Αν έχεις ομάδα, θα παίρνεις 1 στα 3. Του χρόνου να δεις ότι η κούλα θα πάει τρένο και εμείς, καρμπόν την περυσινή χρονιά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Απειλείται" - δε τελείωσε...
Ξαναρχεται ο Σκοκο...
Ρε τι τραβαμε καθε χρονο...
Ωιμε! Ο καβούρια ακόμα παλεύει να πάρει τον Αραουχο στο τσάμπα. Παλεύει και για τον Πολωνο που έφερε δανεικό. Πραγματικά δεν ξέρω τι σόι διαιτητές μπορούν να σώσουν το τομάρι του. Υπάρχουν και όρια.
drizzt (21-04-20)
chainsaw (21-04-20)
Περιμένει να τελειώσει το γήπεδο για να πουλήσει την ΠΑΕ: Έχουν να παρελάσουν Σκλαβενίτηδες πάλι...
BrazHlias (21-04-20), pirateeeeeee (21-04-20)
Επικη η πρωτη σελιδα του sport24 σημερα το πρωι. Αρθρο του Βαγγελη Αρναουτογλου με τιτλο: "ΚOYΠΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" χαχαχα
Επιβεβιαωνεται η προφητεια του Πατερ Παΐσιου, θα προσθετα εγω.
Ντάμα, ή κανένα τριάρι;;;
drizzt (26-04-20)
Πιστευα πως ως Ολυμπιακοι οι οπαδοι, ειμαστε λιγο υπεροπτες, λαικιστες, με παρωπιδες, εντελως υποκειμενικοι. Ειχα φτασει σε αυτο το συμπερασμα κυριως εξαιτιας καποιων οπαδων οπως ο Τσουκαλας ας πουμε και υπεθετα πως η πλειονότητα των οπαδων μας ηταν πανω κατω σε αυτο το επιπεδο.
Οσο περνανε τα χρονια, αρχιζω και αλλαζω αποψη, διοτι τελικα αυτοι, τους "τσουκαλαδες" τους, τους κανουν δημοσιογραφους των ομαδων τους.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
giovanni#10 (26-04-20)
Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ ή στο "ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ". Ο Σαντοριναίος είπε πως η αε6άρα δε συζητάει προτάσεις κάτω από 6 εκατομύρρια ευρώ για το Μάνταλο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (27-05-20)
drizzt (27-05-20)
Τον Μπακασετα 1,3 δεν τον ειχαν δωσει; Μπορει να κανω και λαθος.
Τωρα το 6 εκατομμυρια, ειναι σαν να σου λεει, δεν πωλειται, εκτος αν βρεθει κοροιδο. Κι εμεις μπορουμε να βγουμε να πουμε, δεν πουλαμε τον Γκερερο κατω απο 5 εκατομμυρια.
Η σωστη ερωτηση προς τον Σαντοριναιο θα ηταν: Εσυ θα εδινες 6 εκατομμυρια για να παρεις τον Μανταλο στην ομαδα σου;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (27-05-20)
BrazHlias (27-05-20)
drizzt (27-05-20)
giovanni#10 (27-05-20)
Bookmarks