Σελίδα 435 από 464 ΠρώτηΠρώτη ... 35135235335385395405415425431432433434435436437438439445455 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 8.681 έως 8.700 από 9262

Θέμα: Μουσικά Θέματα

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Μουσικά Θέματα

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Kαι μιας και θυμήθηκα τους Εξόριστους με δόξα και τιμή, ας θυμηθούμε μαζί και αυτήν την ανυπέρβλητη κομματάρα που έγραψαν εκεί στα τέλη της τιμημένης δεκαετίας του '80

«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

3. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (24-04-14), Rena (25-04-14)

ΧΟ ΧΟ ΧΟ Το avatar του χρήστη 8PYLOS

Thanks
    2.202
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.549 φορές σε 1.565 μηνύματα
    Ignore User

Κοσμά, το συνεχίζω: ο Κατής σήμερα γράφει epic music και [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].

Είναι έτσι:

...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (24-04-14)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Epic έγραφε πάντα, από τον πρώτο του δίσκο το 1987 - προτού κάνει τους Εξόριστους δηλαδή.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (24-04-14)

Το avatar του χρήστη o brian o clough

Περιοχή
    Στη φωλιά του κούκου
    Thanks
    15
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 33 φορές σε 22 μηνύματα
    Ignore User

καλησπέρααα..

το κορμί μου το φιδίσιο το 'χω χτίσει με παστίτσιο

Thanks
    2.202
    Ignore User

Αφιερωμένο στην ομαδάρα μας στο μπάσκετ που 3 χρόνια τώρα (περιλαμβάνω ΚΑΙ τη φετινή χρονιά) μας κάνει ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

ΚΑΙ όταν παίρνει την Ευρωλίγκα ΚΑΙ όταν πέφτει με ψηλά το κεφάλι...

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (29-04-14)

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.060 φορές σε 7.609 μηνύματα
    Ignore User

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.685
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

«Είχαμε συμφωνία θανάτου. Να με θάψετε δίπλα στη Νάνσι». Η τελευταία επιθυμία του Βίσιους των Sex Pistols, πριν τη μοιραία δόση

Στις 2 Φεβρουαρίου του 1979, ο Σιντ Βίσιους βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του, σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.
    Οι γιατροί κατέληξαν, ότι ο θάνατός του προήλθε από υπερβολική δόση ηρωίνης κι ότι επρόκειτο για ατύχημα. Δε συμφώνησαν όλοι με αυτή την άποψη. Ο δημοσιογράφος Άλαν Πάκερ αποκάλυψε, ότι η μητέρα του Σιντ, Αν Ρίτσι, παρείχε την τελευταία θανατηφόρα δόση στο γιο της.
    Όμως ανακάλεσε τη δήλωσή του και υποστήριξε ότι του είχαν πει ψέματα. Παρόλο που η Αν προσέφερε ναρκωτικά στον γιο της, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, δεν ήταν αυτή που προκάλεσε τον θάνατό του εκείνο το βράδυ.
    Λίγες μέρες μετά, η μητέρα του Σιντ βρήκε στην τσέπη του αγαπημένου του δερμάτινου μπουφάν, ένα σημείωμα: «Είχαμε μια συμφωνία θανάτου και πρέπει να κρατήσω τον λόγο μου. Σας παρακαλώ να με θάψετε δίπλα στο μωρό μου. Θέλω να με θάψετε με το δερμάτινο μπουφάν μου, το τζιν και τις μπότες μου. Αντίο».
    Ο Σιντ Βίσιους.

Ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε η εγκυρότητα του σημειώματος, αλλά για πολλούς ο Σιντ αυτοκτόνησε, γιατί δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς την αγαπημένη του Νάνσι Σπάνγκεν. Η Νάνσι είχε πεθάνει 4 μήνες πριν, στις 12 Οκτωβρίου του 1978. Είχε μαχαιρωθεί στην κοιλιά και είχε πεθάνει από αιμορραγία. Όταν τη βρήκαν, στο δωμάτιο υπήρχε μόνο ο Σιντ, που κοιμόταν βαθιά.
    Ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, δεν ήταν άλλος απ’ τον Σιντ Βίσιους, ο οποίος πέθανε πριν προλάβει να γίνει η δίκη. Ο Σιντ και Νάνσι γνωρίστηκαν το 1977, λίγο καιρό αφότου ο Σιντ έγινε επισήμως μέλος του πανκ συγκροτήματος «The Sex Pistols».
    Ο Βίσιους συλλαμβάνεται.

