Σύντομα θα σε εξυπηρετήσουν οι master του download (Ηellraiser & drizzt) Ρένα.
Λοιπον κατεβασα το emule,to bitcomet και το μtorrent.Επισης κοιταξα και το cobycentral.Δεν καταλαβαινω πως κατεβαζω τραγουδια![]()
.
Ειχα συνηθισει με το kazaa.
Σύντομα θα σε εξυπηρετήσουν οι master του download (Ηellraiser & drizzt) Ρένα.
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Ενταξει το καταλαβα το Βitcomet.Θα δοκιμασω και τα δικα σου βασιλη.
Να στε καλα!!!!Πολυ καλα τα site.Ηδη κατεβαζω cranberries απο το bitcomet και υπογεια ρευματα απο το limewire!!![]()
![]()
Exω παλι αποριες.Το limewire μπορουμε να το χρησιμοποιουμε μονο οσο ειμαστε στο ιντερνετ,ετσι;;Δηλαδη δεν υπαρχει τροπος να αποθηκευσουμε τα τραγουδια στον υπολογιστη,ε;;
Σχετικα με το emule,δε μπορω να συνδεθω.Μου βγαζει ολες τις συνδεσεις dead.Μηπως πρεπει να κανω κατι;;Πχ να δημιουργησω μια νεα;;
Σάκη ξεκίνα το download ...Αρχική Δημοσίευση από petroskappa
![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Φυσικά και αποθηκεύεις τα τραγούδια. Τα κάνεις download και αυτά πάνε σε έναν φάκελο. Το ποιος είναι ο φάκελος το βλέπεις αν πας στα Εργαλεία > Επιλογές. Θα ανοίξει ένα νέο κουτάκι που θα λέει Αποθήκευση αριστερά. Στο Κατάλογος (θα λέει λογικά C:\Program Files\Limewire ή κάτι παρεμφερές) θα δεις ποιο είναι το folder που έχεις κρατήσει τα τραγούδια. Πας και τα βρίσκεις εκεί.Αρχική Δημοσίευση από Rena
Για το e-mule θα σε βοηθήσουν τα άλλα παιδιά, γιατί εμένα με εκνεύριζε σαν πρόγραμμα και το παράτησα.
Να μην κάνουν σχόλια οι άμουσοι, παρακαλώ...Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ
![]()
Toτε γιατι σχολιάζεις ρε Βασιλη; Χοχοχο... I am back άθλιε...Αρχική Δημοσίευση από petroskappa
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βρίσε κανονικά βρε και για μένα, με ένα άθλιος θα την σκαπουλάρει; ... εγώ του έχω υποχρέωση και σαν αντάλλαγμα πρέπει να μη τον βρίσω 24 ώρες (μεταξύ μας σιγά μη το τηρήσωΑρχική Δημοσίευση από sadi
) ... άτιμη ανάγκη.
![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eνταξει Βασιλη βρηκα που αποθηκευονται.Ευχαριστω!!!
Και μια απορια ακομα(στις ποσες καιγομαι;;;).Το dc πως το κατεβαζουν;;
Ναι γραφτηκα μελος στο Cοbycentral.Πραγματι εχει πολυ πραγμα!!!
Σχετικα με το Dc,κατεβασα το προγραμμα,τωρα τι πρεπει να κανω για να το ενεργοποιησω;;
Re paidia...ekeino to tragoudi tou Nino.....pou paizei stin diafimisi twn γκούντις.....pos legete?
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Ω καλά... μάλλον πρέπει να πάρεις τηλέφωνο κάποιον που ξέρει... Μπέρδεμα στην αρχή, αλλά άν του πάρεις τον αέρα...Αρχική Δημοσίευση από Rena
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Για οσους τους αρεσουν οι Red Hot Chili Peppers το καινουριο τους cd Stadium Arcadium ειναι μια απο τις καλυτερες δουλειες τους.
Πραγματικα αξιζει να το κατεβασετε για να το διαπιστωσετε και μονοι σας και μετα να το αγορασετε απο καποιο δισκαδικο.
Θα συμφωνήσω. Πολύ καλή δουλειά. Είναι διπλό cd, το πρώτο λέγεται Jupiter και το δεύτερο Mars... Απ'τις προτιμήσεις μου αυτόν τον καιρό...![]()
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
+1Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Όπως και η προηγούμενη δουλειά των RHCP, η καινούργια δεν ακούγεται ούτε με σφαίρες. Προσωπικά γούστα είναι αυτά...
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Bookmarks