQ[/youtube]
milame για "υστερια" !!!
θα γινει της φουκουσιμας
κι αυτό για θρίλερ είναι Βαλάντη.....ειδικά με αυτές τις εικόνες.....κατά τα άλλα δεν μπορώ να πω ότι σε ηρεμεί ή σε τρομάζει αυτό το τραγούδι....με τον συνδυασμό των εικόνων όμως μπορεί να γίνει πολύ τρομακτικό!!!!
μην μου πεις ότι ακούς αυτά όλη μέρα.......
― Bertrand Russell
Από τα ελάχιστα του είδους που μου αρέσουν ΤΟΣΟ πολύ .....
[youtube]www.youtube.com/watch?v=SO4LyKd-Hws[/youtube]
This is me for forever,
one of the lost ones ....![]()
Bookmarks