Η Νάνσι ήταν ναρκομανής και παρείχε σεξουαλικές υπηρεσίες, για να βρει τα χρήματα για τη δόση της. Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος την αντιπαθούσαν και έκαναν ότι μπορούσαν, για να την κρατήσουν μακριά απ’ τον Σιντ. Πίστευαν ότι ήταν πολύ κακή επιρροή κι ότι τον παρέσυρε στην ηρωίνη.
    Ο Σιντ δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιήσεις των φίλων του και η «κατρακύλα» συνεχίστηκε ακάθεκτη. Όταν οι Sex Pistols διαλύθηκαν, στις 14 Ιανουαρίου του 1978, η Νάνσι ανέλαβε να προωθήσει τη σόλο καριέρα του Σιντ. Ο Βίσιους ήταν ήδη ένας από τους εκπροσώπους της πανκ σκηνής.
    Σιντ και Νάνσι.

Ο μάνατζερ των Sex Pistols, Μάλκομ Μακλάρεν, είχε πει ότι μπορεί ο Τζόνι Ρότεν να είναι η «φωνή» της πανκ, αλλά ο Σιντ είναι το «πρόσωπο».
    Η Νάνσι ήταν η «πατερίτσα» του, σύμφωνα με τον Ρότεν. Ο Βίσιους ήταν τελείως εξαρτημένος από εκείνη. Η Νάνσι του έδινε ηρωίνη, η Νάνσι μιλούσε για εκείνον και πολλές φορές η Νάνσι του υπενθύμιζε ότι έπρεπε να φάει.
    Ποιος μαχαίρωσε τη Νάνσι;
    Το πρωί της 12ης Οκτωβρίου, η ρεσεψιόν του ξενοδοχείο Τσέλσι στη Νέα Υόρκη, δέχτηκε μια πανικοβλημένη κλήση: «Υπάρχει πρόβλημα στο δωμάτιο 100».
    Σε εκείνο το δωμάτιο έμενε το ζεύγος Κος και Κα Τζόν Ρίτσι. Ήταν ο Σιντ και η Νάνσι, που χρησιμοποιούσαν το πραγματικό όνομα του Βίσιους. Ο Σιντ περπατούσε αναστατωμένος στον διάδρομο έξω απ’ το δωμάτιο, ψελλίζοντας ακατανόητες λέξεις. Ήταν εμφανές ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
    Σιντ και Νάνσι.

Το πτώμα της Νάνσι βρισκόταν στο μπάνιο. Φορούσε μόνο μαύρα εσώρουχα και είχε μια πληγή από μαχαίρι στο κάτω μέρος της κοιλιακής χώρας. Τα άσπρα πλακάκια του μπάνιου είχαν γίνει κατακόκκινα απ’ το αίμα.
    Όταν έφτασε η αστυνομία, ο Βίσιους ακούστηκε να λέει: «Τη σκότωσα… δε μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή. Έπεσε πάνω στο μαχαίρι μου». Το μαχαίρι του Σιντ ήταν πράγματι αυτό που είχε σκοτώσει τη Νάνσι. Ο Σιντ ήταν ο μόνος ύποπτος για τη δολοφονία.
    Άλλωστε, δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ξυλοκοπούσε άνθρωπο. Συνήθιζε να μπλέκεται σε καυγάδες, να επιτίθεται σε κόσμο απρόκλητα. Είχε χτυπήσει και τη Νάνσι ορισμένες φορές.
    Η κατάθεσή του άλλαζε συνέχεια. Είπε ότι είχαν μαλώσει εκείνη τη νύχτα κι ότι τη μαχαίρωσε, αλλά δε σκόπευε να τη σκοτώσει. Μετά υποστήριξε ότι δε θυμόταν τίποτα. Στο τέλος ανέφερε ότι η Νάνσι έπεσε πάνω στο μαχαίρι του.
    Ο Βίσιους στην αστυνομία.

