Γενικα τα πηγανε καλα και οι 2 τερματζηδες! Ειδα κ αυτο το τρομερο κοντρολ με το γονατο του Κουρτουα που εβγαλε ζηλευτη ασιστ στον σαλαχ και γουσταρισα.
Μου θυμισε το κοντρολ του μικρου Γιωργακη!
Στο βιντεο του Παναη με τη Γουλβς πιο πανω,ο μαλακας ο Αλισον κανει το ιδιο λαθος που εκανε και χτες.Αντι να διωξει μακρια την μπαλα,ψαχνει τον συμπαικτη του στα δεξια και τη δινει κατευθειαν στον αντιπαλο.Αυτο θα πει να δουλευεις πανω στις αδυναμιες σου.![]()
Γενικα τα πηγανε καλα και οι 2 τερματζηδες! Ειδα κ αυτο το τρομερο κοντρολ με το γονατο του Κουρτουα που εβγαλε ζηλευτη ασιστ στον σαλαχ και γουσταρισα.
Μου θυμισε το κοντρολ του μικρου Γιωργακη!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ξυπνητηρι στις 6:57 με 13 τα κατό μπαταρια.Μπορει και να εχει σβησει το κινητο μεχρι τοτε...![]()
panahs7 (22-02-23)
Τσα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν συνεχίσει ο Κλοππ να κάνει τις ανωμαλίες που ξεκίνησε πέρυσι με τον Τ.Α.Α. και με τα υπόλοιπα πλάγια μπακ, δεν τους βλέπω ούτε να βγαίνουν Ευρώπη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μπορεί να πάρει Εμπαπέ όμως.
Δύσκολο μου φαίνεται...
Τουλάχιστον φαίνεται να συμμαζεύει το μπούγιο των μετρίων που είχε μαζευτεί στα χαφ...
flessanto (31-07-23)
Ο Κλοπ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν!
Δεν μπορώ να πω ότι δεν καταλαβαίνω την απόφαση...
Μάλλον του είπε ο Βαγγέλας οτι ψάχνουμε προπονητή για του χρόνου.
drizzt (26-01-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα έχει συμφωνήσει με γάβρο και αν ικανοποιήσει θα πάει Νότιγχαμ ή Ρίο Άβε.
Nikolaos_Kokkinos (26-01-24)
1ο φαβορί ο Τσάμπι Αλόνσο. Πολύ καλός και με φρέσκες ιδέες, θα αναγεννηθεί η Λίβε και θα τα σαρώσει όλα.
Στις προτιμήσεις του κόσμου, μπορεί, γιατί στην πραγματικότητα, το Μόναχο είναι πιο κοντά...
Μην ψαρωνετε ρε, εμείς έχουμε κλείσει ήδη Μουρίνιο. Μπορεί να κρατήσουμε τον Κλοπ στην αναμονή μέχρι να απολυθεί ο Μουρίνιο κάνα δυο μήνες μετά.
Που λέτε να πάει??Εγώ βλέπω να την αράζει και μετά καμιά Ρεάλ ή Μπάγερν ανάλογα με το ποια θα διώξει πρώτη τον προπονητή της.
Συγκεκριμένα με αυτές τις δύο, δύσκολα τον βλέπω καταπιάνεται.
Μπορεί να βλέπω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση τελευταία ότι ανεβαίνει η Ιταλία και πέφτει η Ισπανία και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να τον δω σε δύο χρόνια στη Μίλαν... Δεν είναι πολύ πιθανό βέβαια.
Συγκεκριμένα με αυτές τις δύο, δύσκολα τον βλέπω καταπιάνεται.
Μπορεί να βλέπω λάθος, αλλά έχω την εντύπωση τελευταία ότι ανεβαίνει η Ιταλία και πέφτει η Ισπανία και δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να τον δω σε δύο χρόνια στη Μίλαν... Δεν είναι πολύ πιθανό βέβαια.
Bookmarks