Λοιπον μισο τωρα..σαν γιατρος δεν πολυσυμπαθω ιδιαιτερα τα μαθηματικα αλλα για να κανουμε μια σουμα!!!
Το 97 που ηρθαν στην Αθηνα ησουν 17!
Μετα πηγες στη συναυλια στην Αμερικη και ησουν 24!
Και τωρα το ετος 2006 εισαι 36!!!!
WTF?:p
Εγω τι να δωσω ρε Oikon? Οι Yo La tengo να κατεβουν καμμια φορα απο Ιταλια λιγο πιο νοτια να δωσουν καμμια συναυλια.
Σεντονι παπουλη: τους πρωτοακουσα οταν ηρθαν το 97 στην Αθηνα επι ημερων New Wave Ηot Dogs, σε ενα αφιερωμα που εκανε καποιος χριστιανος στο ραδιο. Ακουγα μεταλ τοτε, ημουν 17. Παρατησα το μεταλ την επομενη μερα. Ειχα την ευτυχια να τους δω δυο φορες στην Αμερικη. Η πρωτη (επι ημερων Electr-o-pura) ηταν η καλυτερη συναυλια της ζωης μου. Χωρος εκατο ατομων, και εγω ακριβως κατω απο τον Ira Kaplan. Οταν σταματησαν να παιζουν (παιζαν χωρις διακοπη και χωρις να μιλουν επι δυο ωρες) κανενας δεν χειροκροτησε. Ειμασταν ολοι αποσβολωμενοι λες και ειχαμε κατεβασει δυο κιλα Υπνοστεντον. Ημουν 24. Τωρα ειμαι 36, μαζευω οτι βγαλουνε και τριπαρω ακομη καθε φορα που τους ακουω. Του χρονου συμπληρωνω 20 χρονια ολοκληρωτικης λατρειας με την παρτη τους. Κλεινει το σεντονι του παππουλη.
Οι Grizzly εκαναν ενα εξισου εξαιρετικο πρωτο αλμπουμ και αξιζουν παρα πολλα. Tωρα αναμενω εναγωνιως και το καινουργιο του Devendra Banhart που κατα τα φαινομενα θα ειναι και αυτο δισκαρα.
Αυτό το παίχτη, πόσα Καρχίρε είναι?
Λοιπον μισο τωρα..σαν γιατρος δεν πολυσυμπαθω ιδιαιτερα τα μαθηματικα αλλα για να κανουμε μια σουμα!!!
Το 97 που ηρθαν στην Αθηνα ησουν 17!
Μετα πηγες στη συναυλια στην Αμερικη και ησουν 24!
Και τωρα το ετος 2006 εισαι 36!!!!
WTF?:p
Oops, sorry. 87 oxi 97. Gennhmenos to 70. Eides, ouk an erxetai monon to ghras file mou...pathaineis kai thn psilomalakynsh sou otan ftaseis ta xronia mou.Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Ασε και εγω εχω ενα μηνα που πατησα τα τριαντα και ηδη νοιωθω χαλια...φανταζομαι εσας που πατε για τα σαραντα!![]()
Θέλεις κάτι να πεις γιατρέ μου.
Γερόντια... εγώ είμαι 23 και γουστάρω τόσο πολύ που έχω μείνει τόσο για 8 χρόνια και λέω να μείνω κι άλλο...Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
![]()
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Έτσι, βεντούζα!
Μετά το σαράντα αρχ'ιζουν και στρώνουν τα πράγματα..............Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Σαν τα αυτοκινητα ενα πραγμα;![]()
Πριν τεσσερις μερες ειδα τον Dylan στο Σαν Φρανσισκο. Απιστευτη συναυλια, δεν το περιμενα ποτε οτι θα εβλεπα τον παππου να κανει παπαδες μουσικα (σολο φυσαρμονικας τρια-τεσσερα λεπτα). Τρομεροι μουσικοι η μπαντα, μεγαλο κεφι, χασιμο.
