giovanni#10 (20-07-22), Josimar (20-07-22), voskos_7 (21-07-22)
giovanni#10 (20-07-22), Josimar (20-07-22), voskos_7 (21-07-22)
ειναι λιγο μαπα το οακα για τετοιες συναυλιες
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γενικα κακη οργανωση,αλλα και πού να τους πας τους maiden,στο μεγαρο;.Οι γιγαντοοθονες ηταν μικρες και χαμηλα και τα standing a εφταναν μεχρι τη μεση του χωρου.Με αποτελεσμα εμεις να στριμωχτουμε ακομα πιο πισω.Ξερει κανεις ποσο πηγε το standing a εισιτηριο;;
Μπράβο που πήγατε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
differance (21-07-22)
Tις απολογίες μου αν εξαιτίας μου - άθελά μου βέβαια - κάηκαν τα σπίτια σας, λυπάμαι ειλικρινά.
80 ευρώ είχα αγοράσει το εισιτήριο, την 1η ημέρα που κυκλοφόρησε (κάπου αρχές Δεκεμβρίου).
Ο ήχος εκεί που στεκόμασταν ήταν χάλια, στην προηγούμενη συναυλία που ήμουν ήταν στο κλειστό του Ελληνικού και ήταν εκπληκτικός.
Θυμίστε μου βέβαια αν είχε καεί τίποτα τότε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (21-07-22), sabar77 (21-07-22)
ενα κατοσταρικακι μου φυγε εμενα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
sabar77 (21-07-22)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τους πρόλαβα σχολιάζοντας το χθεσινό πρωτοσέλιδο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ηλίθιος λαός που νομίζει ότι επαναστατεί με αυτόν τον τρόπο, κόντρα στη λογική. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, αυτή η μερίδα των ψεκασμένων σε συνδυασμό με τη θρησκεία, είναι κότα με χρυσά αβγά στα social media αυτή τη στιγμή. Πιο εύκολο χρήμα δεν υπάρχει.
—John Lennon
—John Lennon
differance (28-07-22)
Aν ειναι σατανιστες οι maiden, τοτε τι ειναι οι διαφορες black metal μπαντες; Παλι καλα που αγνοουν την υπαρξη τους στην ελευθερη ωρα. Θα παθαιναν καρδιακο.
Ποιοι κέρδισαν την Eurovision της Ελλάδας; Τυχαίο; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!11111
drizzt (25-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-07-22)
differance (25-07-22)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
john syggel (28-07-22)
μηπως φταινε και οι maiden για την καταντια μας?Τον ειδα το ντικινσον φορουσε κατι μαυρα κωλοπαοκι![]()
—John Lennon
differance (28-07-22)
Ναι αλλά στο trooper φορούσε κόκκινα![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-07-22), john syggel (28-07-22)
Bookmarks