Καλη πρωταπριλια
Μμμμμ ωραίο το πρωταπριλιάτικο πάνω πάνω ρε κωλογαμημένοι... Εντωμεταξύ από που κι ως πού κάνουν πνεύμα για την Ευρώπη αυτοί που δε μπορούν να νικήσουν ούτε τη Ντυναμό Αρχίδας; ... Καλή διάλυση σας εύχομαι.
Καλη πρωταπριλια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ένα κουίζ που διαβάσαμε στη στήλη Whispers της εφημερίδας Κεφάλαιο: " Ποιο είναι το λαμπερό ζευγάρι από τη showbiz και τον αθλητισμό που,έπειτα από αρκετά χρόνια γάμου, εξακολουθεί να ζει τον έρωτά του σε πολυτελές σπίτι των βορείων προαστείων, το οποίο μάλιστα είχε ακουστεί ότι ήταν υποψήφιο προς πώληση;Το ζευγάρι λέγεται ότι αντιμετωπίζει σήμερα παρά ποτέ σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να έχει στην υπηρεσία του τρεις οικιακές βοηθούς φιλιππινέζικης καταγωγής και στο ψυγείο του μια ντουζίνα Dom Perignon έτοιμες προς κατανάλωση.Διότι οι δύσκολοι καιροί θέλουν καλοπέραση..."
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Αυτά τα ανώνυμα δήθεν ψαγμένα "ρεπορτάζ" πάντα μου 'φερναν αναγούλα!
Σωστό και αυτό.
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Πριν λίγο άκουσα στα αθλητικά του Μέγκα ότι ο Μπαϊρακτάρης απέσυρε το όποιο ενδιαφέρον του.
Επόμενος στόχος της ΑΕΚ για να αναλάβει τα χρέη της είναι ο απέναντι ταβερνιάρης στο Μοναστηράκι, ο Θανάσης με τα κεμπάπ. Κι αν αρνηθεί, θα επιδιωχθεί προσέγγιση με τον Κίτσουλα στο Χαλάνδρι.
Βρε παιδιά ποιος Μπαϊρακτάρης είναι αυτός; Ο γνωστός με τα σουβλάκια;![]()
Εκοβε τα μανίκια από τα σακάκια των ρεμπέτηδων της εποχής για να τους ξεφτιλίσει. Ρε τι πήγες και θυμήθηκες.
Πολύ καλό για να ήταν αληθινό, αποδείχτηκε το σενάριο του Στάθη Μπαϊρακτάρη για την ΑΕΚ, καθώς μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, κατέθεσε πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών και στη συνέχεια... την απέσυρε!
Ο υποψήφιος επενδυτής που εμφανίστηκε στην Γενική συνέλευση της Τετάρτης και πέταξε «βόμβες» για το 80% των μετοχών της ΠΑΕ έναντι 13 εκ. ευρώ, αλλά και το ποσό των 30 εκατ. ευρώ ως εγγυημένη επένδυση, την επόμενη κιόλας ημέρα, εξαφανίστηκε.
Η διοίκηση της ΑΕΚ του ζήτησε να παρουσιαστεί την Πέμπτη με τον δικηγόρο του και τα δικαιολογητικά προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες, αλλά τελικά το μεσημέρι ενημέρωσε ότι αποσύρεται γιατί δεν έχει... χρόνο.
Ο Ανδρέας Δημητρέλος ενημέρωσε και τα υπόλοιπα μέλη και αμέσως έβαλαν τέλος στην υπόθεση πριν καν αρχίσει.
Έτσι, η ΑΕΚ βρίσκεται και πάλι στο «μηδέν», αναζητώντας τουλάχιστον 3,5 εκατ. ευρώ για να βγει άμεσα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται και να πάρει αδειοδότηση για τη νέα σεζόν.
Που να τα βρει τα 3,5 εκ,εδω δεν μπορουν να πληρωσοουν αλλα που ειναι ποιο λιγα..
Σήμερα έχει τον νέο ύμνο της ΑΕΚ στην Ευροβίζιον, με τίτλο ΚΟΥΛΑ. Μην το χάσετε. 10 το βράδυ αρχίζει.
Η Ευρωλίγκα του 2012 και το απύθμενο κόμπλεξ των οπαδών της πρώην ομάδας μου με οδήγησαν στον Ολυμπιακό.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η εφορία θα προσβάλει την ένταξη της Κούλας στο άρθρο 44. Κάτι που σημαίνει ότι θα επανέλθουν τα χρέη της, ύψους 135 εκατομμυρίων ευρώ περίπου!!
Θα γελάσουμε!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλα μιλαμε εαν ημουν στην θεση των οπαδων της αεκ θα εβγαζα καπνους απο τα αυτια.
Νεα αναβολη λεει στην δικη του Ψωμιαδη γιατι παρουσιασαν οι δικηγοροι του χαρτι απο τα Σκοπια το οποιο λεει οτι τον εδωσαν μονο για την δικη για τα στημενα και οχι για αυτη την δικη.
Ετσι και συνεβαινε κατι αντοστοιχο με Ολυμπιακο δεν νομιζω να καταφερνε να φυγει απο τα δικαστηρια ο κατηγορουμενος αρτημελης.
http://thrillos.blogspot.com/
Ντου σε Σούπερ Λιγκ και Σάββα!
Επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ! Πέταξαν καρέκλες και γιαούρτια και αποχώρησαν! Επεισόδιο με Σάββα Θεοδωρίδη κατά την είσοδό του στα γραφεία της Λίγκας!
Όπως είχε γίνει γνωστό, οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λιγκ, περιμένοντας την κρίσιμη συνεδρίαση για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση, αφού αναμενόταν να πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο αλλαγής ποινής για όσους δεν παίρνουν άδεια.
Οι οπαδοί είχαν ξεπεράσει τους 100, όταν εισέβαλαν στα γραφεία, πετώντας καρέκλες, γιαούρτια και εκτοξεύοντας βρισιές! Αφού δημιουργήθηκε ένταση, αποχώρησαν τελείως από το χώρο! Νωρίτερα, δημιουργήθηκε ένταση και με τον Σάββα Θεοδωρίδη!
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού όταν έφτασε στα γραφεία... έπεσε πάνω στους οπαδούς της Ένωσης, αλλά παρά τα όσα ακούστηκαν το επεισόδιο δεν πήε ιδιαίτερη έκταση. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι είχαν δίκιο οι οπαδοί της ΑΕΚ να διαμαρτύρονται! Στην συνέχεια χωρίς να συμβεί κάτι άλλο, προτίμησε να μπει μέσα χωρίς να αντιδράσει.
Από εκεί και πέρα να συμπληρώσουμε ότι το Δ.Σ. της Λίγκας αναβλήθηκε, χωρίς να έχει ακόμα οριστεί το πότε θα συνεχιστεί.
Τους κόψαν το τηλέφωνο λέει (στα γραφεία) γιατί δεν είχαν να το πληρώσουν. Εμ, δε θέλατε εξυγίανση, θέλατε να ζείτε με δανεικά.
Απολαύστε τα τώρα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (06-06-12)
αχαχχαχαχαχχα ναι στις 33 Ιουλιου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks