Δεν πήγα τελικά γιατί έχω θέμα με το μάτι μου και δεν μπορώ να βγαίνω μέχρι να γίνει καλά. Τους είχα δει το 10 τους Slayer και δεν μου άρεσαν και πολύ live. Αλλά ήθελα να δω Leprous που είναι πολύ ωραίοι και Suicidal Angels που έχουν κιθαρίστα έναν φίλο μου από τα παλιά.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι Slayer ήταν ίσα με 10 φορές καλύτεροι απ το 2010.
Οι Leprous έφαγαν μεγάλη αδικία,εντελώς άκυρο το κοινό και η συμμετοχή τους σε τέτοιο φεστιβάλ,το παλαιψαν να το γυρισουν αλλα ο κοσμος ηταν παγερα αδιαφορος μαζί τους.
Οι Suicidal Angels εξαιρετικοί,δεν τους είχα ξαναδεί κιόλας,σούπερ.
Περαστικά αδερφέ!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ευχαριστώ.
Αν οι Leprous έπαιζαν ένα σετ με κομμάτια από Tall Poppy Syndrome και Billateral ίσως κολλούσαν με το lineup, αλλά φαντάζομαι ότι επειδή έχει αλλάξει ο ήχος τους και η φωνή του τραγουδιστή τους στα τελευταία άλμπουμ δεν παίζουν σχεδόν τίποτα από εκείνη την εποχή. Το Tall Poppy Syndrome πάντως μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση όταν το είχα ακούσει για πρώτη φορά και παραμένει η αγαπημένη τους δουλειά για μένα.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Aς βαλουμε και ενα τραγουδακι οσο περιμενουμε το τριτο γκολ
Alex777 (28-08-19)
flessanto (30-08-19)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Την φάμπρικα την έχω συνδέσει με την φωνή της Σωτηρίας Μπέλλου. Δεν ήταν πρώτη εκτέλεση, αλλά είναι μοναδική.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (31-08-19)
[YOUTUBE]V5YOhcAof8[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
giovanni#10 (20-06-20)
Εντελως τυχαια μου ηρθε αυτο το κομματι στο μυαλο. Το κακο που κανουν οι ανθρωποι--ο Ολυμπιακος πχ.
BrazHlias (28-06-20), differance (28-06-20)
Θα νομιζουν τα αεκια οτι το κανω επιτηδες, αλλά ειλικρινα ακουω μουσικη την ωρα που βλεπω (μαλλον τον περσινο) αγωνα και τι βαζουν οι παλιανθρωποι;;
Έχουν δίκιο τελικά τα χανούμια που μιλάνε για το Κακό με αυτά που ακούτε.
Rena (19-07-20)
Εδώ φυσικά πάει το χιλιοπαιγμένο κλασικό άκουσμα της Βασίλισσας:
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (19-07-20)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Rena (02-10-20)
Δε ξέρω τι έπαθα.Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ τα κάτωθι:
Rena (25-10-20)
Τον εδιωξε η γκομενα.
giovanni#10 (26-10-20)
—John Lennon
—John Lennon
Bookmarks