Άψογος La Boetie...!
O τελευταίος παππούς που έχει ακόμα και σήμερα λόγο ύπαρξης κατά τη γνώμη μου...!
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Συμφωνω απολυτα. Aν και εμεις παπουδες γινομαστε, οποτε να μη μιλησω για την αναγκη εξολοθρευσης της συντριπτικης πλειοψηφιας των μουσικων παππουδων...
ερωτησης ....... ενα συγκροτημα ...."οι εξοριστοι "
τους ξέρετε ?
εντυπωσεις ? να κοιτάξω να βρω τραγουδακια τους ή δεν αξίζει ?
πειτε τα ολα
Αν εννοείς Δημήτρη Καττή: (τι μας θύμησες τώρα)
ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ (1985)
Χρήστος Αβράμης: Φωνή
Δημήτρης Κατής: Κιθάρα, Πιάνο, Φωνή
Μιχάλης Ζαγοραίος: Κιθάρα
Τάκης Κυριαζής: Πλήκτρα
Νίκος Μάσιος: Μπάσο
Πάνος Βασιλόπουλος: Τύμπανα
Θανάσης Ζαχαρόπουλος: Πλήκτρα (+)
Μαριάννα Ζορμπά: Όργανο (+)
Ελληνικό συγκρότημα heavy metal, κάτι σαν Power Metal, αλλά με στίχους από το Ελληνικό επικό στοιχείο. Καλό θα έλεγα σε γενικές γραμμές αν σου αρέσει το επικό μέταλο και οι καθαρές φωνές και ρυθμοί.
Εγιναν γνωστοί το 1992 που η ΕΜΙ κυκλοφορεί τη συλλογή Classics Metal Ballads με πρώτο (νομίζω) Ελληνόφωνο Heavy Metal band τους ΕΞΟΡΙΣΤΟΥΣ.
Καπάκι σκάει και στην ET1 η εκπομπή MetalMania με παρουσιαστή τον Δημητρη Κατή να παρουσιάζει κάθε κυριακή 1 ώρα μεταλλάδες απο τους Slayer ως Sabbath. Πολλές φιλίες με τον 'gourou' Γιάννη Κουτουβό.
Πασίγνωστο το κομάτι ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ
"Κάνω μια ευχή ξανά να 'ρθεις
Αν μ' αναζητήσεις θα με βρεις
Δίχως να σκεφτείς έλα πάλι κοντά
Στη δικιά μου ζωή στη δικιά μου αγκαλιά που ζητά
Άνοιξη ξανά ακόμα τι να θυμηθώ
απ' τον καιρό που οι ΔΥΟ μαζί
ξεκινούσαμε εμείς
Ραντεβού στη χαρά
ναι ο έρωτας δίνει φτερά
Άνοιξη ξανά.."
Ρίξε μια ματιά στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουν αλλάξει και ύφος μετά την συμμετοχή άγγλου τραγουδιστή.
Έβγαλαν και καινούργιο δίσκο, το Wrath Of Zeus, που είναι και καλά Epic Metal, αλλά μάλλον σε Heavy Rock μου κάνει με τσιρίδες... Δεν μ' άρεσε καθόλου.
Αντε και για τον επομενο δισκο προτεινω "Zeus is fucked"...
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
υποκλινομαστε και σε ευχαριστουμε
υγ:εννοειτε οτι ειναι κλασεις ανώτερο απο τον αετο του σφακιανάκη![]()
Μια γνωμη βρε παιδια!Θελω να κανω ενα βιντεακι,αλλα δε ξερω τι τραγουδι να βαλω.Μπορειτε να μου προτεινετε κατι??Κατι σε ελαφρο ροκ,οπως το Splinter απο Exies(δε μπορω να χρησιμοποιησω αυτο επειδη υπαρχει σε αλλο βιντεο).
Bookmarks