μια χαρα
Πέναλτυ και 1-0 η Καβάλα..
μια χαρα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1-1 με Γκέντζογλου..![]()
δυστυχως...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
έλα μωρή αεκάρα!!!! κράτα το Χ να μείνεις στην κατηγορία!!!!![]()
2-1 η Καβάλα
ποπο η κακομοιρα η αεκ τι επαθε ρε παιδια...βλεπω να πευτει β κατηγορια η κλαψα σε λιγο καιρο..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
γεια σου ρε ντουσαν...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Fakes (22-11-09)
μην φοβαστε χανουμακια,ερχεται ο θειος Κοζωνης.μπουαχαχαχαχαχα
τι ειναι μεγαλυτερη καταντια,να χανει η αεκ εκτος απο την καβαλα ή να ερχεται χ ο ολυμπιακος εντος?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
παραιτηθηκε ο βατραχος?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παιξτε μπαλα σας περασε η καβαλα. χαχαχαχαχχαχαχααχα
Ετσι που πανε δεν μπαινουν ουτε στα πλει-οφ.
Φυσικά και πάλι τους φταίει η διαιτησία που έχασαν![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Στην έλλειψη ενός αληθινού ηγέτη που θα μπορέσει να σηκώσει την ομάδα στην πλάτη του και να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών, απέδωσε την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ ο Ρότζερ Γκερέιρο με δηλώσεις του στο πολωνικό περιοδικό «Magazyn Futbol».
«Όταν ήρθα στην ΑΕΚ υπέθετα ότι τον ρόλο του ηγέτη τον έχει ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος την τελευταία διετία, είχε βάλει πάνω από τριάντα γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 27χρονος μέσος και συμπλήρωσε:
«Ύστερα από τα πρώτα μου παιχνίδια στην ΑΕΚ, όμως διαπιστώνω ότι στην ομάδα δεν υπάρχει ένας αληθινός ηγέτης. Όλοι είμαστε πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο».
6 η αεκ?ρε παιδια ντροπη..χαχαχα κριμα
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Bookmarks