Οι γνωστοί του ζευγαριού δεν πίστευαν ότι ο Σιντ είχε σκοτώσει τη Νάνσι. Είχαν ακούσει τον Βίσιους να λέει ότι ήθελε να την παντρευτεί και θεωρούσαν ότι αν τη μαχαίρωσε, ήταν ατύχημα.
    Πολλοί θεωρούν ότι ο δολοφόνος ήταν κάποιος άλλος ένοικος του ξενοδοχείου, που τη σκότωσε όσο ο Σιντ κοιμόταν. Όταν η Νάνσι είχε έρθει στο ξενοδοχείο το προηγούμενο βράδυ, κουβαλούσε μαζί της πολλές χιλιάδες δολάρια. Το επόμενο πρωί τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί.
    Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, ο δολοφόνος είχε μπει στο δωμάτιο με σκοπό να ληστέψει το ζευγάρι και στην προσπάθεια να διαφύγει, μαχαίρωσε τη Νάνσι. Ο Βίσιους πλήρωσε εγγύηση 50.000 δολάρια και δεν φυλακίστηκε.
    Δέκα μέρες μετά τον θάνατό της, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, αλλά πρόλαβαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και να του σώσουν τη ζωή. Στις 9 Δεκεμβρίου, μπλέχτηκε σε καβγά με τον αδερφό της τραγουδίστριας Πάτι Σμιθ και συνελήφθη. Έμεινε στη φυλακή μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.
    Την επόμενη μέρα, ήταν νεκρός.
    Ο Σιντ Βίσιους γεννήθηκε στις 10 Μαΐου του 1957 και όταν πέθανε, ήταν μόλις 21 ετών.
    Στην πρώτη του συνέντευξη, στις 11 Ιουνίου του 1977, είχε πει: «Μάλλον θα πεθάνω 25 χρονών. Αλλά θα έχω ζήσει όπως θέλω εγώ».
    Δημοσιογράφος: Τι πιστεύεις το έκανε να συμβεί;
    Σιντ Βίσιους: Ήταν γραφτό να συμβεί. Η Νάνσι είχε πει ότι θα πεθάνει πριν γίνει 21 ετών.
    Δημοσιογράφος: Τι θα ήθελες να γίνει τώρα, μέσα στα επόμενα ένα-δύο χρόνια;
    Σιντ Βίσιους: Θέλω να περάσω ωραία.
    Δημοσιογράφος: Με ποιον τρόπο;
    Σιντ Βίσιους: Με οποιονδήποτε τρόπο. Απλά θέλω να περάσω ωραία. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μου.
    Δημοσιογράφος: Περνάς ωραία τώρα;
    Σιντ Βίσιους: Πλάκα κάνεις; Όχι, δεν περνάω καθόλου ωραία.
    Δημοσιογράφος: Πού θα ήθελες να είσαι;
    Σιντ Βίσιους: Κάτω απ’ το έδαφος.
    Δημοσιογράφος: Σοβαρολογείς;
    Σιντ Βίσιους: Ναι.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (17-05-14)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Αλλα 2 παιδια ειχαν βαλει και τον Van damme,που ηταν ακομα πιο ταιριαστο.

Οριστε και η εκδοση με Τσακι Τσαν

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.685
    Ignore User

Φρανκ Σινάτρα. Ο άνθρωπος της μαφίας και ο κούριερ της CIA

Η σύνδεση του Φρανκ Σινάτρα με τη μαφία και ο ρόλος του στην πολιτική διαδρομή του Τζον Κένεντι

Το 2000, εκδόθηκε το βιβλίο «Κόρη του Πατέρα μου», της κόρης του Σινάτρα, Τίνα. Η Τίνα αποκαλύπτει τις διασυνδέσεις του πατέρα της με τη μαφία και τον ρόλο του στην πολιτική διαδρομή του Τζον Κένεντι προς τον Λευκό Οίκο.

Η Τίνα Σινάτρα
    Οι Κένεντι, σύμφωνα με τη Μηχανή του Χρόνου, γνώριζαν ότι ο Σινάτρα διατηρούσε επαφές με τον μαφιόζο Σαμ Τζιανκάνα. Ο πατέρας του Κένεντι, Τζόσεφ, που οργάνωνε την προεκλογική του καμπάνια, θεωρούσε απαραίτητη την ψήφο των συνδικάτων για την εκλογή του γιου του. Επικοινώνησε λοιπόν με τον τραγουδιστή και του ζήτησε να διαμεσολαβήσει με τη μαφία, η οποία θα το «κανόνιζε». «Δεν έπρεπε να φανεί ότι οι Κένεντι είχαν άμεση σχέση με τη μαφία», γράφει η Τίνα Σινάτρα.

Ο Σίνατρα με τον Κένεντι
    Γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκε ο Σινάτρα, ως συνδετικός κρίκος, αφού κανείς δεν θα μπορούσε να κατηγορήσει τον μελλοντικό πρόεδρο για τη φιλία του με έναν διάσημο καλλιτέχνη. Οι επαφές έγιναν και βοήθησαν στην εκλογή του νέου προέδρου. Όταν ο Κένεντι βρέθηκε στον Λευκό Οίκο, άρχισε εκστρατεία εναντίον της μαφίας και ο μαφιόζος Τζιανκάνα έγινε έξαλλος. Θεωρούσε ότι ο Πρόεδρος του χρωστούσε χάρη και ότι τον είχε προδώσει. Σύμφωνα με την Τίνα, ο Σινάτρα τότε υποστήριξε τον Πρόεδρο. Είπε ότι δεν ήταν ο Κένεντι που χρωστούσε χάρη στον μαφιόζο, αλλά ο ίδιος ο Σινάτρα, αφού εκείνος είχε ζητήσει βοήθεια. Η «τιμωρία» του Σινάτρα ήταν να τραγουδήσει στο κλαμπ του Τζιανκάνα, Βίλα Βένις, στο Σικάγο. Το πρόγραμμα που του επέβαλε ο μαφιόζος, απαιτούσε 16 παραστάσεις μέσα σε 8 μέρες. Σίγουρα ο Σινάτρα θα «κοράκιασε», αλλά από τις μαφιόζικες τιμωρίες που έχουμε ακούσει, αυτή είναι μάλλον η πιο ανώδυνη.

Ο Σαμ Τζιανκάνα
    Ο κούριερ της CIA
    Στο βιβλίο της κόρης Σινάτρα, αποκαλύπτεται ότι ο Φράνκ εκτός από τη μαφία είχε συνεργασία και με τη CIA. «Επειδή είχε τη δική του αεροπορική εταιρεία, η CIA του ζητούσε να μεταφέρει σώματα. Ζωντανούς ανθρώπους, διπλωμάτες, όχι πτώματα. Και διάφορα απόρρητα έγγραφα». (η φράση είναι ακριβής μετάφραση των δηλώσεων της Τίνας). Ο Σινάτρα δεν είχε αποκαλύψει ποτέ το περιεχόμενο των δεμάτων: «Τον ρωτάγαμε, αλλά δεν μας έλεγε».
    Άλλες διασυνδέσεις
    Ο Σινάτρα είχε πολλές συνδέσεις με την αμερικάνικη μαφία και το FBI τον είχε «πάρει χαμπάρι». Ο φάκελός του έφτανε τις 2.403 σελίδες. Όμως, ποτέ δεν κατάφεραν να βρουν αδιάσειστες αποδείξεις. Ένας απ’ τους θείους του, ο Μπέιμπ Γκαβαράντε, ήταν μέλος συμμορίας που συνεργαζόταν με την οργάνωση του μαφιόζου Γουίλι Μορέτι. Η πρώτη γυναίκα του Σινάτρα, η Νάνσι Μπαρμάτο, ήταν ξαδέρφη ενός από τα υψηλά στελέχη της οργάνωσης Μορέτι. Ο Σινάτρα μάλιστα, είχε τραγουδήσει στον γάμο της κόρη του Μορέτι. Επιστήθιος φίλος του Σινάτρα ήταν και ο Τσαρλς «Τυχερός Λουτσιάνο», ο ισχυρότερος μαφιόζος της Αμερικής εκείνη την περίοδο.

Ο Τσαρλς «τυχερός Λουτσιάνο»
    Τον Δεκέμβριο του 1946, κάλεσε όλους τους επικεφαλής των μεγάλων οικογενειών σε συγκέντρωση στην Κούβα. Τις συζητήσεις θα συνόδευε η μαγευτική φωνή του Φρανκ Σινάτρα. Ο Τζόζεφ «Ντοκ» Στάτσερ, ο Εβραίος μαφιόζος που ένωσε την εβραϊκή και ιταλική μαφία σε μία μεγάλη «εθνική» οργάνωση, είχε πει: «Ήμασταν πολύ περήφανοι για τον Φρανκ. Μου έλεγαν πάντα ότι είχαν ξοδέψει πολλά χρήματα για να τον βοηθήσουν να κάνει καριέρα, από τότε που ήταν στην μπάντα του Τόμι Ντόρσι. Στον «Τυχερό Λουτσιάνο» άρεσε πάρα πολύ η φωνή του Φρανκ. Ο Φράνκι ήρθε στην Αβάνα με τους Φισέτι, με τους οποίους ήταν πολύ φίλος. Βέβαια, η συνάντησή μας δεν είχε καμία σχέση με την παράσταση που έδωσε. Είχαν φέρει όλοι φακέλους με χρήματα για τον Λουτσιάνο. Είχαν έρθει για να δηλώσουν την υποταγή τους σε αυτόν».
    Ο Σινάτρα είχε δώσει 2 εκατομμύρια δολάρια στον φίλο του και μία χρυσή ταμπακέρα, με την επιγραφή «Στον αγαπημένο φιλαράκο μου Τσάρλι, απ’ τον φίλο του, Φρανκ». Πιστεύεται ότι στον Σινάτρα ήταν βασισμένος ο χαρακτήρας «Τζόνι Φοντέιν» στο βιβλίο του Μάριο Πούτζο, που έγινε αργότερα η ταινία «Νονός» απ’ τον Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Ο Σινάτρα ήταν έξαλλος που συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο. Οι «ύποπτες» γνωριμίες του ήταν ένα θέμα, που πάντα απέφευγε. Αν και δεν έγινε ποτέ γνωστή κάποια συγκεκριμένη δράση του για λογαριασμό της μαφίας, όλοι γνωρίζουν τη σχέση του με τον υπόκοσμο και το βιβλίο της κόρης του, απλά επιβεβαιώνει τις φήμες. Πέθανε στις 14 Μαΐου του 1998, σε ηλικία 82 ετών.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (18-05-14)

Thanks
    2.202
    Ignore User

Καλό βράδυ αδέρφια!

Scorpions Berlin Philharmonic Orchestra - Rock You Like a Hurricane

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (20-05-14)

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.685
    Ignore User

Ποιος είναι ο πιτσιρικάς του ιδιωτικού σχολείου που ποζάρει μπροστά στο κύπελλο

Γεννήθηκε στη Ζανζιβάρη την περίοδο που ήταν βρετανική αποικία.
    Ωστόσο ήταν Ινδός της ένδοξης φυλής των παρσί. Ο πατέρας του εργαζόταν για τους Βρετανούς αποικιοκράτες και για να μη χάσει τη θέση του, αναγκάστηκε να μετακομίσει με όλη την οικογένεια στην Αφρική.
    Όταν ο μικρός έγινε εννιά χρονών, ο πατέρας του τον έστειλε σε ιδιωτικό σχολείο της Ινδίας, όπου πήρε βρετανική ανατροφή.
    Ο μικρός Φαρόκ Μπουλσάρα τραγουδούσε συνέχεια και οι καθηγητές του διέγνωσαν το μουσικό ταλέντο και την ιδιαίτερη καλλιτεχνική του κλίση.
    Παρότρυναν τους γονείς του να παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου και έτσι ξεκίνησε η θριαμβευτική του πορεία.
    Μόνο που τότε δε φανταζόταν τη συνταρακτική συνέχεια.
    Ο Φαρόκ στο βρετανικό σχολείο απέκτησε το παρατσούκλι Φρέντι.
    Το κράτησε και με αυτό ξεκίνησε την καριέρα του.
    Όταν επέστρεψε στη Ζανζιβάρη ήταν 17 ετών.
    Η οικογένεια του αναγκάστηκε να φύγει μετά από μία εξέγερση.
    Επόμενη στάση Λονδίνο και πλέον όλα ήταν πιο εύκολα.
    Μόνο που άλλαξε και το επίθετο του και από Φρέντι Μπουλσάρα, λεγόταν πια Φρέντι Μέρκιουρι.
    —John Lennon

Thanks
    2.202
    Ignore User

Στην αρχή μπερδεύτηκα από τα δόντια και νόμιζα ότι ήταν ο Σουάρες της Λίβερπουλ!!!

ΜΕΓΑΛΕ ΦΡΕΝΤΙ ΜΕΡΚΙΟΥΡΙ!!!

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (29-05-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.039
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.451 φορές σε 19.055 μηνύματα
    Ignore User

"Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Ξερω ειμαι απαραδεκτη γαυρινα.Επρεπε να βαλω κατι για 29 προς τιμην του τρακη,αλλα θα βαλω αυτο:

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (29-05-14)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Kαι εγώ αυτό:

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (29-05-14)

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Σελίδα 435 από 464 ΠρώτηΠρώτη ... 35135235335385395405415425431432433434435436437438439445455 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές