Ευχαριστω!!
!Το εχω,αλλα σκεφτομουν κατι σε πιο γρηγορο.Δε μπορω να βρω τπτ.
Κι εχω και το προβλημα οτι θελω να κανω αλλαγη απο .flv σε .avi και πρεπει να κατεβασω ενα σωρο προγραμματα γιατι μαλλον εχει κωδικο το βιντεο![]()
Ευχαριστω!!
!Το εχω,αλλα σκεφτομουν κατι σε πιο γρηγορο.Δε μπορω να βρω τπτ.
Κι εχω και το προβλημα οτι θελω να κανω αλλαγη απο .flv σε .avi και πρεπει να κατεβασω ενα σωρο προγραμματα γιατι μαλλον εχει κωδικο το βιντεο![]()
Ναι, αλλά είναι σε live. Από ένα σημείο και μετά το τραγούδι πάει αλλιώς. Πάντως αν δεν το θες, μπορώ να σου στείλω κάτι σε πιο έθνικ...
Οκαυ,στειλε ο,τι θεωρεις καλο!!Ευχαριστω εκ των προτερων!![]()
Ευχαριστω!!!!!Θα το κανω dοwnload αμεσως![]()
ÑÝíá, Ýíá êáëü êïììÜôé åßíáé ôï "Never there" ôùí Cake. Åðßóçò êáëÜ åßíáé ôï "Strange Days" áðü Thievery Corporation, ôï "She gives me love" ôùí Godfathers, êáé ðïëëÜ Üëëá. Áí ìïõ ðåéò ôé èÝìá èá Ý÷åé ôï video èá ìðïñÝóù íá óå êáôåõèýíù êáëýôåñá.
Áí ÷ñåéáóôåßò êÜðïéï êïììÜôé áðü ôá ðáñáðÜíù, ôá Ý÷ù.
Eδω θα πεσει γελιο loki.Θελω να κανω ενα αφιερωμα στις ταινιες X men που μου αρεσουν,γι αυτο ηθελα ενα γρηγορο και καπως δυνατο κομματι,που να ακουγεται ευχαριστα.Τα δικα μου τραγουδια ειναι καπως "βαρια" για το θεμα
Θα κατεβασω τα δικα σου να δω αν ταιριαζουν.
ÅðåéäÞ ôá êïììÜôéá ðïõ óïõ Ýãñáøá ìÜëëïí äåí åßíáé ôá êáôÜëëçëá ãéá áõôü ôï èÝìá, óïõ ãñÜöù Üëëá:
Tool - "Stinkfist", "Aenema", "Schism"
Iced Earth - "Vengeance is mine"
Disturbed - "Down with the sickness"
Pink Floyd - "On the run" - óçì. Åßíáé instrumental
Automatic - "Monster" - óçì. Åßíáé pop/rock ðïëõðáéãìÝíï áðü Red FM
Ôþñá áí èÝëåéò êÜôé ðéï åîåæçôçìÝíï óå instrumental øÜîå ãéá The Dillinger Escape Plan, Office of Strategic Influence, Porcupine Tree êáé Mogwai.
Down with the sickness το ειχα σκεφτει κι εγω .Βεβαια θα εκοβα το κομματι που μιλα για τη μαμα του
Vengeance is mine δεν το ειχα σκεφτει.Και ηθελα να βαλω Iced earth.Θα τα δοκιμασω το απογευμα να δω αν ταιριαζουν!![]()
Tελικα εβαλα απο Rammstein το ομωνυμο κομματι σε remix![]()
Παρολα αυτα κατεβαζω Tool για την προσωπικη μου συλλογη![]()
Για ρίξε το λινκ του βίντεο να το δούμε και οι λάτρεις της Marvel.
Okay! Μολις το ανεβασω,θα βαλω Link.
Δυστυχως το κανω παλι απο την αρχη επειδη κολλησε το Windows movie maker πριν αποθηκευτει!!![]()
ÓÉÄÉÑÏÐÏÕËÏ![]()
ÅÉÓÁÉ ÓÔÏ ÌÕÁËÏ ÊÁÔÉ ÌÁÃÉÊÏ ÏÐÏÕ ÐÁÓ ÅÓÕ ÈÁ ÌÁÉ ÐÁÍÔÁ ÅÄÙ ÍÁ ÓÏÕ ÔÑÁÃÏÕÄÙ...
Kαι επειδη ο υπολογιστης μου με μισει τις τελευταιες μερες και δε μπορω να κανω δουλεια στο movie maker μαλλον θα πρεπει να ξεχασω το βιντεακι
Αμαν.
Áí Ý÷åéò ðñüâëçìá ìå ôï ðéóé äïêßìáóå ôá åîÞò:
1. Äåò áí Ý÷åéò áñêåôü åëåýèåñï ÷þñï. Ôá temp áñ÷åßá ôïõ Movie Maker êáôáëáìâÜíïõí áðßóôåõôá ìåãÜëï ÷þñï.
2. ÊÜíå Ýíá defragment. Ôéò ðåñéóóüôåñåò öïñÝò ëýíåé ðïëëÜ ðñïâëÞìáôá ôá÷ýôçôáò.
3. ÊáôÝâáóå ôçí ðéï åíçìåñùìÝíç Ýêäïóç ôïõ Movie Maker.
4. Áí ðÜëé äåí êÜíåéò äïõëåéÜ, êáôÝâáóå Ýíá ðñüãñáììá ôçò ðñïêïðÞò üðùò ôá ðáñáêÜôù:
AVS VideoÊáëÞ ôý÷ç.
Ulead VideoStudio
Personal AVI Editor
Nα σαι καλα.Θα τα δοκιμασω ολα.Πραγματικα μου ειχε σπασει τα νευρα.Κολλαγε καθε 1λεπτο!!Τελικα εκανα ενα βιντεο,αλλα δε μου πολυαρεσει η μουσικη.Μολις ανεβει θα βαλω λινκ να μου πειτε γνωμες.Ακομα να βρω Τοοl
Ôåëåõôáßá åðåîåñãáóßá áðü ôï ÷ñÞóôç Rena : 12-02-07 óôéò 12:47
3 Éïõëßïõ, Ôerra Vibe: Metallica.
138 + 1...
Ti?????????????????????????Οι Metallica παλι εδω??Το ακουσμα της ειδησης μου προκαλει μια συγκινηση,αλλα οταν βαζω τη λογικη και θυμαμαι πως καταστρεφουν τα ιδια τους τα τραγουδια σε συναυλιες ψιλοσυνερχομαι.
Βεβαια οι metallica για μενα θα ειναι παντα οι Kings of metal
Loki δεν δεν βρηκα κομματι για το βιντεακι,αλλα το Forty six απο Tool ειναι απιστευτο!!!
Bookmarks