sabar77 (05-06-14)
sabar77 (05-06-14)
celticfrost (05-06-14), Rena (05-06-14)
sabar77 (05-06-14)
Eχεις και τον κορλεονε να μας κλειδωνει εκτος στο θεμα του Μουντιαλ.
Fear of the dark!!!
Μπα Motorhead ειναι μονο οι Motorhead.
Μονο οσον αφορα την ταχυτητα επιρρεασαν οι Motorhead.
Για μενα οι Priest γεννησαν τους Slayer και οι Slayer oοοοοολους τους υπολοιπους,ειδικα στο ξεκινημα της thrash σκηνης ολα τα γκρουπ θυμιζαν Slayer.
Οπως και οι slayer στον πρωτο τους δισκο ειναι σαν να ακους Priest.Δισολια στην δισολια.
Αποψεις ειναι αυτες βεβαια.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
celticfrost (05-06-14)
Mε φτιάξατε καλά απόψε
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (05-06-14)
Iron maiden!!!
Σαφεστατα βρε και ειναι αποψεις αυτες ....αλλα οταν ακους το μπασο του Araya στον show no mercy και ιδιαιτερα τα μετρηματα του Lombardo στα δικασα , εκει προσωπικα λεω " οκ ....motorhead" .
Ναι μετά ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι ......... ώσπου λίγο αργότερα ήρθαν οι Venom και οι μεγάλοι Hellhammer ........
Στην όλη ιστορία του New wave of British heavy metal , θα ήταν μεγάλη αδικία ( κάτι που συμβαίνει συνεχώς ) να μην αναφέρουμε τους Holocaust οι οποιοι εγραψαν τον υμνο του metal <<heavy metal maniac >> , " Where is the power , where is the glory , Heavy metal is my story "
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩω Flight of icarus δεν ειναι αυτο?
Aces high!!!
Μου χουν παρει τα μυαλα αποψε!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ναι σορυ Τελειο τραγουδι!!!!!
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
celticfrost (05-06-14)
Στο μεταξυ το hellhammer μου θυμισε αυτον,για τον οποιο λενε οτι ειναι ο καλυτερος ντραμερ.
The evil that men do!!!!!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
dtakis80 (06-06-14)
Bookmarks