Εγώ δεν είπα τπτ τέτοιο πάντως. Εγώ είπα πως προφανώς είναι ευκαιριακή πολιτική τισ ΝΔ ή ανακοίνωση που εβγαλε για την ακύρωση της συναυλίας.
Από εκεί και πέρα όμως, το όνομα του συγκροτήματος, είναι βλάσφημο και προκλητικό για τους χριστιανούς.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το όνομα του συγκροτήματος είναι rotting christ και όχι σάπιος Χριστός,αν θέλετε Ελληνικά σαπιζων Χριστός και έχει τεράστια διαφορά σαν νόημα.
Τεσπα,το συγκρότημα έχει εκφραστεί ένα σωρό φορές για το όνομα του.
Επίσης γειασαν του Μάγκα Αγγελάκα που ανέβαλε την δική του συναυλία στον ίδιο χώρο μια μέρα μετά εξαιτίας του γεγονότος. Τεράστιος μάγκας και δεν του το χα ομολογώ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
drizzt (17-03-19)
Προσωπικά είμαι τέλειως άσχετος με την μουσική (γενικά) και δεν έχω άποψη μιας και το συγκρότημα απλά ξέρω την ύπαρξη του. Ίσως έχεις δίκιο. Το θέμα εδώ είναι η γελοιότητα της πολιτικής σκηνής στην Ελλάδα που παίρνουν κάθε ευκαιρία που υπάρχει και την σφετεριζονται.
Αλλά τι να λέμε, εδώ ο Μητσοτάκης, ο γιος αυτού που πρώτος πρότεινε το 92 το όνομα Μακεδονία, κάνει πολιτική με πρόσχημα το ότι ο σύριζα 20 χρόνια μετά το πέρασε.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιβεβαιώθηκε οτι ηταν καθαρά τεχνικό πρόβλημα ο λόγος αναβολής της συναυλίας.
Παρακάτω το mail της εταιρείας Bailos που έκανε αυτοψία στο χώρο για λογαριασμό της εταιρείας Διηχος που είχε αναλάβει την ηχητική κάλυψη της συναυλίας.
Ακολουθεί το mail της εταιριας Διηχος που αναφερει το προβλημα προς τον δημο Πατρας και αναλαμβανει να το διορθωσει οπου προφανος δεν τα καταφερε.
Προφανώς δεν θα ζητήσει κανεις από τους συκοφάντες συγνώμη απο τον δήμο Πατρας για τη λάσπη που εξαπέλυσαν.
Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν και απορώ που ακόμα κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει, οτι οταν μιλαμε για Κομμουνιστή και μάλιστα Κομμουνιστή δήμαρχο θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί. Διαφορετικά πνίγονται στην ίδια τη λάσπη τους και τα σκατά τους και ξεφτιλίζονται. Οχι οτι δεν είναι ξεφτιλισμένοι ή οτι τους νοιάζει κιόλας.
drizzt (17-03-19)
Για να εξιλεωθούνε και αυτός και η τοπική της Νέας Δημοκρατίας, να διοργανώσουν συναυλία με Πέτρο Γαϊτάνο και Burzum.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (17-03-19)
voskos_7 (17-03-19)
Και αυτοί, κάτι αντίθεοι - δωδεκαθεϊστές, δεν έπρεπε να είναι, κανονικά;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (17-03-19)
voskos_7 (17-03-19)
Eπειδή εγώ ανέβασα το άρθρο για τους Rotting Christ, να ξεκαθαρίσω οτι δεν ήξερα οτι η Πάτρα έχει κομμουνιστή δήμαρχο, ούτε τους λόγους που αναβλήθηκε η συναυλία. Αλλά μου φάνηκε γελοίο να βγαίνει ανακοίνωση απο πολιτικό κόμμα (ΝΔ αχαϊας) ότι έπρεπε να αναβληθεί μια συναυλία, διεθνώς αναγνωρισμένου συγκροτήματος, επειδή δεν αρέσει το όνομα σε κάποιους.
Βέβαια τα μέλη του συγκροτήματος είχαν πει κάποτε οτι αν είχαν μείνει Ελλάδα δε θα πετύχαιναν τίποτα. Αν θυμάμαι καλά, πήγαν Γερμανία και έφτιαξαν την καριέρα τους.
celticfrost (17-03-19)
Μου έδωσες μια πολύ καλή ευκαιρία Ρενα να παρακολουθήσω λίγο το θέμα γιατί τις τελευταίες ημέρες "έπαιζε" παντού (ας ειναι καλά τα τρολ του ηγερπη) και δεν είχα ασχοληθεί.
Απλα επιβεβαιώθηκε αυτό που είχα στο μυαλο μου απο την αρχή χωρις να γνωρίζω λεπτομέρειες. Δηλαδή οτι δεν ειναι δυνατό κομμουνιστής δήμαρχος να απαγορέψει συναυλία λόγο ονόματος του συγκροτήματος.
Rena (17-03-19)
Ναι και εμένα δε μου κολλούσε αυτό (μόλις κατάλαβα οτι είναι κομμουνιστής ο δήμαρχος ). Καλά που το ξεκαθάρισες οτι για τεχνικούς λόγους αναβλήθηκε. Ελπίζω να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή.
celticfrost (17-03-19)
Καλά ο Αγγελάκας δε ρώτησε να μάθει πριν ακυρώσει συναυλίες εις αλληλεγγύη; Επίσης αν κατάλαβα καλά από ενα ποστ που είχα δει με το Σάκη και αυτοί ήταν λίγο απογοητευμένοι κλπ. Περίεργη φάση.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (17-03-19)
Επίσης μπορεί να ξέρω και λάθος,αλλά η συναυλία των rotting christ αναβλήθηκε μόνο,του Αγγελάκα ήταν να γίνει κανονικά μια μέρα μετά.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
celticfrost (17-03-19)
Αν κατάλαβα καλά, το τεχνικό πρόβλημα δεν υπήρχε ποτέ, αλλά το επικαλέστηκε η εταιρεία για να ακυρωθεί η συναυλία. Σωστά;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks