Οι Guns and roses στο Rockwave!!Τα 'παιξα.Ακομα υπαρχουν;;Που ειχαν εξαφανιστει τοσο καιρο;;
Καλά να πάθετε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Οι Guns and roses στο Rockwave!!Τα 'παιξα.Ακομα υπαρχουν;;Που ειχαν εξαφανιστει τοσο καιρο;;
Για την ακριβεια ο Axel με 4 ξεκαρφωτους...
Ετοιμάζουν και καινούργιο άλμπουμ, παρακαλώ (ναι, εδώ και πολλά χρόνια το ετοιμάζουν, αυτή την φορά το τελειώνουν, έχουν σκάσει και demos στο internet)... Πάντως τα παλιά τους θα ήταν ωραίο soundtrack για το Πορτογαλία - Ολλανδία.
Είχε στη ΝΕΤ sountrack στο ξύλο το paradise city!Αρχική Δημοσίευση από petroskappa
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μου χτυπήσατε την ευαίσθητη χορδή... Guns n Roses, το γκρουπ που έχει σημαδέψει όλη την ζωή μου... από το άγριο Αppetite for destruction, στο ημιμελωδικό Lies και στα υπέροχα Use your Illusion I και II. Συγκινήθηκα και μόνο που θα ξαναδώ τον Axl μετά από 14 χρόνια, από την συναυλία στο ΟΑΚΑ το '92. Αγαπημένο μου το Estranged. Εννοείται πως ήδη πήρα εισιτήρια για Μαλακάσα... (45 η προπώληση...)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Και εμενα Αντρεα ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα αλλα πολυ φοβαμαι οτι αυτο που θα δεις στη Μαλακασα θα ειναι ενα κακεκτυπο του παλιου θρυλικου συγκροτηματος.
Μπα... ξέρω τί θα δώ... Εχω κατεβάσει την συναυλία τους πριν λίγες μέρες στην Πορτογαλία... δεν είναι και τελείως χάλια... Αξιοπρεπής ο Αξλ, κάνει και τις κούρσες του, δεν θα δω Σλας ούτε -κύρίως- θα τον ακούσω, το ξέρω, οι νέοι είναι οκ αλλά όχι οι παλιοί Γκανς, λένε όλα τα παλιά και κάποια νέα από το Chinese Democracy που ένας Θεός ξέρει πότε και αν θα βγει ποτέ... Τους προτιμώ πάντως από το να δω τα ρεμάλια που κυκλοφορούν και λυμαίνονται την ροκ μουσική... Εδώ που τα λέμε τους προτιμώ ακόμα και στην χειρότερη μορφή τους απ'ότιδήποτε άλλο...Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
1925
Πες τα χρυσοστομε. Ν'αγιασει το στομα σου.Αρχική Δημοσίευση από oikon7
Αυτό το παίχτη, πόσα Καρχίρε είναι?
Βλέποντας τον φίλο La Boetie στο forum, θυμήθηκα ένα παλιό του post:
Επειδή το Illinoise του Stevens όπως και το άλμπουμ των The Go! Team είναι θαυμάσια, είπα να κάνω upload δυο κομματάκια για να πάρετε μια γεύση:Αρχική Δημοσίευση από La Boetie
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oikon7 : 06-07-06 στις 15:57
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
... τα δοκίμασα όλα και κατεβαίνουν κανονικά. Voikon ελπίζω να βρεις λίγο χρόνο στο βαρυφορτωμένο σου πρόγραμμα :p να τα κατεβάσεις και συ, για να πάρεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται. Άντε, γιατί πολύ έχεις χαλαρώσει μου φαίνεται...!
Χθες ξεκίνησε το Rockwave festival με τους Guns n' Roses...
Mάγκες, την χάρηκα πολύ την συναυλία... Περίμενα πολύ χειρότερα τα πράγματα, ο Αξλ αναπνέει ακόμα (αν και μετά από κάθε δυο τραγούδια έτρεχε για να εισπνεύσει οξυγόνο...) καλοί οι νέοι αλλά Σλας και Νταφ δεν είναι... Πάντως περίμενα μια συναυλία του 5 και μου βγήκε του 8!
Ακουσα ξανά live παλιά αγαπημένα, ο χώρος γεμάτος από 30κάτιδες που (λογικά) ήξεραν τα τραγούδια καλύτερα από την πιτσιρικαρία, τρομερή ατμόσφαιρα, γενικά δεν λυπήθηκα τα 50 ευρώ που έδωσα.
1925
Για τους φιλους του Metal εχω να ανακοινωσω οτι στις 25 Νοεμβριου ερχονται οι Manowar στο κλειστο του ΟΑΚΑ!Γουσταρω!
Για να αλλάξουμε εντελώς θέμα, μου άφησε πολύ καλή εντύπωση το soundtrack της ταινίας "Το χρονικό της Νάρνια", όπως και το καινούριο CD της Αποστολίας Ζώη "Θ' αφήσει εποχή". Έχουν ωραία κομμάτια. Αυτό, ωστόσο, που ανακάλυψα πριν από λίγες μέρες ήταν το soundtrack από όλες τις ταινίες του Morricone, όπου, φυσικά είχε και τα γνωστά κλασσικά τραγούδια από τα ουέστερν "Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος", "Για μια χούφτα δολλάρια", Μονομαχία στο Ελ Πάσο" κ.α.
Ναι καλα αυτοι ολο ερχονται..και ολο τα χερια και τα ποδια του σπαει ο αλλος.Ξενερωσαμε..γαιτι φαγαμε μονο τους soulfly στην μαπα..και ξενερωσαμε κιολας...Αρχική Δημοσίευση από Hetfield
θρυλε για σενα πνιγηκαμε στο αιμα
8/2/81........
Κατι ασχετο:επειδη εχω χαθει απο τα μουσικα δρωμενα εδω και κατι χρονια εχω να ρωτησω κατι:πιστευετε οτι μια συναυλια Rammstein εδω στην Ελλαδα θα γεμιζε ενα γηπεδο(πχ σαν το Καραισκακη);;Ειναι αρκετα δημοφιλεις εδω;;
Bookmarks