drizzt (24-10-18)
Είναι αήττητοι στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω.
drizzt (24-10-18)
flessanto (25-10-18)
Aυτό ήθελα κι εγώ να γράψω.
Η ανερχόμενη δύναμη των τζεντάι υπέκυψε στις ορέξεις όλων των αντιπάλων.
Έχουν ασελγήσει όλοι στο κορμάκι της καημενούλας της κούλας.
Ο Άλεφ, ο Μπακασέτας και τα υπόλοιπα αστέρια του αύριο, στον χώρο του ευρωπαικού ποδοσφαίρου, περιέργως... δε βγάζουν αυτά που μπορούν φέτος, παρόλο που ο Ουζουνίδης, αυτό το ιερό τέρας της προπονητικής μαζί με τον Μουρίνιο έχουν και πάλι όλες τις αναποδιές στα πόδια τους.
Οι αεκτζηδες εχουν παθει παρακρουση λεμε,εχω δει κι εχω δει μαλακες στην ζωη μου,σαν κι αυτους κανεις.
Για μεγαλες εμφανισεις ακουω και διαβαζω,τρομαξαν την Μπαγερν λεει.
Και απ την άλλη εχεις τους Γερμανους που κραζουν την Μπαγερν επειδή εβαλε στο αεκακι μονο 2...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
drizzt (24-10-18)
Μέχρι 450.000 δίνει λέει για σιμοες ούτε ευρώ παραπάνω ο γατούλης
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (25-10-18)
450 μια χαρά είναι για τον σιμοες. Σιγά τον παίχτη. Τώρα αν μας πιάσει κότσους και του δώσουμε κανα 700ρι μάγκας θα είναι.
Ο γατούλης πάντως, όπως πολύ σωστά εξήγησαν στο ραδιόφωνο, δεν είναι πως έχει καβούρια. Απλά δεν θέλει να κάνει σπατάλες και να δημιουργήσει χρέη όπως οι προηγούμενοι.
Τα πάντα γίνονται με γνώμονα το καλό της αε6 και του Aiλλεινικου ποδωσφέρου.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μοναδικο του ελαφρυντικο ειναι οτι φτιαχνει γηπεδο. Απο του χρονου ή του παραχρονου θα μπορουμε ανετα να τον φωναζουμε "καβουρια".
Αλλοι κανουν αμκ για να φερουν τους ισολογισμους στα ισα. Εκεινος δε βαζει ουτε ευρω. Ολα τ'αλλα ειναι δικαιολογιες
flessanto (25-10-18)
Κατα τη γνωμη μου, ποδοσφαιρικα και οικονομικα ο τιγρης ειναι αψογος σε οτι εχει να κανει με την αεκ. Για τα παρασκηνιακα θα συμφωνησω πως αυτα γινονται μονο σε τριτοκοσμικες χωρες οπως η ελλαδα, αλλα κατα τα αλλα, τοσα μπορει τοσα κανει η αεκ.
Θεωρω πως ετσι ειναι το σωστο.
flessanto (25-10-18)
Αψογος σε τί, τυπε μου; Στο ότι εριξε την κούλα στη γ για να μην πλερώ; Να την έχει μετά παρθένα να την γυροβολάει στα χωράφια; Θα υπήρχε πρόεδρος του Ολυμπιακού να κάνει κάτι τέτοιο και θα τον λέγαμε... άψογο; Παλουκωμένος με βγαλμένα μάτια και αυτιά θα βρισκόταν...
There is a Dude in town
flessanto (25-10-18), giovanni#10 (25-10-18), pirateeeeeee (25-10-18), sabar77 (25-10-18)
ναι ρε ηλια.εχει δικιο ο τυπος.οι περισσοτεροι τον βριζουν γιατι τους εριξε στη γ εθνικη
για να τους παρει τσαμπα με το περιβοητο τηλεφωνημα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δε νομίζω πως έχει καβούρια ο Μελισσανίδης.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks