Ναι θα περάσουν την Μπενφίκα. Επειδη το έκανε μια φορά ο Ρομπέρτο και άλλη μια ο Γκαλέτι.
Όσο για τον Άγιαξ κρίμα που δεν είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι ο αιώνιος πελάτης του
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμαμαι εποχή που επαιζε ο αρης με μπαγερν. Στα εξι γκολ είχαν σταματησει οι γερμανοι.
Ηταν απο τους πιο διασκεδαστικους αγωνες που ειχα δει, επειδη δεν υπήρχε εκφωνητης (εκαναν απεργια) και ακούγοταν ο κόσμος και τα τραγουδια μετα απο καθε γκολ.![]()
ttg_red (31-08-18)
Ευτυχώς τους έκατσε πρόγραμμα "πέος". Μέσα στην καρδιά του χειμώνα και κάπου εκεί κοντά στο μεταξύ μας θα έχουν να παίξουν με Μπάγερν τα 2 παιχνίδια, όταν θα είναι όλα ανοιχτά.
differance (01-09-18)
Ο μπακασετας εφαγε δυο αγωνιστικες και εκκρεμουν οι τιμωριες των λιβαγια-λοπες.
Οπως βλεπω το προγραμμα, αν μετα την τεταρτη αγωνιστικη εχουν πανω απο ενα βαθμο θα πρεπει να πανηγυριζουν.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (01-09-18)
flessanto (01-09-18)
Καθώς περίμενα να παραγγείλω σε σουβλατζίδικο πετυχαίνω τον τίγρη να αρπάζει δυο πιτόγυρα και να τρέχει για να μη πληρώσει.
Κερδίζουν με πεναλτι
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η εξυγίανση συνεχίζεται. Να βγουν οι ντροπιασμένοι Ολυμπιακοί στο τηλέφωνο.
BrazHlias (01-09-18), flessanto (01-09-18), pirateeeeeee (01-09-18), The Dude (01-09-18)
Έν τω μεταξύ η αεξ δε βλέπεται. Ειναι άθλια.
Με τους διαιτητές τι να τις κάνει τος μεταγραφές ο γατούλης
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (01-09-18)
ΜΠΕΣ ΣΚΑΤΟΜΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κοιτά ρε το δοκάρι τους έσωσε
flessanto (01-09-18)
Κοιτα πως παιρνουν αποτελεσματα τα καργιολικια...
Πρεπει να τους γαμησουμε φετος.... Δε δεχομαι ουτε καν ισοπαλια...
Πέρασαν απ' τον Αστέρα τα πουστράκια; Δεν έπρεπε.
Bookmarks