αμεεεε
ΕΛΑ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!ΧΕΕΕΕΕΕΕΧΕΧΕ
Ωραία σας υιοθετώ και τις δύο άλλο που δεν θέλω
Άλλωστε η συγγένεια έχει να κάνει με το dna κι εδώ έχουμε κοινό dna όλοι.
Να μην ξεχάσετε να με καλέσετε στη γιορτή του σχολείου έτσι;![]()
αμεεεε
ΕΛΑ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ!!ΧΕΕΕΕΕΕΕΧΕΧΕ
Θα περιμένω![]()
Εντάξει μανούλαα
εεεμ συνγαυρίτισσα ήθελα να πω!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=75iZFstq6kA[/youtube]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ηλία άξιος.
Εγώ πάλι θυμήθηκα ένα διαφορετικό αλλά με σχετικό κλίμα τραγούδι για τους στρατιώτες γενικά της ζωής.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=yQMwM7rROM4[/youtube]
η απολυτη μπαντα!!!!!
[youtube]xjQtMioX6z4[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
ti na πρωτοθυμηθω με τους PL!!!!!! τρομερο χρωμα , φανταστικος ηχος , εκφραστικοτατη φωνη, τρομερη μουσικη και ενας απιστευτος δισκος "Draconian Times"
θα γινει της φουκουσιμας
αυτο αφιερωνεται στα ατομα που δεν τα χωρα αυτη η πραγματικοτητα , στους ανθρωπους που αρνουνται να πιστεψουν οτι αυτο που ζουμε ειναι η πραγματικη πραγματικοτητα!
[youtube]HUtGh2G4K54[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
Μιας και ειπαμε για paradise lost..
[youtube]www.youtube.com/watch?v=gdqkrDivZyk[/youtube]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
valadis (30-03-09)
opoios εχει υπομονη ή του προξενει κατι το παρακατω , ας το σχολιασει οπως θελει , εμενα παντως μου αφηνει μια αισθηση περιεργη που ισως δεν την ειχα ξανα με αλλη μουσικη , ειναι κατι ξεχωριστο !!!
[youtube]Q79VKiulRcI[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
Galletti97 (02-04-09)
κατι που δεν ειχα ξανακουσει στο παρελθον , αλλα οφειλω να πω οτι με ανατριχιαζει και ειδικα σε συνδυασμο με τα εργα του chet zar ερχονται οι sephiroth να προσδωσουν μια αλλη διασταση του εξωπραγματικου , στο μη κανονικο , στο χαοτισμο και στην σημασιας της απεραντοσυνης !!η απεραντοσυνη ισως σε πολλες περιπτωσεις να αποτελει ενα κρυφο καταφυγιο για τις πιο παραξενες και πιο κρυφες μας επιθυμιες και σκεψεις , μεσα σε ενα κοσμο που ειναι στημενος πανω σε ειτε ασταθεις κανονες ειτε σε ανοητους νομους και ηθικες,που καθοδηγουν την ζωη των περισσοτερων ανθρωπων και κατ'επεκταση την σκεψη των , με αποτελεσμα πολλες φορες αυτα που καταπεφτουν στο πισω μερος του νου μας να επανερχονται στην μονοτονη και ανουσια πραγματικοτητα μας , με τον πιο βιαιο και πιο ακομψο τροπο ,
o chet zar γνωστος απο τη συνεργασια του σε αρκετες περιπτωσεις με τους αγαπημενους μου tool ερχεται να επιδειξει ισως καποια χαρακτηριστικα του αποκρυφου του μυαλου του με τα εργα του ,καθως ο ιδιος εχει αναπτυξει μια ιδιαιτερη σχεση με τον τρομο και με το πως αυτη η φοβια χαληναγωγειται δημιουργικα!
απολαυστε λοιπον sephiroth - chet zar
[youtube]HPH-QAkSUzA[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
πωπωωωωω τι κομματαρα ειναι αυτο το master passion greed των nightwish!!! πως τελειωνει ετσι ? απιστευτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! πωπωπω μπραβο ρε μπραβο μπραβο!!
[youtube]eM0TpQBJmZ8[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
[youtube]hIpIsM4KTLc[/youtube]
Pride & Joy
Για τον Μεγάλο Αρχηγό
Λίγο ρετρό βέβαια
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
jorge (31-03-09)
oxi ρε νικ αυτο ειναι για τον αρχηγο ! ΔΥΝΑΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΝΤΡΙΚΟ PURE AND FUCKING HEAVY !!!!!
[youtube]ImrtZRrS70w[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
Βαλαντη άκουσα το τραγούδι των Lustmond. είναι όντως περίεργο...σε ταξιδεύει.....νομίζω πως η φωτό τα λέει όλα!!!!!
πολύ θρίλερ φάση βέβαια.....
μουσικά δεν λέει και πάρα πολλά, αλλά έχει πολλούς και εντυπωσιακούς ήχους που σε κερδίζουν. άποψή μου βέβαια...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
valadis (30-03-09)
καλα εγω ενας κλασσικος καφρογαυρος ... πως γκαινειν να μου αρεσει αυτο το τραγουδι??
[youtube]fITz-y09Cbg[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
Phaedra (02-04-09)
"Χαιρε Σκοτος Αεναον" να και κατι που το αφιερωνω στο φιλαρακι μου τον AIIZ που γουσταρει κατι και απο τα 2!!
HOCICO!
[youtube]E6oJ6YZ1CB4[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
Bookmarks