Οχι....για μαντεψε παλι..![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-07-08)
Επειδη ο Ηλιας δεν θα το πει ποτε επειδη ντρεπεται να σας το αποκαλυψω εγώ. Αν το διαψεύσει το ξερετε οτι ειναι επειδη ειναι ντροπαλο παιδι.
Λοιπον θα τον επισκεφτει η γυναικα των ονειρων του που την παραθετω πιο κατω...
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-07-08)
Λοιπον...επειδη ξεφυγαμε απο τα κλαπατσιμπανα...να σας επαναφερω...
Οχι Βαλαντη,οι Priest δεν επαιξαν ολο το Nostradamus...Το παρακατω το αποδεικνυει...
ΥΓ.Ποιανου γραμματακια ειναι εκει διπλα...ΤΙΡ:Ειναι καραφλος...Σαν το Τζολε...!!
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Πως το καταλαβες ωρε?![]()
—John Lennon
—John Lennon
Μπράβο αδέρφια που ασχολείστε με τον συγκεκριμένο μουσικό χώρο.
Άντε πότε θα δούμε ανάλογες κινήσεις και για την ελληνική μουσική σκηνή και μόνο....
ρε ας βαλω κατι γατι εχω φαει ασχημο κολλημα με το συγκεκριμενο!!![youtube]v_09wFxoaeQ[/youtube] ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ ΤΑ ΣΠΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥ
θα γινει της φουκουσιμας
Πωπω... Πολύ κάφρος είσαι ρε δάσκαλε.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Όντως ωραίο είναι. Όσο το ακούω μου αρέσει περισσότερο.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
valadis (19-07-08)
[youtube]0xyxtzD54rM[/youtube]
Αυτά και καλό Σ/Κ από μένα, πάω για μπανάκια...![]()
καλο μπανιο!!! ειδες κουζουλο που σουλεω ειναι πολυ καλο το κομματακι!
ρε συ ο πανουλης ο αιιz που ειναι??? τον εχω χασει
θα γινει της φουκουσιμας
mpak (20-07-08)
λεω και εγω που πηγε....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
[youtube]www.youtube.com/watch?v=6mtlWQZ-jP8[/youtube] Τεράστια μπάντα......
Θρύλε είσαι η μαστούρα μου......
Bookmarks