Σχετικά με τα τραγούδια της eurovision εχω να πω τα εξής:
1)το τραγουδι του σαρμπέλ ειναι αυτό που λέμε τραγούδι για eurovision, δλδ είναι ρυθμικό και απο στίχους αρκετά εύκολο ώστε να αποστηθεί απο τον καθένα.σε γενικές γραμμές πάντως είναι μέτριο κομμάτι.Αλλά ήτανε το καλύτερο απο το No Madonna και το With Love ως προς την εκτέλεσή τους την βραδυά της επιλογής.
2)comme ci,comme ca με Ευριδίκη-Κοργιαλά: κλάσεις ανώτερο απο το ελληνικό αν και δεν ξέρω γαλλικα.Ο ρυθμός πάντως άψογος.Έχει σιγουρα θέση στην 5άδα.
3)επίσης μου άρεσε το τραγούδι της βουλγαρίας μόνο κ μόνο για τα φωνητικά της τραγουδίστριας!
Τα υπόλοιπα δεν τα έχω ακούσει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Και για να ασχοληθουμε με τιποτα πιο σοβαρο απο τη Τσιρκοβιζιον...
Η αντάρτισσα του Χόλιγουντ, η ηθοποιός Τζούλιετ Λιούις με τους Licks και ο βετεράνος Τζο Κόκερ είναι τα ονόματα που θα συντροφεύσουν τους Γερμανούς Scorpions στη σκηνή του γηπέδου Καραϊσκάκη τη Δευτέρα στις 18 Ιουνίου.
Οι Julliette and the Licks παίζουν ένα αφηνιασμένο ροκ εντ ρολ, όπως δείχνουν και στο πρόσφατο άλμπουμ τους «Four οn the floor». Από την άλλη, ο Τζο Κόκερ είναι ο Βρετανός μπλούζμαν που έγραψε ιστορία από την εποχή του Γούντστοκ, με συγκλονιστικές ερμηνείες σε τραγούδια όπως το «With a little help from my friends» και «Unchain my heart». Ερχεται με νέο άλμπουμ το «Hymn for my soul».
Οι Scorpions στο Καραισκακη ξανα? Ε ρε τι χανω... Αντε ρε Κοκερ παρε ενα αυτογραφο να μου το δωσεις οταν καταιβω Ελλαδα...![]()
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
"Eιδικότερα για την ημέρα αυτή οι Metallica είχαν κεντρικό ρόλο στην επιλογή των συγκροτημάτων τα οποία μάλιστα εμφανίζονται συχνά μαζί τους στο εξωτερικό. Tην προηγούμενη θέση κέρδισαν με το «σπαθί» τους οι Stone Sour των «Slipknot», Corey Taylor & James Root, και του Roy «Soulfy» Mayorga, με συμπαγή, δυναμικό σύγχρονο ήχο.
Επόμενη επιλογή οι Mastodon που επιστρέφουν σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα (είναι η τρίτη φορά που έρχονται στην Ελλάδα)."
Eιδα Slipknot και χαρηκα αρχικα :p
Να δουμε ποιοι αλλοι θα ειναι αυτην τη μερα.
Λοιπον με την Καραγκιοζοβιζιον δεν ασχολουμαι αλλα φετος θα κανω μια εξαιρεση και θα προτεινω τα 2 τραγουδια που συγκεντρωνουν τα περισσοτερα ποιοτικα χαρακτηριστικα του φετεινου τσιρκου...εεε διαγωνισμου ηθελα να πω.
Για τη 2η θεση λοιπον...ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=mS-7ZGSbeEQ&mode=related&search=[/youtube]
Και για την 1η θεση...ΙΣΔΡΑΗΛ!!!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=f_h_rLKTLvs[/youtube]
Ι Σ Ρ Α Η Λ !!!!!
Push the button!!!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Μεχρι στιγμης απο την σχετικη ψηφοφορια που γινεται στο escforever.com
στην πρωτη θεση ειναι η ευριδικη με 11.094 ψηφους, 2η ειναι η βουλγαρια με10.845,3η η λευκορωσια με 10.532 4η η δικια μας συμετοχη με τον σαρμπελ 9.976,5η η σερβια 9.701,6η η ελβετια με το vampires are for ever,8.566 ψηφοι μεχρι τωρα και ακολουθουν στην 7η η τουρκια {μια μ@@@@@α και μιση}με 8.442,η ισπανια με 8.219 στην 8η ,στην 9η ειναι η ουγγαρια με 7.573 και την δεκαδα συμπληρωνει η ρουμανια με 7.495 ψηφους.Στον πατο και φουλ για β εθνικη μαζι με ιωνικο ,αιγαλεω και γριες ειναι το ερημο το μαυροβουνι με 2.604 ψηφους ενω 2η απο το τελος ειναι η αλλη μεγαλη υπερδυναμη του ευρωπαικου τραγουδιου αλβανια με 2.953 και την τριαδα της συμφορας συμπληρωνει η τσεχια με 3.167 ψηφους.
Την Ουκρανία την βλέπω μέσα στην 5άδα και το δικό μας το σαρμπέλ από 8η θέση και κάτω. (Πρόβλεψη για το στοίχημα σε λίγες μέρες)
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
ΤΙ ΤΡΑΒΕΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;![]()
Καλά, ο καθένας χαζεύει με ότι γουστάρει σε αυτό το φόρουμ........![]()
Εγώ πάλι γούσταρα εκείνο το παντελονάκι που φάραγε η γκόμενα 2-3 τραγούδια πιο πριν....![]()
Με φωναξε η μανα μου να με ρωτησει αν ειναι αντρας ή γυναικα αυτη η φτερου!!!
Επαθε σοκ η γυναικα!
Υ.Γ
Εχασα κιολας το αγαπημενο μου κομματι αυτο της Ουκρανιας ρε γαμωτο!!!![]()
Της πουτανας το καγκελλο γινεται ρε παιδια...
Δεν με λετε το Πολωνικο ποδι περασε να το δουμε ξανα, για μας την εκανε σαν του Καρεμπε την γυναικα?![]()
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Τρελό βεντούζωμα για την Ευριδίκη και την Κύπρο... από φαβορί να το σηκώσει... δεν πέρασε ούτε τελικό στην λουγκροβίζιον... ούτε τα βαμπίρια της Ελβετίας (δεν έρχονταν στην κλάνα του red dna να έβλεπαν προκοπή;!) αλλά ούτε και το αρχιτραβέλι της Δανίας...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Bookmarks