Καλα δεν μιλάω μονο για U2, γενικά λέω. Εδώ θυμάμαι ο Dio πηγαινε στην Βουλγαρία και δεν ερχ΄ταν εδώ... Τέσπα, μεγάλα σφάλματα αλλά ξαναλέω είμαστε και σαν λαός κακόμοιρος. Θυμάμαι τέρατα της μουσικής (Saxon, UDO, Motorhead) στο Ρόδον και όχι sold out δεν κάνανε, μιλάμε για 200 άτομα με το ζόρι. Τέσπα, η Rock είναι χεσμένη στην Ελλάδα...
Η αλήθεια είναι ότι Motley Crue θα ήθελα να δω. Monster Magnet τους είχα δει με Metallica και είναι Θεοι Live!!! Wasp και μονο για τον Blacky αξίζει! Arch Enemy λένε ότι τα σπάνε στα live τους όπως και οι Voivod. Οσο για την Γκομενίτσα (κόρη του Harris) είναι τσιρίδα!! Μου είχε σπάσει τα νευρα όταν την είχα δει. Γενικά δεν είναι κακό αν και στα τελειώματα τους πλέον οι περισσότεροι
Μήπως εκτός της lauren harris θα έρθει και ο πατέρας της?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Οχι Μ.Magnet λέω. Το 99' στην περιοδεια των Metallica "Garage Remains the same " καπως έτσι. Στην Ριζούπολη.Και μάλιστα η πλάκα είναι ότι είχα παέι για τους metallica και όταν έφυγα μονολογούσα τι γαμάτοι που ήταν οι M.Magnet!! Απίστευτη ενέργεια λέμε!! Τι στο διάλο είχαν πάρει...?!?!?!
valadis (16-03-09)
επειδη βλεπω οτι ειστε "δικοι μου" οι περισσοτεροι εδω...αυτο αφιερωμενο για σας..
[youtube]www.youtube.com/watch?v=KJAgst__ROM[/youtube]
d.n.a. (16-03-09)
Rodner7 (16-03-09)
d.n.a. (17-03-09)
λοιπον αντε να ξερουμε τι γινεται, ποιοι θα πανε στις 29 ??? εννοω motley crue & σια??
θα γινει της φουκουσιμας
Μόνο σε αυτή τη μέρα θα πάω. Εκτός κι αν ανακοινωθούν Μέγκαντεθ σε άλλη μέρα.
Να δω που θα πρωτοπάμε φέτος!
Μέσα κι εγώ οπότε να το κανονίσουμε!
Πρόσεχε πως μιλάς ρε αλήτη για την κοπέλα μου!!!
motley είμαστε ήδη εκεί Βαλάντη!![]()
d.n.a. (17-03-09)
εγω μαγκες δεν μπορω να αφησω τους slipknot για 2η φορα!!!!! ειναι too much!!! opote eimai gia 30/06!!!!
ενα τραγουδι που γουσταρω πολυ αν και δεν γουσταρω γενικα την punk
[youtube]a6jRdEy1dGI[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
kai μια ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ RAZORLIGHT - WIRE TO WIRE
ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
[youtube]O9s6zy99dvQ[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
Bookmarks