ΡΕ ΣΥ ΡΙΜΠΟΟΟΟΟ, ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ 4 Η ΩΡΑ....
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗΗΗΗΗ, ΜΕΣΗΜΕΡΙΙΙΙΙ, ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ......![]()
ΡΕ ΣΥ ΡΙΜΠΟΟΟΟΟ, ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ 4 Η ΩΡΑ....
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗΗΗΗΗ, ΜΕΣΗΜΕΡΙΙΙΙΙ, ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ......![]()
"Σύμφωνα με την Παγκόσμια Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής Υπηρεσίας η Σεβίλλη είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου!"
από το sport-fm.gr
Και μετά σου λέει ο Σωτηρακό ότι δεν αποκλείεσαι από την κλήρωση... Τι να το παίξω δηλαδή στο στοίχημα Χρηστάκο;
Åäþ ñå ðáéäéÜ âãÞêå ôï Üëëï ôï êïìðëåîéêü ï Êáñðåôüðïõëïò êáé Üñ÷éóå íá ðñïóðáèåß íá ìáò ðåßóåé üôé åßíáé êáëü êáé ãéá ôçí ¶åê, áëëÜ êáé ãéá ôçí ÷þñá ïëüêëçñç ðïõ ç Áåê èá ðáßîåé óôï ÏõÝöá, êáèþò åêåß ëÝåé èá ìðïñÝóåé íá ìáæÝøåé ðïëëïýò âáèìïýò "áí ðÜñåé ôçí äéïñãÜíùóç óôá óïâáñÜ" (![]()
![]()
) åíþ óôï Champions League ïé äõíáôüôçôåò óõãêïìéäÞò âáèìþí åßíáé ðåñéïñéóìÝíåò...........
×á÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á.............. ñå áú ãáìÞóïõ ìõñìçãêÜêé........
Ετσι, έτσι... να είναι πολλαπλοί οι οργασμοί...![]()
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÓÕÍÄÅÓÌÏÓ ÖÉËÁÈËÙÍ ÐÅÉÑÁÉÙÓ
1925
....ε, τότε δε μένει παρά να παρακαλέσουν όλοι την αεκ να "πάρει τη διοργάνωση στα σοβαρά".![]()
Κατα που πεφτει το Ζαλογγο???
![]()
![]()
[Ìüíï åããåãñáììÝíïé ÷ñÞóôåò ìðïñïýí íá äïõí ôá links. ]
![]()
Για τον Λορένσο Σέρα Φερέρ οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κρύβουν έντονες συγκινήσεις, αφού επιστρέφει στην πόλη, όπου υπηρέτησε την «αιώνια» αντίπαλο της προσεχούς αντιπάλου της ομάδας του, την Μπέτις. Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως παρά τον δεδομένο μεγάλο βαθμό δυσκολίας της αποστολής της ομάδας του, υπάρχουν ελπίδες.
«Πρώτα από όλα υπάρχει η χαρά που συμμετάσχουμε. Θεωρητικά μας έχει τύχει ένας αντίπαλος πολύ δύσκολος, πρωταθλητής του Κυπέλλου UEFA, πάλεψε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Ισπανίας και έχει ένα ρόστερ πάρα πολύ δυνατό. Μια ομάδα πολύ ισχυρή. Μην ξεχνάμε ότι ο προϋπολογισμός τους είναι τουλάχιστον δέκα φορές μεγαλύτερος από τον δικό μας», δήλωσε ο 54χρονος προπονητής της «Ένωσης» και πρόσθεσε: «Σίγουρα στην πράξη θα ζήσουμε προκριματικά πολύ έντονα συναισθηματικά και για εμένα θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα. Θα γυρίσω σε μια πόλη στην οποία αισθανόμουν πολύ άνετα πολύ καλά και θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος. Τώρα όμως είμαι αφιερωμένος στην ΑΕΚ. Σίγουρα έχουμε κάποιες πιθανότητες. Δεν θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα το γεγονός ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός, δεν είναι καθοριστικός παράγοντας αλλά σίγουρα όταν επιστρέψουμε θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας στο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο».
Από sportfm.gr
Áíôßï ìéêñÝ ìÜãå!
Παπασταθόπουλος:
«Πιστεύω ότι μέσα σε όλα αυτά το καλύτερο είναι ότι το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας. Αν καταφέρουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, στην Αθήνα με τον κόσμο στο πλευρό μας τα πράγματα θα είναι καλύτερα για μας».
Μικρέ για σύνελθε...![]()
Οχι, εγώ είμαι σίγουρος ότι η κλήρωση ήταν ό,τι καλύτερο... ο αντίπαλος είναι στα μέτρα τους, πιστεύω ότι από το πρώτο παιχνίδι θα καθαρίσει χαλάρα την πρόκριση... η Σεβίλλη...
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÓÕÍÄÅÓÌÏÓ ÖÉËÁÈËÙÍ ÐÅÉÑÁÉÙÓ
1925
Βρε Φερερακο που πηγαν ολοι και σ' αφησαν μοναχουλη σου???
«Πρώτα από όλα υπάρχει η χαρά που συμμετάσχουμε (ναι, το ποδοσφαιρο πανω απ' όλα ειναι γιορτη...). Θεωρητικά (!) μας έχει τύχει ένας αντίπαλος πολύ δύσκολος(μμμμ... θεωρητικα), πρωταθλητής του Κυπέλλου UEFA (τι να λεει... παντα θεωρητικα μιλαμε!), πάλεψε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Ισπανίας (σιγα το πρωταθλημα βρε...)και έχει ένα ρόστερ πάρα πολύ δυνατό (ελα ρε συ... Ριμπο εχει???). Μια ομάδα πολύ ισχυρή (νταξει, νταξει...). Μην ξεχνάμε ότι ο προϋπολογισμός τους είναι τουλάχιστον δέκα φορές μεγαλύτερος από τον δικό μας(ελα ρε χαζουλη αφου το μπατζετ δεν εχει σημασια, εντεκα εσεις, εντεκα κι αυτοι..)», δήλωσε ο 54χρονος προπονητής της «Ένωσης» και πρόσθεσε: «Σίγουρα στην πράξη θα ζήσουμε προκριματικά πολύ έντονα συναισθηματικά (συμφωνω, το σεξ παντα διεγειρει τις αισθησεις...) και για εμένα θα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα (ατιμουλη, μπορεις και εσυ ακομη?). Θα γυρίσω σε μια πόλη στην οποία αισθανόμουν πολύ άνετα πολύ καλά (ααα! για τους φιλους που θα δεις εννοεις... λεω και εγω στην ηλικια σου...) και θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος (ξεχασες βρε τι γινεται στο τελος.. της ερωτικης πραξης???).Τώρα όμως είμαι αφιερωμένος στην ΑΕΚ (εξαιρετικα?). Σίγουρα έχουμε κάποιες πιθανότητες (). Δεν θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα το γεγονός ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός (ναι? οι περισσοτεροι λενε το αντιθετο ρε συ) , δεν είναι καθοριστικός παράγοντας (οχι βεβαια...) αλλά σίγουρα όταν επιστρέψουμε θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας στο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο (ε ναι.. θα τους πειτε δηλαδη... καλως τα παιδια απ' τη Σεβιλλη 3-0!!!)».
χαχαχα. έπεσα απο την καρέκλα ρεεε. κορυφαίο
ÂÜëôå üëï, ôïí áåôü óôïí êþëï........
Και τώρα όπως όλοι καταλάβατε, τον λόγο έχει ο γερορίμπο.
Πιστεύω πως όσο πιο γρήγορα καταφερθεί κατά των προπονητικών επιλογών, τόσο πιο γρήγορα θα διαμορφώσει το κατάλληλο περιβάλλον, γι' αυτόν και για την πολυπληθέστατη οικογενειακή του νομή.........
Ρίμπο- Ρίμπο- Ρίμποοοοοο........
Bookmarks