Ενα από τα χαρακτηριστικά που θυμάμαι ειναι η άποψη ενος μοντ ότι "Ο Τζίγγερ μπορεί να έχει παρατήσει λίγο την ομάδα αλλά με αυτά που λένε οι γάβροι ότι είναι τελειωμένος, είμαι σίγουρος ότι σε λίγα μηνάκια θα τους πηδήξει πολύ άσχημα". Και μετά εμφανίστηκε ο ... Τσάκας![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
panahs7 (20-12-12)
καταντια....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τον πούλο ...
μια ζωή τέτοια![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Eλα μωρη αεκαρα περηφανη που εκατσες και τον ηιπες απ την Καβαλα για να μην παιξουμε μαζι και μαζεψεις καμμια ντουζινα...
Δικεφαλε αητε,περηφανα πετας!![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μια Αγάπη Εχω στην Καρδιά λέμεεεε...
Tελικά θα την πάρει κανείς αυτήν? Όλο την παίρνουν και ακόμα άπαρτη είναι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Τσουμάγκας!
Ή μήπως ο Τζάμπας
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΡΟΥΦΑ ΠΟΥΤΑΝΑ! ΡΟΥΦΑ!
3-1 μέχρι στιγμής!
Τους φωναζουν εκει εκει στη β εθνικη και τα χανουμια αρχισαν να τα σπανε
ΠΟΥΛΟ ΠΟΥΤΑΝΑΡΕς
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
άντε και στη διάλυση ... και ακόμα παραπέρα
Καλέ σκίζει πάλι το αεκάκι ... τώρα άνοιξα τη νόβα ... πάλι 3αρα μάζεψε;![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
τι εγινε ρε παιδια;τι εχασα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εσύ τίποτα, η ΑΕΚ τα φώτα ...![]()
Δάκρυα αυλακώνουν τα μάγουλά μου για την άδικη, παραγκάτη, σπρωχτή ήττα της Βυζαντινής αρχόντισσας, ηθικής πρωταθλήτριας 21 φορες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
συνεχιζω να πιστευω πως θα μεινουν στην κατηγορια. αρης, κερκυρα και οφη πολυ πιθανον να καταρρευσουν, αντιθετα η αεκ σιγουρα θα παει καλυτερο απ'οτι στον πρωτο γυρο.
για να λεμε την αληθεια η αεκ δεν περιμενει βαθμους απο παιχνιδια με την τριπολη, στοχος της ειναι να κερδισει τους πιο κατω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks