Κάτι μου λέει ότι θα τα μεταφέρω εγώ τελικά...
Κατι μου λεει οτι βαριεμαι να τα μεταφερω αλλα θα συνεχισετε τη κουβεντα στα μουσικα θεματα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Κάτι μου λέει ότι θα τα μεταφέρω εγώ τελικά...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
αμαν ρε σακη ... μην κουραζεις την κοπελα !!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμενα κατι μου λεει .. αλλα δεν σας λεω
καλα !!!! εχει ακουσει κανεις το break on through απο stone temple pilots! that's fucking awesome!! παρα πολυ καλο!!
θα γινει της φουκουσιμας
Ειναι απο αυτα τα κλασικα καλα που αμα τα ακουσεις δεν ξανακους ποτε τιποτα; (φυσικο να κουφαθεις...)
αα μπαι δε γουει ! ακομη αυτη τη φωτογραφια εχεις στο avatar??? σαν δεν ντρεπεσαι!
θα γινει της φουκουσιμας
Γιατι ρε Βαλανδιε αλλαξε τιποτα για να αλλαξω το αβαταρι;
Ρε ουστ Παμελοαντερσονικέ... Ακου καμια κατσαρολα να βαρει...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
[youtube]sPkVF1DAagM[/youtube]
[youtube]7BLPGnoJtMs[/youtube]
We 're sorry, this video is no longer available.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ρε πανουλη μιας και λεμε για τους θεους τωρα, ξερεις τι ειχα ακουσει απο ενα φιλο μου που ειναι και ραδιοφωνικος παραγωγος? οτι αν επαιρνε το πρωταθλημα το βαζελακι (χοχοχοχο) ο τζιγγερ μεσα στα πλαισια των εορτασμων των 100 χρονων και την κατακτηση του πρωταθληματος θα εφερνε στη λεωφορο τους ac/dc!!!!!!!!!!!!!
θα γινει της φουκουσιμας
ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!
------
Anyway, σημαντικό νέο θεωρώ αυτό:
Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου στο Spinner, o Slash είναι απασχολημένος αυτή την περίοδο με τη δημιουργία του σόλο δίσκου του. «Δουλεύω πολύ έντονα αυτή τη στιγμή και προσπαθώ να κάνω όσα περισσότερα μπορώ, μιας και υπάρχει χρόνος. Όταν οι Velvet Revolver βρουν το νέο τους τραγουδιστή, τότε θα ξεκινήσει πάλι το "τρέξιμο"».
![]()
«Δεν ξέρω σίγουρα πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά ελπίζω πριν το επόμενο άλμπουμ των Velvet Revolver», δήλωσε ο Slash για να κλείσει λέγοντας: «Αυτό είναι το πρώτο σόλο άλμπουμ μου. Όλα τα υπόλοιπα είχαν να κάνουν με εμένα και μπάντες που έφτιαχνα για να βγαίνουμε και να "τζαμάρουμε". Αυτή τη φορά θα είναι λίγο πιο προσωπικό».
καλα ακουστε warbringer δεν λεω τιποτα αλλο!!!!![]()
θα γινει της φουκουσιμας
Η Madonna θα εμφανισθεί στο O.A.K.A. το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου και η ημερομηνία-σταθμός για τους πολυάριθμους fans της είναι φυσικά το Day 1 της προπώλησης, δηλ. η Παρασκευή 27 Ιουνίου. Η εναρξη θα γίνει ταυτόχρονα σε όλα τα σημεία προπώλησης, δηλ. τόσο στα φυσικά σημεία όσο και στο internet.
Σημειώστε ότι η προπώληση ειδικά για την πρώτη μέρα, δηλαδή στις 27 Ιουνίου, θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί.
Για τις πρώτες μέρες της προπώλησης θα λειτουργήσουν ταμεία και στο Ο.Α.Κ.Α. Αυτό είναι μια πολύ καλή πρόταση για το κοινό της Αθήνας με δεδομένο ότι στο Ο.Α.Κ.Α. υπάρχει άνετος χώρος parking.
Aκολουθούν αναλυτικά τα σημεία προπώλησης και οι ώρες λειτουργίας τους:
ΤΙCKET HOUSE AΘΗΝΑ (Πανεπιστημίου 42 - Εντός Στοάς – Τηλ: 210 3608366)
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-21:00 Σάββατο: 10:30-16:00
EKTAKTΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α. Στην Πύλη Α, είσοδος από Σπύρου Λούη
Από την Παρασκευή 27 Ιουνίου εως και την Παρασκευή 4 Ιουλίου
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΕΩΣ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ): Πλατεία Αριστοτέλους 10
(Tαμείο 2 Κινηματογράφου Ολύμπιον) – Τηλ: 2310 378691
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:30 Σάββατο: 10:30-16:00
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]: Για αγορές online με πιστωτική κάρτα (24 ώρες το 24ωρο)
Με δεδομένο το τεράστιο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια της Madonna ζητούμε την κατανόηση του αγοραστικού κοινού των συναυλιών και τους ενημερώνουμε ότι σε όλη τη διάρκεια της προπώλησης θα λειτουργεί ειδική θυρίδα για όλους όσους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια άλλων παραγωγών.
Ειδικότερα υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια του Rockwave αλλάζουν τιμή μετά τις 28 Ιουνίου και για αυτό το λόγο παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους αγοραστές που θέλουν να εκμεταλλευτούν το δικαίωμα του early buyer να προγραμματίσουν τις αγορές τους έως τις 26 του μήνα για την καλύτερη δική τους εξυπηρέτηση.
Αναλυτικότερα αναφέρουμε για μια ακόμη φορά τις τιμές των εισιτήριων για την εμφάνιση της Madonna στο O.A.K.A.:
PL1 ( VIP ) 250 euro - καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στην ειδική VIP περιοχή στις κερκίδες του σταδίου. Περιλαμβάνεται welcoming drink στο VIP lounge και αναμνηστικό πάσσο
PL2 110 euro - καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου
PL3 100 euro - καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου
PL4 85 euro - καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες του σταδίου
PITCH A 90 euro - όρθιοι, γενικής εισόδου στην αρένα, αλλά σε ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή
PITCH B 80 euro - όρθιοι γενικής εισόδου στην αρένα
Εκτός του Internet, αγορές με πιστωτικές κάρτες (στις οποίες θα υπάρχει και επιπλέον χρέωση) θα εκτελούνται μόνο στο Ticket House Αθηνών, Πανεπιστημίου 42.
Το φθηνότερο στα 80 ευρώ και στου διαόλου τη μάνα!Πάντως θα προσπαθήσω να πάω.
Σήμερα αν ήμουν Αθήνα θα ήμουν Terra Vibe Park. Οι LP τα σπάνε!
mpak (26-06-08)
Bookmarks