chainsaw (24-07-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-08-18), sabar77 (24-07-18)
Με την ίδια λογική, μη πηγαίνουμε να βλέπουμε τη Μόνα Λισα στο Λούβρο γιατί... είναι παλιά και από τότε είχαμε άλλα καλλιτεχνικά ρεύματα και είναι παρωχημένη.
Η Τέχνη όταν είναι σωστή και πρόστυχη και αγαπησιάρα, είναι παντοτινή. Η Αξία είναι παντοτινή. Ναι, είχαν την έμπνευση το 85 κι έγραψαν κομματάρα. Γιατί να μην την ακούσεις για χιλιοστή φορά; Είναι απέθαντο, είναι αιώνιο και το θαυμάζεις πάντα.
Βλέπεις τραγουδάρες που ταξιδεύουν στο Χρόνο και συνοδεύουν γενιές. Και άλλα, απλώς εξαφανίζονται σε τρεις μήνες. Γεμίσαμε τραγουδιστάδες και γκρουπάκια της μίας επιτυχίας. Με στίχους γελοίους, χωρίς νόημα και συνεχή επανάληψη...
Δεν είμαι απόλυτος φαν των Maiden, αλλά τους αναγνωρίζω τη αξία του είδους τους. Απίστευτοι στη σκηνή, δίνουν στ ο κοινό κάτι που τους μένει αξέχαστο.
Αλλά και οι ίδιοι οι φανς είναι σημείο αναφοράς στην εν λόγω σκηνή. Μουρλοί του θανατά, κάθεσαι και τους χαζεύεις, λες και είναι η 7 σε έκσταση...
There is a Dude in town
chainsaw (24-07-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-08-18), sabar77 (24-07-18)
Και των maiden και των metallica και των megadeth ήταν πολύ καλά τα τελευταία άλμπουμ.
Επίσης η σχέση που έχει ο μεταλας με την μεταλ δεν έχει σχέση με οποιαδήποτε άλλη τέτοια.Αγγιζει όρια αγάπης ποδοσφαιρικής ομάδας,δεν υπάρχει παλιό και καινούριο στο μεταλ,δεν ήταν ποτέ μουσικής μόδας,πάντα διαχρονική ήταν για τους οπαδούς της και πάντα τέτοια θα μείνει.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
iron maiden -> διαχρονικοι.
Οπως ο τερλεγκας ενα πραγμα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Όλα τα όνειρα που κάναμε εμείς,
τα έκανες συντρίμμια με τη μία...
Εσύ μου έκλεψες το γέλιο μιας ζωής
και εγώ μια άψυχη φωτογραφία.
Λέου λέου λέου λέου
ντενεκές του πετρελαίου...
There is a Dude in town
Και όλο κλαίνε τα βαζελάκια
στου Οακα τα σκαλάκια.
Εγώ στα έλεγα
καμιά αγάπη δεν υπάρχει εκεί έξω
και προτιμώ για τη δική μας να παλέψω
μείνε εδώ μη φεύγεις έτσι βιαστικά.
Εγώ στα έλεγα
αυτά που ψάχνεις είναι μέσα στο μυαλό σου
και όσα φαίνονται πως είναι για καλό σου
ψεύτικα είναι σα λουλούδια πλαστικά.
Εγώ στα έλεγα, εγώ στα έλεγα.
Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου,
όπως τα καλοκαίρια με κόβουν σαν μαχαίρια
λείπεις και είμαι μόνος μου κρυώνω, δεν αντέχω παγώνω
νιώθω να τελειώνω
Πού να σε βρω, να σου πω σ’ αγαπώ...
Λείπεις και βλέπω μέσα στα καλοκαίρια, να χιονίζει να βρέχει
και να πέφτουν αστέρια
πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου,
όπως τα καλοκαίρια με κόβουν σαν μαχαίρια
chainsaw (21-08-18)
«Έρωτά μου τοκογλύφε
γλύφε το κορμί μου γλύφε»
Ότι καλύτερο έχει γραφτεί ποτέ νομίζω.
flessanto (05-09-18), Red&White-Nick-7 (22-08-18)
Νομιζα οτι θα βαζατε κατι σχετικο με την ημερα:
[YOUTUBE]wCNrZuFWlro[/YOUTUBE]
panahs7 (21-08-18), Red&White-Nick-7 (22-08-18)
Mη το γαμήσουμε και τελείως με τα μπαοκια.
Εντάξει μπράβο τους για το χ, αλλά δε πέρασαν ακόμη..
Μπαοκ είσαι αφού και όσο να ναι η Μπενφίκα είναι μεγαλύτερη ομάς.
Εγώ θέλω να περάσουν για να δυναμώσουν και άλλο γιατί όλη αυτή η οκνηρία των προηγούμενων ετών έκανε μεγάλο κακό σε εμάς.
Για την αεξ δε με νοιάζει και τόσο γιατί όσα και να τσεπώσει ο γάτος το πολύ πολύ να κάνει προτάσεις του ενός εκατομμυρίου στην Μπαρτσελόνα για τον Μέσι.
Μεταγραφές δε κάνει αυτός. Φωτοβολίδα ήταν.
flessanto (05-09-18)
Μπα, ας το παρουμε αποφαση. Εχει ανοιξει η κωλαρα και των 2 φετος. Καθε φορα περιμενουμε να τον πιουν και καθε φορα καπως καταφερνουν να νικησουν. ΕΙναι πολυ σημαντικη η φετινη χρονια. Αν ξαναχασουμε το πρωταθλημα, θα μας καβαλησουν για τα καλα. Ακομα και ο γατουλης καποια στιγμη θα χωσει καμποσα απο τα 25 μυρια. Δε μπορει.
flessanto (05-09-18)
estai (22-08-18)
οι slayer μενιο ηταν μακραν η καλυτερη thrash μπαντα ever
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Συμφωνώ Στάθη. Εξάλλου οι Metallica ουσιαστικά επεξαν thrash μόνο στους τρεις πρώτους δίσκους.
Για εμένα η σειρά έχει ως εξής.
Slayer
Sodom
Sepultura
Kreator
Megadeth
Από τεχνικής άποψης οι Megadeth έρχονται πρώτοι σε σειρά
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks