celticfrost (06-09-18)
μονο οι τρεις πρωτοι αξιζαν οντως.εχεις απολυτο δικιο.δεν ειναι τυχαιο οτι τον πρωτο τον εγραψε
και ο dave mustaine πουμετα ιδρυσε τους megadeth.
οι slayer εβγαλαν για μενα το κορυφαιο αλμπουμ ολων των εποχων.το show no mercy.
τη σειρα εγω θα την ελεγα
slayer
dark angel (με το μυθικο darkness descends)
kreator (τα πρωτα μονο)
megadeth
anthrax
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
celticfrost (06-09-18)
ακριβως.μονο τα 3 πρωτα θεωρω οτι ηταν στο υψος των metallica και του πολυ καλου thrash που επαιζαν.
το And Justice for All ειχε μερικα καλα κομματια αλλα απο εκει και περα αρχισε η εμπορικοποιηση τους
με σαφη αλλαγη προσανατολισμου και αποτιναξη του thrash.βεβαια σε αλλους αυτο αρεσε αλλα
αυτα ειναι γουστα.εμενα μου αρεσαν μονο τα 3 πρωτα αλμπουμ που ηταν υμνοι στο thrash.
μετα απλα ξεπουληθηκαν.οπως ξαναειπα αυτα ειναι γουστα του καθενος...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ακούτε κι εσείς Τζάστιν Μπίμπερ όπως ο φίλος μου ο Εστάης;
sabar77 (07-09-18)
Ισχύει ακούγεται απίστευτα ειδικά αν έχεις καλό ηχοσύστημα. Ριξανε τρελή δουλειά στην ηχογράφηση με το Bob Rock και αυτό φαίνεται σε αντίθεση με τα μετέπειτα άλμπουμ που είχαν γίνει πλέον μπαμπάδες και έμπαιναν στο στούντιο μάλλον διεκπαιρεωτικά. Αν και τα Load/Reload είχαν σχετικά καλές παραγωγές αλλά συνθετικά ήταν ανέμπνευστα. Τα μετέπειτα άλμπουμ δεν τα σχολιάζω καν.
celticfrost (06-09-18)
celticfrost (06-09-18)
celticfrost (06-09-18)
Εξαιρετικοί και οι Death Σταθη.
Οταν όμως μιλάμε για Death metal .............. Celtic Frost τέλος.
Αυτά που έπαιξαν οι Frost μαζί με τους Venom και παλαιότερα τους Hellhamer, ήταν απίστευτα.
ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι πάτησαν στα riffs τους. Ακόμα και οι Slayer, οι Destruction, οι Kreator.
Εξαιρετικό συγκρότημα που ξεκίνησαν από doom-death ήταν και οι Paradise Lost.
giovanni#10 (06-09-18), panahs7 (06-09-18)
Εξαιρετική death metal μπάντα είναι και οι Bolt Thrower. Θεωρώ οτι ο τελευταίος τους δίσκος, Those Once Loyal, είναι και ο καλύτερός τους.
Σε melo-death οι At the Gates είναι κορυφή και κάπου εκεί κοντά είναι και οι Carcass.
Αλλά εγώ προτιμώ πιο tech-death ή prog-death ακούσματα οπότε Death και Opeth είναι οι αγαπημένοι μου.
Γενικά υπάρχει Death Metal για όλα τα γούστα.
Από Celtic Frost το Monotheist είναι το αγαπημένο μου που είναι καθαρό Doom, και μου αρέσουν και οι Triptykon που είναι η επόμενη μπάντα του Φίσερ.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
celticfrost (06-09-18)
celticfrost (06-09-18)
celticfrost (06-09-18)
sk12072 (07-09-18)
kouzoulo (07-09-18)
Μόνο ζορντί.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks