Οχι ισα ισα οι Scorpions ειναι απο τις καλυτερες μπαντες στο κοσμο οσον αφορα τα live.
Το σχολιο που εκανα αφορουσε την 3η συνεχομενη εμφανιση τους τα 3 τελευταια χρονια στην Ελλαδα.
σοβαρα τώρα .....
ξεκινάνε ένα είδους φεστιβάλ και η πρώτη τους εμφάνιση θα είναι εδώ
δεν έχεις καλές εντυπώσεις απο τις συναυλίες τους?
Οχι ισα ισα οι Scorpions ειναι απο τις καλυτερες μπαντες στο κοσμο οσον αφορα τα live.
Το σχολιο που εκανα αφορουσε την 3η συνεχομενη εμφανιση τους τα 3 τελευταια χρονια στην Ελλαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Red-Mania : 25-02-07 στις 15:53
Σκόρπιονς είναι αυτοί οι γηραλέοι Γερμανοί που τραγουδάνε στα αγγλικά με προφορά Γράφσαφτ Μπένχαϊμ;![]()
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
@hellraiser ,ειναι επειδή είμασταν φοβερό κοινό
για αυτό ξαναέρχονται
(σίγουρα θα υπάρχουν και αλλες πολλεις που γεμιζουν μεγαλυτερα σταδια απο τα δικά μας )
@oikon7 αυτοι επεισης που εχουν πει τα holiday,send me an angel,huricane ,let it came true ,wind of change κτλ
(σε αντι-σκορπιονς επεσα:P)
Οκαυ!Αρα καλυτερα να βιαστω κι εγω.
Να πάτε παιδιά... είναι και μέλη, οι σκοριοί... θέλουν συμπαράσταση... χοχο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Eρχονται και οι Heaven And Hell, Dream Theater, Iced Earth, Anathema και Kinetic. την πρωτη μερα του φεστιβαλ.
Εν τω μεταξυ ξεχασα που βρισκομαι οποτε θα μου παρει περισσοτερο να βρω εισητηριο.Οταν το παρεις Βασιλη ανεβασε το να το βλεπουμε να το χαιρομαστε μεχρι να παρουμε δικο μας (καπου το πηρε το ματι μου σε ενα φορουμ.)
Οι Metallica ειναι τη 3η μερα;
Οι Βουτύρικα πότε είναι;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ναι οι Metallica ειναι headliners την τριτη μερα.Ακομα δε ξερω ποια αλλα συγκροτηματα θα ειναι μαζι.
Παντως μολις σημερα διαπιστωσα οτι το εισητηριο των 60 ευρω αντιστοιχει στην πισω ζωνη.Αυτο σημαινει οτι θα βλεπουμε τις πλατες των αλλων;;Εγω ηθελα να παω μπροστα!
Εχει κατι ψηλα δεντρακια εκει περα...αμα εισαι καλη στο σκαρφαλωμα κατι γινεται!![]()
Αχαχαχαχα!!Οτι θα σκαρφαλωνα σε δεντρα στα γεραματα δεν το περιμενα.Λες να πετυχω και κανενα εμπεντε ή μορις σε κανενα κλαρι;;
Petrekappa τι εκανες με το εισιτηριο;;;;;;;;;
Εγω ακομα το σκεφτομαι..
Bγηκε το εισητηριο των 99 ευρω για την 1η και την 3η μερα του Rockwave.Καλη τιμη αλλα αντιστοιχει στη τελευταια ζωνη του χωρου.
Οτι αξιζει απο το φετεινο Rockwave ειναι η 1η μερα...![]()
Εγω δεν βλεπω τίποτα συμπαθητικο στο να δωσω 99 ευρα....
ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΠΑΤΕΡ;
ΜΕ ΣΟΚΑΡΕΤΕ!![]()
Η μουσική αυτη ειναι εγκεκριμένη απο την αγία Ελένη (Λουκά)... Μη σοκαρεσαι, που να μαθεις τι φοραμε κατω απο το ρασο...
Bookmarks