τον καρνεζη ειχε στο τερμα?
καλε εγω που νομιζα πως ηταν η αγαπημενη μας αλεξια
Τι γκολαρα εγραφες ρε Μαργαρίτα, αυτο ειναι για ανέκδοτο! Κοιτα που ο Καρνέζης ειναι τρισχειροτερος απο τον Αλεξ...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τον καρνεζη ειχε στο τερμα?
καλε εγω που νομιζα πως ηταν η αγαπημενη μας αλεξια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Απίστευτα επεισόδια στο ΟΑΚΑ
2/2/2011 23:07
Απίστευτα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ, με 1.000 και πλέον οπαδούς της ΑΕΚ να εισβάλουν εντός αγωνιστικού χώρου και να τα κάνουν Γης Μαδιάμ!
Με το που έγινε 2-3 με το γκολ του Μίτσελ, που έδωσε την πρόκριση στην ΑΕΚ, περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Ενωσης έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να παίρνουν στο κυνήγι μια διμοιρία των ΜΑΤ.
Κατόπιν ξήλωναν ότι έβρισκαν μπροστά τους προκαλώντας τεράστιες καταστροφές στο ΟΑΚΑ...
Στη συνέχεια έβαλαν κάτω έναν ΜΑΤατζή και τον χτυπούσαν ακόμη και με πυροσβεστήρα! Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με ρίψεις χημικών και η κατάσταση γίνεται πλέον αποπνικτική...
Faithful (02-02-11)
Εμπρός για το ντέρμπι της μίρλας.
Η μίρλα του βορρά κατά της μίρλας των αθηνών...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
ποση βλακεια να αντεξεις πια ρε πουστη μου!
μια οι ουγκ σημερα,μετα τα βασιλοκαιλακια...
nikos7 (02-02-11)
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΟ ΧΑΟΣ.
ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΖΗ
ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ.
Faithful (02-02-11)
Προεδράρα μου σου το είπα, εμπλούτιζε εκείνη τη στιγμή τη συλλογή του
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
7DeadlySins (02-02-11)
Ρε αυτοί τα σπάνε και όταν κερδίζουν...
ΥΓ. Περιπατητικός σύλλογος "Παιδί Καρνέισον".
Αν δεν κάνω λάθος, τα λαγουδάκια έχουν πάρει και ένα πρωτάθλημα στους περιπάτους...
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Μπουχαχα ... άκυρε!!!
Ήμουν πάνω και έβλεπα κατήφια. 1-2 το σκορ. Με το που εμφανίζομαι 1-3.
Παίρνω τη φίλη σου κάτω ... να μου λέει "το κίτρινο δεν παίρνει κύπελλο πάλι, ο μπαμπάς είναι θυμωμένος".
Και μπαίνω να δω τι έγινε και βλέπω γκολ από τη σέντρα;
Όχι ρε πούστη, δε γίνονται αυτά.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
sadi (02-02-11)
Πρέπει πάντως να είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, με τον τρόπο που ήρθε. Φάουλ από το κέντρο στο 98. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ
7DeadlySins (02-02-11)
Bookmarks