Σύμφωνα με τις τελευταίες ιστορικές μελέτες την ΑΕΚ την ίδρυσε ο Οδυσσέας καθώς επέστρεφε από την Τροία. Κατά άλλους ιστορικούς βέβαια ο Ιμπραήμ Κουτλουάι όταν ήρθε στην Αθήνα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Εν τω μεταξύ, τους έχουν διπλαρώσει οι δικηγόροι και τους βάζουν να κυνηγάνε φαντάσματα...
Κούλα, πιάσ' τον... Πιάσ' τον γερά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (26-04-13)
dsd (26-04-13), VALVERDES_7 (26-04-13)
Ακόμα και αν μείνει ξεβράκωτη έξω στο κρύο και ξεπαγιάζει, αποκλείεται να τη λυπηθώ. Να ψοφήσει να ησυχάσουμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (26-04-13), dsd (26-04-13), sirkostas (27-04-13), VALVERDES_7 (27-04-13)
Κάποιος μου είπε ότι ο Δημητρέλος είναι 3/3 στους υποβιβασμούς. Αυτός ήταν και στο μπάσκετ της ΑΕΚ και σε ένα άλλο. Μάλιστα είναι και γιος του γραμματέα επί εποχής Μπάρλου...
BrazHlias (26-04-13)
voskos_7 (26-04-13)
voskos_7 (26-04-13)
εγω τον παρακολουθουσα την δεκαετια του 90 οταν πρωτοβγηκε.μετα σαρωσε τα παντα;
εχασα επαφη...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
voskos_7 (27-04-13)
Ηδη λέει σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα (στην Γ εθνική μάλλον) με το βλέμμα πάντα στην κατάκτηση του διηπειρωτικού πρωταθλήματος.
* Χωρίς πλάκα τώρα, μακάρι να βρουν τον δρόμο τους με τον Μελισσανίδη. Η ΑΕΚ του 90 ήταν μεγάλη ομάδα. Αρκεί όμως να σταματήσουν να τα έχουν συνέχεια με τον Ολυμπιακό και να τα βάζουν συνεχεια με αόρατους εχθρούς: Διαιτητές, επόπτες, παράγοντες, προέδρους, φιλάθλους, πολιτικούς. Ολο οι άλλοι τους φταίνε ρε παιδάκι μου.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Όχι που νομίζατε ότι θα γλυτώνατε κωλόγαβροι έρχεται ρε το θεριό η Α6άρα για να εκδικηθεί την αδικία.
Η όμαδα βόλλευ της πονεμένης μάνας στην Α1.
Όχι τίποτε άλλο αλλά χάσαμε τ' άλλα ..ουτανάκια
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
voskos_7 (27-04-13)
Το ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα ότι σπάνια υπάρχει παρθενογέννεση στην τέχνη. Δεδομένου, τώρα, ότι μιλάμε και για WWE, χώρος ο οποίος δεν διακρίνεται ακριβώς για την καλλιέργεια του πνεύματος, θεωρώ αδύνατο να συνέλαβε την συγκεκριμένη εικόνα με το συγκεκριμένο όνομα αφ'εαυτού του: Κάπου την είχε δει, αν όχι αυτούσια, κάπως παραπλήσια...
Το κόμικ, κυκλοφόρησε το 98 ή το 99... Με αυτή τη συγκεκριμένη μορφή και αυτό το όνομα ήρωα - ο παλαιστής έχει αυτό το όνομα από το 93, όπερ έδει δείξαι...
Bookmarks