ασχετο:οι megadeth δεν ειχαν ιδρυτη τον dave mustaine απο τους metallica?πολυ καλο γκρουπ ητανε.ειδικα το αλμπουμ killing is my business αν δεν κανω λαθος.
Ο Dave Mustaine ίδρυσε τους Μegadeth για να εκδικηθεί το πρώην συγκρότημά του το 1983 όταν και τον έδιωξαν οι Μetallica λόγω καταχρήσεων και καταχράσεων όπως ισχυρίστηκαν τότε τα υπόλοιπα μέλη τους. Ακόμα και σήμερα μετά από πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκων για τους Μegadeth, ο Mustaine δεν το έχει ξεπεράσει πλήρως αλλά είναι σαφώς πιο ποιοτικός στη μουσική του από αυτούς πια.
Το καλύτερό τους θεωρείται και όχι άδικα το Rust in Peace που με την έλευση του βιρτουόζου έταιρου κθαρίστα Marty Friedman έβγαλαν τα πιο θεϊκά solos με απίστευτες εναλλαγές.
Το μέλλον της μπάντας το 2002 αιωρούταν καθώς ο ηγέτης της μπάντας έσπασε το αριστερό του χέρι και δε μπορούσε να παίξει κιθάρα. Με κατάλληλη θεραπεία όμως το ξεπέρασε και το 2004 κυκλοφόρησαν το The System Has Failed, δίσκαρος!
Πέρυσι μάλιστα (2007) κυκλοφόρησαν και το United Abominations που δίχασε τους οπαδούς αλλά που έγινε ένας από τα αγαπημένους μου δίσκους. Θα μπορούσε βέβαια να έλειπε το ντουέτο στην ανούσια επανεκτέλεση του "A Tout le Monde" με την αγκούρω τη Christina Sabbia αλλά χαλάλι τους!
τι μου θυμισες τωρα;το rust in peace ηταν δισκαρος.
ωραιος φιλε.ευχαριστω...
Εντελως ροκ και μαλιστα χεβι κατασταση το Βολει του Ολυμπιακου...
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
Ναι μετα την αλλαγη σερβερ θα ανοιξουμε ενα θεμα, ή νομιζω οτι υπαρχει ήδη καπου για τη μουσικη...
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
Ôï âñÞêá ÓÜêç, âÜëôá åäþ!![]()
καπου υπαρχει το ειδα και εγω.ριχτε τα εκει.
ÌåñéêÝò óçìáíôéêÝò óõíáõëßåò:
16 Öåâñïõáñßïõ
Martin Turner's Wishbone Ash
Rodeo 21:30 25-28€
8 Ìáñôßïõ
March Metal Day: Nightwish, Nevermore, Sodom, Annihilator, Edguy, Tristania, De Profundis (feat. James Mcilroy), Iron Maidens, Orion, Overgarven (feat. Ìorena), Hannibal, Áíþñéìïé
ÁèÞíá, ÏëõìðéáêÝò ÅãêáôáóôÜóåéò Åëëçíéêïý, ÊôÞñéï Îéöáóêßáò 50, 60/65 e
18 ÌáÀïõ
Kiss
ÁèÞíá (ÌáëáêÜóá) Terra Vibe 45, 50, 65, 75 e
5 Éïõíßïõ
Blue Oyster Cult
ÁèÞíá ÈÝáôñï ÂñÜ÷ùí Ìåëßíá Ìåñêïýñç 35/40 e
15 Éïõíßïõ
Mark Knopfler
ÁèÞíá ÈÝáôñï Ëõêáâçôôïý 40 e
1 Éïõëßïõ
Def Leppard, Whitesnake
ÁèÞíá ÓôÜäéï ÊáñáúóêÜêç
2 Áõãïýóôïõ
Iron Maiden
ÁèÞíá (ÌáëáêÜóá) Terra Vibe 50, 70, 80 e
Ãéá ïôéäÞðïôå íåüôåñï èá åíçìåñþíåóôå!
Ïé ôéìÝò åßíáé üíôùò ôóïõ÷ôåñÝò áëëÜ áõôü óõìâáßíåé ãéá üëåò ðéá ôéò óõíáõëßåò äõóôõ÷þò...
Åêåß ðïõ èá ðÜù öõóéêÜ åßíáé:
18 ÌáÀïõ
Kiss
ÁèÞíá (ÌáëáêÜóá) Terra Vibe 45, 50, 65, 75 e
1 Éïõëßïõ
Def Leppard, Whitesnake
ÁèÞíá ÓôÜäéï ÊáñáúóêÜêç
2 Áõãïýóôïõ
Iron Maiden
ÁèÞíá (ÌáëáêÜóá) Terra Vibe 50, 70, 80 e
![]()
Ôþñá ãéá ôéò Üëëåò èá äåßîåé!
κατσε να πω και το κατι τις και εγω...
για εμενα το συγκροτημα που αγαπησα πολυ και μεγαλωσα ειναι η
METALLICA.
απο αρχη με κλιφ μπαρτον στα μπασα.
επισης αγαπημενα Μοtothead και iron maiden
αθανατο τραγουδι το KILL BY DEATH ΤΩΝ MOTORHEAD.
Reds (17-02-08)
Rage Against the Machine stin A8ina kai 8a edina kai 1000 euro gia na tous dw...
Bookmarks