chainsaw (17-12-10)
Χάρηκα παρά πολυ για την νίκη της ζενίθ. Σήμερα είδαν και αυτοί τι παει νς πει οτι μερικές ομάδες δεν έχουν Δευτερα.
Αν βρεθούν σε καλή μέρα , μπορούν να σε πατησουν. Γιατί κάποτε είχαν υποτιμήσει τις νίκες μας επί της Ρεάλ και τις αρσεναλ γιατί και καλά ήταν αδιάφορες και έπαιζαν με τα Δευτέρα. Όπως και η juve όταν μας γλεντησε ήταν αδιάφορη.
Το πάθημα να τους γίνει μάθημα. Να είναι χαρούμενοι για το οτι έφαγαν μόνο 3
chainsaw (17-12-10)
Aραχτοί είμαστε, μην ανησυχείς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
παρτε την πουτσα της ρωσικης αρκουδας.πολυ το ευχαριστηθηκα...
η ζενιτ ηρθε χωρις 5-6 βασικους και τους εκανε πλακα...καλα να απαθουν γιατι ειχαν σηκωσει πολυ το
κεφαλι..τωρα αγαμιδη ξερεις εσυ..βγαλε καμμια ανακοινωση για να δουν οτι υπαρχεις...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (17-12-10)
chainsaw (17-12-10)
panty (17-12-10)
Πόσους λούτσους φάγατε σήμερα;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ενταλμα σύλληψης για τον Μπλανκο εκδόθηκε χθες αργά το βράδυ μετά από καταγγελία οικολόγων της περιοχής Καλογρέζας κατά την οποία ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, τραυμάτισε θανάσιμα μπεκάτσα που περνούσε πάνω απο το ΟΑΚΑ, κατα την εκτέλεση του πέναλτι!!!
Η αεκ βράζει και θεωρεί πως το πέρασμα της μπεκάτσας είναι έργο Κόκκαλη για να καταστρέψει την φήμη του διεθνούς παιχταρά τους, του γνωστού Ζορό!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
ANDREASPROEDROS (17-12-10), consigliere (17-12-10)
panty (17-12-10)
Το πάλεψε η ΑΕΚ οσο μπορούσε κι αποκλειστηκε στην ισοβαθμία. Δεν είναι ντροπή ο αποκλεισμός, απο τη στιγμή που τον γεύτηκαν ομάδες του βεληνεκούς της Γιουβεντους, της Ατλέτικο, της Ντόρτμουντ κλπ!
Εγώ μίλησα για την ομάδα. Τα καραγκιοζιλίκια των οπαδικών εφημερίδων δε μ' ενδιαφέρουν.
ΑΓΑΜΙΔΗΗΗΗΗΗ σ αρεσε μαναρι μου????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βροντερό παρών από τον περήφανο λαό της ΑΕΚ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
“…”
“…”
“…”
“Κι εκεί ψηλά. Βλέπεις; Άλλος ένας οπαδός”.
-”Ποιος; Αυτός εκεί με τα κιτρινόμαυρα;”
-”Όχι βρε ηλίθιε. Αυτός είναι ο Λυμπερόπουλος…”
chainsaw (20-12-10)
Είχαν απεργία τα λεωφορεία ρε και το ΟΑΚΑ δεν έχει πάρκιν
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
1-0 χάνει και η Αεκ... αντε μονο εμείς μείναμε για να πάρει εκ νέου "ενδιαφέρον" το πρωτάθλημα...
Τελικα στην Ελλαδα πραγματικα ισχύει οτι οι ομαδες ειναι ανικανες να εχουν και ευρωπαϊκα ματς παραλληλα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (20-12-10)
αβαβα.
Bookmarks