Ο Φιλιππίδης σαν πρόεδρος ΠΑΕ ηταν ενα βλήμα και μισό. Σαν τραπεζίτης μια χαρα ειναι ο ανθρωπος.
Αλλα ο Μάκαρος ειναι οντως καλτ φιγούρα.
Ο αγαπούλας έχει γράψει ιστορία. Δεν μπορούμε χωρίς αυτόν.
Η υπέρτατη cult φιγούρα των εκδόσεων και του ποδοσφαίρου.
ΥΓ. Και να ήταν ο μόνος. Τον αγγελούκο τον φιλιππίδη τον θυμάστε;
Έγινε και πρόεδρος του ΤΤ.
Για να μην μιλήσουμε για εκδότες - δημοσιογράφους - πολιτικούς.
Μπροστά στους οποίους ο αγαπούλας είναι κλεφτοκοτάς...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Ο Φιλιππίδης σαν πρόεδρος ΠΑΕ ηταν ενα βλήμα και μισό. Σαν τραπεζίτης μια χαρα ειναι ο ανθρωπος.
Αλλα ο Μάκαρος ειναι οντως καλτ φιγούρα.
[youtube]FguRBOMEpS8[/youtube]
Καλά όπως βλέπω την φετινή Μπενφίκα είναι 3 φορές χειρότερη απ' την περσινή.. Ίσως να μην ασχολούντε με το Γιουρόπα Λίγκ, αλλά δεν την έχω παρακολουθήσει φέτος και κρίνω με αυτό που βλέπω σήμερα.. Η ΑΕΚ είναι η γνωστή.. Δεν μπορούν τα παλικάρια, δεν μπορούν! Έχουν στο DNA τους την ήττα πως να το κάνουμε..
chainsaw (01-10-09)
Το κάρφωσε ο Μαϊστόροβιτς.. Ωραίο γκολάκι αλλά οι Πορτογάλοι είναι για τα πανηγύρια! Από εμάς θα μετράγανε μέχρι τώρα πάνω από 3..
καλο ματσακι...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μπορεί η μπανφίκα να είναι η προσωποποίηση της φλυαρίας αλλά τέτοιο σφαιράτο παίχτη σαν τον ντιμαρία έχω καιρό να δω...
αυτόν να φέρουμε για τα αριστερά να ξυπνήσουμε....
Faithful (01-10-09)
κοιτα εγώ στο προ θα τον πάρω και πρώτο πρώτο μάλιστα.τώρα το τι κάνει ο κόκκαλης και τι σκοπό έχει δεκάρα δεν δίνω...
στην τελική οπαδός είμαι.βλέπω έναν παίχτη που μου γυαλίζει και μέσα στο χαβαλέ λέω να τον πάρουμε.τόσο ενοχλητικό είναι?το λέω έχω πει για τον μέσι,το έχω πει και για τον κολομπούρδα....
Αρχική Δημοσίευση από dekas7
Μην μιλήσεις! Μην μιλήσεις!Αρχική Δημοσίευση από ZouPan
![]()
εφυγε ο κατσουρανης και παραπαιουν ...χαχαχα καλο ε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
dekas7 (01-10-09)
dekas7 (01-10-09)
Νομίζω για pc έχει ήδη βγει.. Αλλά δεν αναφέρομαι σε pc.. Δεν έχει καμία σχέση με τις κονσόλες.. Στο pc είναι μεγάαααλη πατάτα.. Αν έχεις ps3 όμως ασυζητητί FIFA 10.. Για pc κι εγώ PRO θα "πάρω"..
Ήμουν από τους πλέον φανατικούς υποστηρικτές του PRO στις κονσόλες, αλλά όποιος δεν βλέπει πλέον ότι την πραγματική διασκέδαση σου την προσφέρει το FIFA είναι μάλλον κολλημένος.. Φιλικά μιλάω και ξέρω ότι ανοίγω έναν τεράστιο "πόλεμο" που είναι και OFF-TOPIC, αλλά ελπίζω σε μη απάντηση..
Και για να μην είμαστε τελείως off-topic: Ο Τάσος Κολίτζας την έκανε απ' τη NOVA? Πήγε στον ΑΝΤ1? Μου είναι από τους πλέον συμπαθής αθλητικούς δημοσιογράφους.. Μάλλον κατάλαβε τι σαβούρα μαζεύτηκε στην NOVA μετά την διάθεση του πακέτου στην Forthnet και την έκανε με ελαφρά.. Έχασε ένα σωρό πρωταθλήματα αλλά τα έδωσε όλα και πήρε το καλύτερο! Ωω ναι! Μιλάω για την Greek SuperLeague!Γιατί πληρώνουμε ακόμα σαν μαλάκες ήθελα να 'ξερα!
![]()
Ωωωωππ!! Τώρα το πήρα πρέφα ότι είναι μέσα ο παιχταράς ο Φάμπιο!! Και έκανε κι ένα σουτάκι καλό πριν λίγο.. Πάμε ρε παιχταρά! Βαλ' τους στα δίχτυα!![]()
ρε παιδιά έχουν βάλει παραπάνω διαιτητές ή είμαι μεθυσμένος?
Φτουυυυυ!! Το έχασε πάλι! Μόλις το είπα ο παιχταράς κάνει παπάδες!!! Έτσι ρε Φάμπιο!
Ναι δεν το ξέρεις; Οι διαιτητές φέτος στο Europa League είναι 5 μέσα στο γήπεδο.. Οι 3 που ξέραμε και 2 πίσω από τα τέρματα για να βλέπουν περιοχή.. Είναι δοκιμαστικό της Uefa και αν πάει καλά θα εφαρμοστεί σε όλη την Ευρώπη από του χρόνου.. Τουλάχιστον στο C.L. στις λίγκες θα δωθεί συμβουλή να εφαρμοστεί και όχι εντολή..
Το φαντάζεσαι σε ένα ντέρμπυ με τον βάζελο;;;Οι 2 θα λένε πέναλτυ, οι επόπτες οφ-σάιντ και ο διαιτητής επιθετικό φάουλ! Εε ρε γλέντια!
Bookmarks