Σελίδα 16 από 464 ΠρώτηΠρώτη ... 61213141516171819202636465666116216316416 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 301 έως 320 από 9262

Θέμα: Μουσικά Θέματα

. Το avatar του χρήστη Red-Fuel

Περιοχή
    Στον κόσμο μου
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ti?????????????????????????Οι Metallica παλι εδω??Το ακουσμα της ειδησης μου προκαλει μια συγκινηση,αλλα οταν βαζω τη λογικη και θυμαμαι πως καταστρεφουν τα ιδια τους τα τραγουδια σε συναυλιες ψιλοσυνερχομαι.

Βεβαια οι metallica για μενα θα ειναι παντα οι Kings of metal
    Γεγονός 1: Oι Metallica είναι η καλύτερη μπάντα όλων των εποχών.

Γεγονός 2: Οι Metallica είναι η καλύτερη live μπάντα όλων των εποχών.

Ε, ρε δεν θα κοιμηθούμε απόψε λέμε...............

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

60 ευρω το εισητηριο???Καλα μου εφυγε ο ενθουσιασμος.Ας τσιπαρω καλυτερα το Ps2 μου.

. Το avatar του χρήστη Red-Fuel

Περιοχή
    Στον κόσμο μου
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από legend7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    βασιλακη αν ερθουν τιποτα metallica η acdc που το λενε χρονια τωρα και εισαι μεσα σε αφηνω να πεις οτι τα κακαρωσα εγω για να σε αφησουν

το mail που εστειλα δεν το ειδες ρε
    Είδες ρε, θα ήμουν φαντάρος και δεν θα τους έβλεπα! ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑ!

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Προεπιλογή

Ερχονται και οι Therion.Βρε την ψαροκωσταινα τι κοσμο φερνει

. Το avatar του χρήστη Red-Mania

Περιοχή
    Πολυ πιο κοντα απο οσο θα ηθελες
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 17 φορές σε 15 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Στα ντουζενια τους και στα live ηταν χαλιες...φαντασου τωρα.

Α και ροκαδες που κυνηγανε απλους χρηστες για παρανομο κατεβασμα τραγουδιων μη τυχον και χασουν κανενα ευρω δεν θα πληρωνα ποτε να δω.

Lord of the Strings Το avatar του χρήστη loki

Περιοχή
    Kalamata
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ti?????????????????????????Οι Metallica παλι εδω??Το ακουσμα της ειδησης μου προκαλει μια συγκινηση,αλλα οταν βαζω τη λογικη και θυμαμαι πως καταστρεφουν τα ιδια τους τα τραγουδια σε συναυλιες ψιλοσυνερχομαι.

Βεβαια οι metallica για μενα θα ειναι παντα οι Kings of metal

Loki δεν δεν βρηκα κομματι για το βιντεακι,αλλα το Forty six απο Tool ειναι απιστευτο!!!
    Οι TOOL είναι η μπάντα που παίζει τα καλύτερα live αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Βέβαια τους Pink Floyd δεν θα τους φτάσει ποτέ κανένας...
    Το 46&2 είναι ίσως το πιο σκοτεινό, εκρηκτικό και μυστήριο τραγούδι που έχει γραφτεί ποτέ.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Pink Floyd?! Το the wall είναι η χειρότερη ταινία που έχω δει στη ζωή μου...

Περιοχή
    Kalamata
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από IERO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Pink Floyd?! Το the wall είναι η χειρότερη ταινία που έχω δει στη ζωή μου...
    Σίγουρα δεν έχουν γίνει γνωστοί για τις ταινίες τους... μουσικοί είναι οι άνθρωποι, δεν είναι σκηνοθέτες.
    Όσο για την ταινία, δεν ήταν και χάλια. Ένα μεγάλο video clip ήταν, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Για μένα ήταν χάλια. Μα χάλια :p

Τραγούδια τους δεν έχω ακούσει, παρά μόνο αυτά της ταινίας. Αλλά και πάλι δε μου λένε πολλά. Ίσως να φταίει το ότι δε μου αρέσει το hard rock.

Περιοχή
    Kalamata
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από IERO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για μένα ήταν χάλια. Μα χάλια :p

Τραγούδια τους δεν έχω ακούσει, παρά μόνο αυτά της ταινίας. Αλλά και πάλι δε μου λένε πολλά. Ίσως να φταίει το ότι δε μου αρέσει το hard rock.
    Εντάξει, δεν είναι και της γενιάς σου οι Pink Floyd. Αν πάλι θέλεις μια καλή εμπειρία, δοκίμασε να ακούσεις το album "Dark Side of The Moon".
    Βασίκα το στυλ τους είναι psychedelic rock (εποχή Barret) και στη συνέχεια progressive rock (εποχή Waters).

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Ιερο αμα δεν ξερεις μην μιλας...

Το Dark side of the moon ειναι ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ ολων των εποχων.

Περιοχή
    Kalamata
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ιερο αμα δεν ξερεις μην μιλας...

Το Dark side of the moon ειναι ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ ολων των εποχων.
    Γιατρέ μη το παίρνεις από τη μύτη το παιδί... Νέος είναι, θα μάθει. Κανείς δεν γεννήθηκε επαΐων. Βέβαια ο κανόνας λέει να μην μιλάμε απαξιωτικά για κάτι επί του οποίου έχουμε περιορισμένη άποψη, αλλά (ευτυχώς για τους νέους) είναι και η νεανική αλαζονεία στη μέση.

ADMIN Το avatar του χρήστη pandragon

Περιοχή
    Red-Dna
    Thanks
    1.164
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.121 φορές σε 1.198 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από loki Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Κανείς δεν γεννήθηκε επαΐων. ...
    Μοναδική εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ο Hellraiser (Dr. Κυριάκος)

Περιοχή
    Kalamata
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pandragon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μοναδική εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ο Hellraiser (Dr. Κυριάκος)
    Είστε εγκάθετος και πυρομανής κύριε...

Thanks
    37
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 106 φορές σε 34 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ειναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθούμε να αναλύσουμε το αν αυτό το μουσικό θαύμα που ονομάζεται Pink floyd αξίζει της προσοχής μας ή όχι. Για να απαντήσω σε καποιον που σχολίασε την ταινία (the wall) που όπως φαίνεται ασχολείται περισσότερο με το ποδόσφαιρο θα του πω αντίστοιχα οτι δεν μπορείς να μειώσεις την αξία του Ronaldinhio επειδή δεν σου άρεσε η απόδοση του σε μια διαφήμιση.
    Εδω θα κάνω μια παρένθεση. Η συγκεκριμένη ταινία ήταν αποτέλεσμα μεγάλης κόντρας του Alan Parker (σκηνοθέτη της ταινίας) με τον Roger Waters. Γι αυτό και η σκηνο8ετική ροή είναι κάπως αλλοπρόσαλλη (όσο περιεργο βέβαια είναι και το concept του Wall όπου ώς γνωστών παρουσιάζει την ζωή ενός καταπιεσμένου αγοριού που μετατρέπεται σε φασιστικό ίνδαλμα καταργώντας μέσα απο την παράνοια της εξουσίας όλα τα παλιά του πιστεύω). Επίσης η ταινία αυτή ήταν το αποκορύφωμα της μέγιστης κόντρας του Waters με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας και κυρίως τον Gilmour με αποτέλεσμα την διάλυση του γκρούπ μετά το final Cut (τίτλος με ξεκάθαρο άλλωστε νόημα). Για την ιστορία πρωταγωνιστής ήταν ο Bob Geldof, ιδρυτής της ιδέας του Live Aid καθώς και εμπνευστής του πρόσφατου Live 8 όπου και ξαναεμφανίστηκαν επι σκηνής οι Pink floyd μαζί με τον Waters μετά απο 25 χρόνια.

Τελείωνοντας το κεφάλαιο αυτό (το οποίο για μένα είναι ανεξάντλητο) καταθέτω την εμπειρία μου απο την πρόσφατη καλοκαιρινή συναυλία του ΜΕΓΙΣΤΟΥ δημιουργού Roger Waters όπου αποτέλεσε μια τεράστια στιγμή (ίσως την μεγαλύτερη) στην πλούσια συναυλιακή ζωή μου. Η συγκίνηση του να ακούς το Vera και το Comfortably Numb μετά απο την ολοκλήρωση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Dark Side of the Moon δεν θα μπορούσε παρά να είναι τεράστια!!

Οσοι δεν έχετε δει τους Metallica να πάτε τρέχοντας. Είναι σίγουρο οτι ποτέ ξανά δεν θα ξαναζήσουμε αυτό που είχαμε ζήσει το 93 (θυμάμαι όταν ξεκίνησε με το Creeping Death είχα παραλληρήσει - κι έδινα και πανελλήνιες την άλλη μέρα...) αλλά δεν παύουν να έιναι οι γνωστοί Metallica.

υ.γ. 1 - Η μουσική είναι αστείο να κατηγοριοποιείται. Εγω συνηθίζω να την διαχωρίζω απλά σε καλή και κακή (φυσικά σύμφωνα με τα στενά υποκειμενικά μου κρητίρια). Οι Pink Floyd π.χ. δεν είναι Hard Rock... Οι Pink Floyd είναι μουσική. Αυτή η τακτική μου άνοιξε τόσο το μυαλό πριν απο πολλά χρόνια ώστε να φτάσω στο σημείο να ακούω πλέον απο Madonna μέχρι Slipknot, απο Β 52's μέχρι Soundgarden απο Red Hot Chili Peppers (μέγιστη αγάπη ως μπασίστας) μέχρι Cure απο George Michael μέχρι Tom Waits απο Peter Gabriel μέχρι Seal και απο Depeche Mode μέχρι Black Sabbath.

υ.γ. 2 - Aνοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε πολύ μουσική. Υπάρχουν πολλά μα πάρα πολλά ωραία πράγματα αμα ψάξετε έστω και λίγο απο αυτούς τους τόνους σκουπιδιών που με ευκολία σας προσφέρουν στο πιάτο.

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Γιατρέ μη το παίρνεις από τη μύτη το παιδί... Νέος είναι, θα μάθει. Κανείς δεν γεννήθηκε επαΐων. Βέβαια ο κανόνας λέει να μην μιλάμε απαξιωτικά για κάτι επί του οποίου έχουμε περιορισμένη άποψη, αλλά (ευτυχώς για τους νέους) είναι και η νεανική αλαζονεία στη μέση.
    Δεν τον αρπαζω απο τη μυτη ρε συ...αλλωστε με ξερει καλα και καταλαβαινει οτι τον πειραζω!

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Είστε εγκάθετος και πυρομανής κύριε...
    Και απατεωνας βεβαιως βεβαιως!

Περιοχή
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kostisrhcp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι τουλάχιστον αστείο να προσπαθούμε να αναλύσουμε το αν αυτό το μουσικό θαύμα που ονομάζεται Pink floyd αξίζει της προσοχής μας ή όχι. Για να απαντήσω σε καποιον που σχολίασε την ταινία (the wall) που όπως φαίνεται ασχολείται περισσότερο με το ποδόσφαιρο θα του πω αντίστοιχα οτι δεν μπορείς να μειώσεις την αξία του Ronaldinhio επειδή δεν σου άρεσε η απόδοση του σε μια διαφήμιση.
    Εδω θα κάνω μια παρένθεση. Η συγκεκριμένη ταινία ήταν αποτέλεσμα μεγάλης κόντρας του Alan Parker (σκηνοθέτη της ταινίας) με τον Roger Waters. Γι αυτό και η σκηνο8ετική ροή είναι κάπως αλλοπρόσαλλη (όσο περιεργο βέβαια είναι και το concept του Wall όπου ώς γνωστών παρουσιάζει την ζωή ενός καταπιεσμένου αγοριού που μετατρέπεται σε φασιστικό ίνδαλμα καταργώντας μέσα απο την παράνοια της εξουσίας όλα τα παλιά του πιστεύω). Επίσης η ταινία αυτή ήταν το αποκορύφωμα της μέγιστης κόντρας του Waters με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας και κυρίως τον Gilmour με αποτέλεσμα την διάλυση του γκρούπ μετά το final Cut (τίτλος με ξεκάθαρο άλλωστε νόημα). Για την ιστορία πρωταγωνιστής ήταν ο Bob Geldof, ιδρυτής της ιδέας του Live Aid καθώς και εμπνευστής του πρόσφατου Live 8 όπου και ξαναεμφανίστηκαν επι σκηνής οι Pink floyd μαζί με τον Waters μετά απο 25 χρόνια.

Τελείωνοντας το κεφάλαιο αυτό (το οποίο για μένα είναι ανεξάντλητο) καταθέτω την εμπειρία μου απο την πρόσφατη καλοκαιρινή συναυλία του ΜΕΓΙΣΤΟΥ δημιουργού Roger Waters όπου αποτέλεσε μια τεράστια στιγμή (ίσως την μεγαλύτερη) στην πλούσια συναυλιακή ζωή μου. Η συγκίνηση του να ακούς το Vera και το Comfortably Numb μετά απο την ολοκλήρωση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του Dark Side of the Moon δεν θα μπορούσε παρά να είναι τεράστια!!

Οσοι δεν έχετε δει τους Metallica να πάτε τρέχοντας. Είναι σίγουρο οτι ποτέ ξανά δεν θα ξαναζήσουμε αυτό που είχαμε ζήσει το 93 (θυμάμαι όταν ξεκίνησε με το Creeping Death είχα παραλληρήσει - κι έδινα και πανελλήνιες την άλλη μέρα...) αλλά δεν παύουν να έιναι οι γνωστοί Metallica.

υ.γ. 1 - Η μουσική είναι αστείο να κατηγοριοποιείται. Εγω συνηθίζω να την διαχωρίζω απλά σε καλή και κακή (φυσικά σύμφωνα με τα στενά υποκειμενικά μου κρητίρια). Οι Pink Floyd π.χ. δεν είναι Hard Rock... Οι Pink Floyd είναι μουσική. Αυτή η τακτική μου άνοιξε τόσο το μυαλό πριν απο πολλά χρόνια ώστε να φτάσω στο σημείο να ακούω πλέον απο Madonna μέχρι Slipknot, απο Β 52's μέχρι Soundgarden απο Red Hot Chili Peppers (μέγιστη αγάπη ως μπασίστας) μέχρι Cure απο George Michael μέχρι Tom Waits απο Peter Gabriel μέχρι Seal και απο Depeche Mode μέχρι Black Sabbath.

υ.γ. 2 - Aνοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε πολύ μουσική. Υπάρχουν πολλά μα πάρα πολλά ωραία πράγματα αμα ψάξετε έστω και λίγο απο αυτούς τους τόνους σκουπιδιών που με ευκολία σας προσφέρουν στο πιάτο.
    Πολυ φοβαμαι οτι οποιος παει να δει τους Metallica τωρα και εχει την εμπειρια του 93 θα απογοητευτει οικτρα.

Στα υπολοιπα που εγραψες συμφωνω απολυτα.

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Προεπιλογή

Mακαρι να ειχα παει το '93.Πηγα το '99 και παραληρουσα για μερες,αλλα δε ξερω ακομα αν θα παω και φετος.

Περιοχή
    Kalamata
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Ωραίος ο kostisrhcp (σου αρέσουν βλέπω οι RHCP. O Flee είναι το καλύτερο μπάσο σήμερα).
    Ήμουν κι εγώ στη συναυλία του Waters, όπως ήμουν και στου Gilmour to '89. Μοναδικές στιγμές...

Σελίδα 16 από 464 ΠρώτηΠρώτη ... 61213141516171819202636465666116216316416 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές