Galletti97 (04-09-10)
[YOUTUBE]hNzunFoClh0[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Galletti97 (04-09-10)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κάποιες φορές μπερδεύομαι γιατί έχει παρόμοια εισαγωγή με το Imagine του John Lennon.
Du3lisT (10-09-10)
[YOUTUBE]h3rTTHlzWZ0[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
*****8.23*****
*****8.23*****
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pandragon : 08-09-10 στις 14:00
Το καινούργιο σύστημα επιτρέπει να βάλουμε βίντεο από διάφορες πηγές.
Πατάτε το εικονίδιοκαι βάζετε στο παράθυρο που ανοίγει όλο το λινκ, πχ [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ειτε είναι Hulu, ΥouTube, Vimeo,Dailymotion, Metacafe, Google, facebook θα το ανιχνεύσει και θα μας βγάλει το βίντεο και σε μεγάλο παράθυρο
Εχουμε κρατήσει τα εικονίδιακαι
μόνο για λόγους συμβατότητας
mikatsi (09-09-10)
Και μια που το Σάββατο θα τρέχουμε πάλι στας εξοχάς, ας μπούμε στο πνεύμα απο τώρα
Πήγες στους U2 πρόεδρε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Λείπει ο Μάρτης απο την Σαρακοστή;
Ειχαμε και προσκλήσεις, οπότε βολευτήκαμε και φτηνά έστω και τελευταία στιγμή
θα ανεβάσω βίντεο και φωτό το βραδάκι, απίστευτο show
differance (08-09-10)
[YOUTUBE]deV6_UQDg-I[/YOUTUBE]
Αφιερωμένο στους Βαλκάνιους "τσιγγάνους" που ξεφτύλισαν την "γύφτικη" συμπεριφορά αυτού που κάποτε αγαπούσαμε.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Eleni7 (08-09-10)
Eleni7 (10-09-10)
Rena (10-09-10)
Έλα χορεύουμε.....
Από το γιο μου παραγγελιά...
Ήρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! !!!![]()
![]()
![]()
Rena (10-09-10)
Bookmarks