ο Αγαπούλας είναι "Καβάλα" στ' άλογο πλέον , δεν ασχολείται με τα δικέφαλα κοτόπουλα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ANDREASPROEDROS (10-04-11)
ANDREASPROEDROS (10-04-11), Cobain_7 (10-04-11), Du3lisT (10-04-11), IERO (22-04-11), Rena (11-04-11), sirjohnbest (11-04-11)
Καρα-ασσακι αποψε στο 'μαντρι-γαλ".Θυμηθειτε με..
τι ηθελα και το πα...γκολ η αεξαρα απο το 1'![]()
2-0 στο 5'![]()
Θρίαμβος προγνώσεων ρε Χάρη![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (10-04-11)
Ηθελα να σας δω τι θα γινοταν αν ολοκληρωνοταν η επικη ανατροπη.Απλα πιστεψα πως ο Αδραχμιδης θα το εδινε μπας και σωθει ο Πηλαδακης,αλλα δεν...καθαρα προσωπικη εκτιμηση ηταν αυτο.
Βαρατε τοοοον![]()
«Τσουνάμι» 8 εκατ. ευρώ
Οι δύο συνεχόμενες νίκες επί Ατρόμητου και Λάρισας επανέφεραν την αγωνιστική ηρεμία στην ΑΕΚ εν όψει του τελικού του Κυπέλλου, ωστόσο η ανησυχία σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο εξακολουθεί να είναι έκδηλη στις τάξεις της ΠΑΕ. Βλέπετε, μέχρι το τέλος του μήνα η Ενωση (όπως και οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν οφειλές) έχει ενημερωθεί από την ΕΠΟ πως θα πρέπει να καταβάλει εγγυητική επιστολή προκειμένου να διασφαλιστεί πως θα τακτοποιήσει όλες τις οικονομικές της εκκρεμότητες, οι οποίες ανέρχονται στα 8 εκατ. ευρώ περίπου και αφορούν οφειλόμενα μέχρι τις 30/6.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
υ.γ. ρε Σακίνιο βάλε φωτό στην Αεξαρα μας !!!![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
χρονια πολλα αεξαρα!!!
θα σε εχουμε παντα στην καρδια μας,το μυαλο μας (μη σου πω και στα @@ μας)
ευχομαι παντα φαπες.αποτυχιες,κλαψα,κακομοιρια και αφραγκιες
γιατι η αεκ ρε ειναι ιδεα:συμβολιζει τα χαμενα ιδανικα,τις χαμενες πατριδες και ΚΥΡΙΩΣ τα χαμενα πρωταθληματα!
Ορίστε και το νέο σήμα: ο εξακέφαλος αετός
Ας αφαιρέσει κάποιος το red-ducking να μπει σαν εικονίδιο του thread.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αμα ειχαν φαει 7 το εβδομο κεφαλι που θα εμπαινε..?![]()
O Άρης Πόϊλας νέος ιδιοκτήτης των ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Στην αρχή το μπέρδεψα με το Βασιλάκης Καΐλας.
Προσπάθησα κάπως να το φτιάξω, έκανα και λίγο antialiasing+levels με το avpsmod:
Άτιμε Χολέμπας, έγινες αιτία να αλλάξει όνομα και άβαταρ η Κούλα.![]()
differance (15-04-11)
Τέλειο. Σάκη αναλαμβάνεις![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μετά την λούτσα στο βόλλευ γυναικών ήρθε και η ήττα από το Μαρούσι στο μπάσκετ και σε συνδυασμό με την νίκη του Ηλυσιακού επί του Περιστερίου έβαλε την ΑΕ6-άρα στην ζώνη υποβιβασμού και μια μόλις αγωνιστική πριν το τέλος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Παροτι κερδισε τον Πανιωνιο στα Λιοσια,κερδισε και ο Ηλυσιακος στη Ροδο τον Κολοσσο,και η ΑΕ6ρα επεσε για 2η φορα στην Α2...Αχ Κουλα,αντιο,εκει στην Α2!!
Bookmarks