ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-07-08)
Εγώ λοιπόν φίλε μου, που είμαι Αθήνα, είχα πάρει το εισιτηριάκι μου εδώ και μήνες και ανυπομονούσα να φτάσει η μέρα τούτη.
Πήγα λοιπόν σήμερις στην αρπαχτή.. εεεεε συγνώμη στην συναυλία εννοούσα
.. Ε-λ-ε-ο-ς οι άνθρωποι ήταν στην σκηνή για 60 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ!!!!
Ξεφτίλα. Όσο καλοί και να είναι live, όσο απίστευτη και να είναι η φωνή του Τσέστερ, αισθάνθηκα πολύ μαλάκας.
Φυσικά με το που την κάνανε έπεσε το κράξιμο της αρκούδας και δέησε ο Τσέστερ να ξαναβγεί για να πει 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ τραγούδια..
Και συν τοις άλλοις ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ FAINT!!!![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-07-08)
Η λύση είναι μία Μαρία: 2/8 Terra Vibe, IRON MAIDEN - SOMEWHERE BACK IN TIME TOUR το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός της δεκαετίας. Με σκηνικά και υλικό από τα δοξασμένα 80'ς.
Καλοί και οι LP (και οι κάθε LP) αλλά όταν βγαίνουν στη σκηνή οι MAIDEN απλά το χάος...
ΥΓ: Οπαδός σπίκιν
Ωραία η Μυτιλήνη αδερφέ, μου άρεσε πολύ όταν είχα έρθει πρόπερσι!![]()
differance (02-07-08)
Την Τρίτη ανέβηκα στο θέατρο του Βύρωνα για τη συναυλία του Παπακωνσταντίνου. Τον έχω σε εκτίμηση για τη φωνή του και κάποια από τα παλιά τραγούδια του που με ανατριχιάζουν. Θα ήταν παρέα με το Θηβαίο (τον εκτιμώ και αυτόν) τον Ζουγανέλη και τον Μπουλά.
Δυστυχώς τα 20 ευρώ δεν τα άξιζε ο ίδιος. Φρόντισε να διαφιμήσει 3 καινούργια τραγούδια του που προκαλούσαν θλίψη αν θυμόσουν τα παλιά και ευτυχώς είπε 2-3 παλιές επιτυχίες του για να δικαιολογήσει την παρουσία του. Ο Θηβαίος πολύ καλός. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι στο Ζουγανέλη. ΕΥΤΥΧΩΣ και το λέω και το χαίρομαι, που ήταν κι αυτός εκεί. Έσωσε την παράσταση με το ταλέντο του. Ο άνθρωπος είναι διασκεδαστής και ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα σε αυτό το ρόλο. Από κοντά και ο Μπουλάς. Σας παραθέτω τρία βίντεο για να γελάσει λίγο το χειλάκι σας που είναι παγωμένο απ τις μεταγραφές
[youtube]www.youtube.com/watch?v=rwiNGcoJHtc[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=5VwbPwG5t_Y[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=EHhPSeNVyAI[/youtube]
Tom 78 (03-07-08)
α και για να μην ξεχασω την αλλη τεταρτη.... γιουχουυυυυυυυυυυυυυυ cavalera conspiracy - judas priest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kai within temptation!!!
wowowowowowowowowowowowowowowow
θα γινει της φουκουσιμας
[youtube]www.youtube.com/watch?v=NrfUckNsGHM[/youtube]
![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
One step closer
[youtube]www.youtube.com/watch?v=POpjBsYXLw8[/youtube]
Numb
[youtube]www.youtube.com/watch?v=lwsUTVkJdkQ[/youtube]
Somewhere I belong
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Y_oX1tpDoSw[/youtube]
Leave out all the rest...
[youtube]www.youtube.com/watch?v=UN8eNGpcI_A[/youtube]
captain-cook (29-06-08)
κανενα κοντσερτο με...κλαρινα και κοψιδια εχει πουθενα τον Ιουλιο ή θα πρεπει να παρω τα ορη και τα βουνα της ελληνικης επαρχιας για να το βρω;![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ 2008
Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008
Συναυλία από το μουσικό συγκρότημα IMAM BAILDI.
Παίρνοντας samples από ελληνικά κομμάτια των δεκαετιών ’40 , ’50, ’60 και πειράζοντας κάποτε το ρυθμό, κάποτε τον ήχο και χωρίς ποτέ να παραποιούν το αρχικό κομμάτι, φτιάχνουν μια ηλεκτρονική εκδοχή κλασικών ελληνικών τραγουδιών. Το αποτέλεσμα είναι μια μείξη παράδοσης και σύγχρονου ήχου, ο οποίος δεν ακούγεται ποτέ ως κακοφωνία ή προχειροδουλειά.
Ορέστης Φαληρέας : Ο κύριος πίσω από τα decks.
Λύσανδρος Φαληρέας: Ντράμς και κρουστά
Γιάννης Δίσκος: Κλαρίνο, άλτο σαξόφωνο και γκάιντα
Μηνάς Λιάκος: Προσθέτει τα jazz –rock στοιχεία στον ήχο του σχήματος
Περικλής Αλιόπης: Τρομπέτα
Αλέξης Αραπατσάκος: Μπουζούκι, λαούτο
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ
iek (02-07-08)
iek (02-07-08)
ελααα παμε λιγο σοβαρα εδω μεσα !!! ξεφυγατε! και για να σας καληνυχτισω σας αφιερωνω το παρακατω [youtube]shfZzTJYZWs[/youtube]
θα γινει της φουκουσιμας
[youtube]www.youtube.com/watch?v=847vfNY-L1s[/youtube]
Παιδιά, γράφω και ρωτώ σαν άσχετος:
Πρέπει να υπάρχουν στο internet κάτι sites που μπορείς να κατεβάζεις ό,τι τραγούδι γουστάρεις??? Ξέρετε κανένα καλό??? Είναι με συνδρομή ή όχι??? Είναι γεμάτα ιούς???? Χρειάζομαι κάτι για να κατεβάζω????
Διαφωτιστε τον άσχετο!!!![]()
... there's no such thing as "too much"...
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
consigliere (02-07-08)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
consigliere (02-07-08)
greek-fun.com ειναι αυτο που εχω χρησιμοποιησει εγω. Κατεβαζεις δωρεαν συλλογες με τραγουδια και ταινιες (ελληνικα και ξενα). Δεν εχει συνδρομη αλλα θα χρειαστεις συνδρομη στο rapidshare για να κατεβαζεις γρηγορα. Η συνδρομη αυτη ομως ειναι χαμηλη 7 ευρω η μηνιαια και 17 η τριμηνη και κατεβαζεις απεριοριστα και σε καλη ταχυτητα. Αξιζει πιστευω..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
consigliere (02-07-08)
Bookmarks