Αδαμίδη πές αλεύρι ο Μ-πέος σε γυρεύει.Ομάδα του κώλου γίνατε επί του μ-πέους.Πάντα τέτοια τη προηγούμενη αγωνιστική έφταιγε ο Κουκουλάκης τώρα ποιός φταίει Αδαμίδη οι φανέλλες με το κόκκινο-άσπρο;![]()
Ένσταση θα κανει η ΑΕΚ για το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΑΕΚ κύριος Ανταμίντες δήλωσε ότι είναι αντιαθλητικό και μη αναγκαίο η ύπαρξη δύο Ολυμπιακών στην κατηγορία, και ένα μίνιμουμ 4 βιασμών για την Ηθική Χανούμ Μπουρέκ του Πρωταθλήματος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
captain-cook (26-09-10), Faithful (26-09-10), Rena (26-09-10)
βασικά ο Τζόλε φταίει.....ελπίζω να καταλαβαινόμαστε....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Faithful (26-09-10)
για της Φουτμπολ Λιγκ το πρωταθλημα πανε![]()
panahs7 (26-09-10)
Απάντηση: AEK
Αδαμίδης:Θα κάνουμε ένσταση απαγορεύεται να υπάρχουν 2 ομάδες στη Λίγκα που να φοράνε κόκκινα-άσπρα,αυτό αποτελεί σοβαρό ατόπημα γιατί οι παίκτες μου μπερδεύτηκαν-δεν έχουν και το υψηλότερο iq-και νόμιζαν οτι έπαιζαν με τον κανονικό Ολυμπιακό έτσι είχαν το μυαλό τους στο διατητή και δε μπορούσαν να αποδώσουν.
Μου κλέβεις τις ιδέες Πρόεδρε;![]()
Θα βαλω νοβα δε παει αλλο να χανω τετοια ματς
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν χανεται τετοιο θεαμα(και τετοιο γελοιο) ελεγε η Νοβα,αλλα δεν την ακουγατε!
karytheod (26-09-10)
TI ΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΩΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ; (ειδες για να μην παρακολουθω τιβι; )
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
σε 10 λεπτα.
sadi (26-09-10)
sadi (26-09-10)
11 προεδρε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sadi (26-09-10)
Στις 11 ειναι
sadi (26-09-10)
Bookmarks