OTEP FUCKING RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ [youtube]xlaKJoFomXk[/youtube]απλα προσκυνωωωωω τρομεροι!!!!!!!! τα σπανε!
Και βάλε...
Το καινούριο τεράστιο stage του Terra Vibe θα τους επιτρέψει να στήσουν και να χρησιμοποιήσουν το 100% από όλα τα special εφε του show, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Και μιλάμε για ογκώδη Αιγυπτιακά σκηνικά, τεράστιες πυραμίδες κλπ κλπ. Αναμφίβολα αυτό θα είναι το πιο λαμπρό και φαντασμαγορικό show που έχουν ως σήμερα χαρίσει στο κοινό τους, δηλαδή σε μας! Στη ροή του show μαθαίνω ότι έχουν επίσης προστεθεί και στοιχεία της Somewhere In Time tour, όπως ο κολοσσιαίος μηχανικός Cyborg Eddie.
Up the Irons!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
OTEP FUCKING RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ [youtube]xlaKJoFomXk[/youtube]απλα προσκυνωωωωω τρομεροι!!!!!!!! τα σπανε!
θα γινει της φουκουσιμας
να σας εκπληξω????
μου αρεσει ο schiller!!!!!!!!!!! ειναι ανησυχητικο??? [youtube]1a1z_SLACsU[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
mpak (06-07-08)
Ε γιορτάζεις σήμερα...Όλα επιτρέπονται...![]()
εχθες κατεβασα το νεο album του - sehnsucht!!!!!!!!πανεμορφο!
θα γινει της φουκουσιμας
D I S T U R B E D !!!!!! [youtube]drTQaAaCeh0[/youtube]
ετσι για να μην ξεφευγουμε κιολας απο τα φυσιολογικα μας και απο τα λογικα μας!!!!
θα γινει της φουκουσιμας
το πηρα και ...ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαλακασα σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιι
cavalera conspiracy and the brains in the blender mannnn!!!!!!!
θα γινει της φουκουσιμας
[youtube]www.youtube.com/watch?v=XuNBXU2D4gY[/youtube]
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
valadis (08-07-08)
το παρακατω το αφιερωνω σε οσους δεν θελουν να ξεχασουν!!!
[youtube]AtATpwQkNgU[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
kouzoulo (08-07-08)
Το μονο που καταλαβα ειναι οτι προκειται για δημιουργια του Βερμιουλεν. Το παλικαρι εκανε στις ακαδημιες του Ολυμπιακου και δεν το αντεξε.... Τι ηταν τουτο παλι;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
λοιπον!! πηγα στο rockwave εχθες και... περασα καλα , αλλα οχι οπως τα αλλα χρονια
δηλαδη ευχαριστηθηκα κατ'αρχην cavalera conspiracy ΦΟΒΕΡΟΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΜΟΥ!!!!
ΑΛΛΑ πηγα απο νωρις για να δουμε ολα τα γκρουπς και στο τελος δεν μπορεσα να δω ολοκληρο το show twn judas priest, oi οποιοι επαιξαν την πρωτη ωρα μονο απο τα κλασσικα τους το eat me alive & breaking the law!!! και ολα τα αλλα ηταν απο to nostradamus το οποιο δεν με πολυεντυπωσιασε, επισης καλοι ηταν και oi karcass που εκαναν μια αρκετα αξιολογη προσπαθεια να ακουστουν στο μικρο stage που επαιζαν παραλληλα με τους within temptation και η φωνη της γκομενας ηταν τοσο διαπεραστικη και γενικα ο ηχος τους ηταν τοσο ανεβασμενος που σε μερικες φασεις μπερδευες τα οπερατικα φωνητικα με την βοθρωδη κραυγη των bill steer kai jefrey walker και το αποτελεσμα δεν ηταν και τοσο τιμητικο για τους διοργανωτες που για ακομη μια φορα δειχνουν τον ερασιτεχνισμο που τις περισσοτερες φορες μας διακρινει εμας τους ελληνες σε τετοια θεματα! οι within temptation καλοι πολυ καλοι , αλλα οχι για συναυλια , με το τιποτα! morbid angel προσωπικα μου ειναι αδιαφοροι, μου φανηκε οτι απλα ηταν κατι ατομα δηθεν εκει πανω , που το μονο που εκαναν ηταν να ενοχλουν τα αυτια μου και πολλες φορες δεν καταλαβαινα ποτε αλλαζε το τραγουδι!!! στους fans βεβαια αρεσε πολυ καθως το playlist περιειχε καλα κομματια απο οτι μου ειπαν τουλαχιστον! και τελος αφηνω τους πολυ συμπαθητικους προς εμενα opeth οι οποιοι βγηκαν επαιξαν τα τραγουδακια τους πολυ απλοι , χωρις δηθεν παρουσιαση και τετοιες παπαριες που προσωπικα δεν τις γουσταρω και ιδιαιτερα και μας χαιρετησαν πολυ απλα και ωραια!!!! τωρα κατα τα αλλα μας εφαγε η σκονη !!!!! ελεος ! αισχος το φαγητο και τα περιπτερα , με λιγες βελτιωσεις σε σχεση με ταπροηγουμενα χρονια! προγραμματισμος ομως μηδεν ! θα σας ανεβασω και μερικα βιντεακια που τραβηξα εν καιρο!!!
θα γινει της φουκουσιμας
Πήγε κανένας στη συναυλία των Def Leppard και Whitesnake στο Καραϊσκάκη? Είχε κόσμο? Πώς ήταν?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ελα να φτιαχτουμε λιγοοοοοοοο!!!!
[youtube]v_09wFxoaeQ[/youtube]
αυτες τις μερες το ακουω συνεχεια μιλαμε και κοντευω να σπασω το τιμονι απο το ταξι μου!!!!
θα γινει της φουκουσιμας
Ρε Βαλαντη ασε το τιμονι να ζησει. Ακου κατι αλλο
Ασε που το τιμονι δεν κανει τοσο θορυβο....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ξερετε ποια ερχεται στην πολη μου στις 22 του Αυγουστου ετσι...?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks