differance (14-04-13), pirateeeeeee (14-04-13)
differance (14-04-13), pirateeeeeee (14-04-13)
μην βιάζεστε παίδες μες την βδομάδα μπορούμε να παίξουμε ένα τρίλεπτο
*****8.23*****
7DeadlySins (14-04-13), VALVERDES_7 (14-04-13)
Για να μπούνε μέσα δύο φορές, κάτι έχει βρωμίσει στην ομάδα και το περιμένανε να στραβώσει...
Απλά, πιθανώς να είναι δεδομένο ότι ο Σηφάκης θα κερδίσει την προσφυγή...
Πώς μπλέξαμε έτσι ρε πούστη; Ούτε να ξεπροβοδίσουμε κάποιον με σιγουριά δεν μπορούμε.
Γαμώ τα συστήματά μου μεσα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
10 χρόνια μετά τις λαμογιές πέφτουν , αν τότε αντί να μπουν στο 44 έπεφταν στην οποια εθνική και με λιγα φράγκα με καλή διαχείρηση , σήμερα θα ήταν διαφορετικά .
σημειώστε χθες είχαν γενέθλεια συμπλήρωσαν 89 χρόνια λέει μπράβο !!!!!!
10 ευρω λεει το εισητήριο στο οακα
Αύριο συνεδριάζει η σουπερλίγκα, το πρωτάθλημα του χρόνου θα απαρτίζεται από 20 ομάδες, 1 υποβιβάζεται και 5 ανεβαίνουν. Σώθηκε η ΑΕΚ.
Καλός?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-04-13)
Παει και η Αεκ..
Να δω αυτή την ριμάδα Σουπερλιγκ που θα καταντήσει,σε λίγα χρονιά θα δούμε την Δόξα Κρανουλας πρώτη κατηγορία.
differance (14-04-13)
Προφανώς, έχουν πάρει εγγυήσεις ότι ο Άρης δεν γλυτώνει και είπανε να το στήσουν.
Ο Δημητρέλος εχθές, εκδιώχθηκε από μπουζουξίδικο κακήν κακώς... Με τόσα που τραβάει και τόσα που τον περιμένουν, απορώ, όχι πώς έχει την όρεξη (μήπως το σπίτι του καίγεται;), αλλά πώς
δείχνεις να τα έχεις "γράψει" όλα και δεν σκέφτεσαι τι θα συμβεί αν πέσεις (όπως και έπεσες) πάνω σε τίποτε τρελαμένους που πεινάνε, πέφτει η ομάδα τους και βλέπουν τον πρόεδρό της να έχει όρεξη για μεγαλεία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (14-04-13)
voskos_7 (14-04-13)
έλα να πέφτει το μίασμα ...![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Ημουν μάλλον ο μοναδικός που επέμενα από το φθινόπωρο ότι θα πέσουν και μονίμως έπαιρνα την απάντηση "σιγά ρε που θα αφήσουν την ΑΕΚ να πέσει, θα τη κρατήσουν με το ζόρι".
Ε, λοιπόν σήμερα πήρα μία από τις μεγαλύτερες χαρές που έχω πάρει ποτέ σχετική με αθλητικά δρώμενα.
ΠΕΦΤΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!
Και 12-0 να κερδίζαμε τη βαζέλα, τόσο που χάρηκα για τη βυζαντινή παλλακίδα δεν θα το χαιρόμουν.
Τους εύχομαι ολόψυχα και παρακάτω και περιμένω πως και πως να τους υποδεχτώ στα φθιωτικά γήπεδα στη Δ' Εθνική και να τους δω να αντιμετωπίζουν το Δομοκό, τα Καμένα Βούρλα και τη Μακρακώμη.
papdoux (15-04-13), sabar77 (15-04-13), sk12072 (14-04-13), VALVERDES_7 (14-04-13), vasilis-thrylos7 (14-04-13)
Ουτε εγώ Κώστα το περιμενα ότι θα έφταναν τόσο χαμηλά , αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελλαθηκα που έπεσαν ουτε κρυο ουτε ζέστη , αποδείχθηκε ότι είναι παρέα κατώτερη των περιστάσεων και της ιστορίας που χθες ειχαν γενέθλεια .
δεν επιτρέπεται να μπαίνουν μεσα στο γήπεδο όταν ,παίζεις μια ιστορια ,αχαρακτηριστοι.
kwtsios (15-04-13)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks