valadis (10-03-08)
Valadis for Eurovision λεμεεεεεεεεεεε
ΠΟΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
valadis (10-03-08)
πρεπει να βγαλει δισκο τωρα.
valadis (10-03-08)
Η νεα επιτυχια που θα σπασει καρδιες!
Valadis
"Πέρα στου Σισιτς τα χωριά"
Στιχοι , μουσική, ανέκδοτα : Sadi
Α,ρε Βαλαντη σε φτιασανε παλι....![]()
Πήρα ήδη εισιτήρια για Kiss και Def Leppard. Ποιοι θα έρθετε;
Για ΚISS οι βαθμίδες είναι 45, 65, 75€. Εγώ πήρα 65άρι για να βλέπω συν ότι είναι αδυναμία οι ΚISS!
Def Leppard πήρα το 40άρι (αρένα), δε θέλω να κάθομαι στις κερκίδες...
Εννοείται φίλε μου να σκάσουμε παρέα!Στείλε πμ για περαιτέρω.
ΥΓ: Ξεπαραδιάστηκα αλλά τι να κάνω...
πολλα λεφτα ρε παιδια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
προτεινω album σε παριπτωση που δεν το ξερετε symphony - x , paradise lost
προσεξτε δεν ειναι paradise lost!
θα γινει της φουκουσιμας
επισης σε φιλους που τους αρεσει περισσοτερο η power σκηνη προτεινω και το νεο album των nightwish dark passion play το οποιο ειναι τρομερη παραγωγη με παρα πολλα epic στοιχεια και πολλα ωραια riffs και ακρως εντυπωσιακα φωνητικα απο τη νεα τραγουδιστρια anette olzon
θα γινει της φουκουσιμας
μια ακομη προταση για τους φιλους που τους αρεσει η πιο gothic σκηνη , πιστευω οτι αξιζει να ριξουν μια ματια στο νεο album των amorphis - silent waters μιας και εκει οι amorphis δινουν πολυ ωραιες μελωδειες συνδυασμενες με πολυ ωραια gothic φωνητικα και μια αποκοσμη επιθετικοτητα που πλησιαζει στα ορια του death metal balland
ΠΑΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑς ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ PARADISE LOST
θα γινει της φουκουσιμας
ενταξει επειδη εχω ενα μικρο κολληματακι με τη συγκεκριμενη μουσικη σκηνη και ειναι καπως αργα ειπα να κανω μερικες προτασεις
η επομενη ειναι για φιλους που τους αρεσει παντα η metal σκηνη και λεγεται UNEARTH metalcore n thrash κομματι αγαπημενο? sanctity of brothers , πολλα κοψιματα, αρκετα μελωδικο για core και πολυ τεχνικο στις κιθαρες
θα γινει της φουκουσιμας
Δεν το έχω ακούσει ακόμα, θα γίνει σύντομα όμως.
Είναι περισσότερο ροκ πλέον παρά οπερετικό αναλογικά με πριν. Καλός δίσκος και ωραίο γκομενάκι η Ανέτ αλλά μέχρι εκεί. Δεν πρόκειται να πωρωθώ με την πάρτη τους...
Οι Αmorphis από τότε που παράτησαν το black και το γύρισαν σε gothic φόρμες μου αρέσουν. Ωραίο το silent waters. Οι PARADISE LOST όμως είναι απλά αξεπέραστοι, τι να λέμε ώρα αδερφέ! Αγαπημένο φυσικά το Icon κα ακολουθεί με μικρή διαφορά το τρισμέγιστο Draconian Times.
Δεν τους έχω ούτε ακουστά, καινούριοι ειναι; Στο λέω γιατί θράσερ είμαι κατά βάση εκτός των άλλων.
Bookmarks